|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-25#457 2007-10-25 22:19:47
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???depinde cat timp le ai luat si de organism...dar de obicei ce ai spus tu se regaseste in multe cazuri... happy with him...inlove with him... Offline #458 2007-10-26 23:51:04
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mai am si eu o intrebare...am inteles ca progestativul (sper ca am zis bine) este responsabilul cu "oprirea" eliminarii ovulului...atunci...la ce bun estrogenul? de ce nu luam antic. monofazice? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #459 2007-10-27 02:19:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela, cele monofazice au si estrogen si progesteron, dar toate pastilutele au aceeasi concentratie.Mai exista trifazicele ... pastilute care au doze diferite de hormoni de la o saptamana la asta. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #460 2007-10-27 13:00:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Estrogenul este prin definitie hormonul feminin, el ne face femei cu alte cuvinte. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #461 2007-10-27 22:48:38
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
lasa asta intrebarea mea era de ce sa nu luam numai pastile cu progesteron, din mom ce asesta previne sarcine si trebuie sa luam si estrogen...ceea ce spui tu e adevarat dar se refera la estrogenul pe care il avem deja in organism nu de "supradoza" pe care o luam prin antic.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#462 2007-10-27 22:51:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Cred ca daca am luat progestativ suplimentar ar bloca productia de estrogen naturala din ovare si ne-am cam pierde farmecul feminin. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-10-27 23:11:14) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #463 2007-11-01 01:53:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???sincer nu cred ca ar "bloca" cred mai degraba ca s-ar pierde un oarecare echilibru care exista intre cei 2 hormoni...mai bn bine ne explica doctoressa Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #464 2007-11-03 23:27:51
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???dar nu cred ca ne aude?! Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #465 2007-11-29 12:37:47
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???cine foloseste microgyn? puteti sa imi spuneti dc v-ati ingrasat de la el? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #466 2007-11-29 13:07:41
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu stiu de ce puneti intrebari de genul asta? de la un anumit tip de anticonceptionale cineva se ingrasa, altcineva nu. ideea e ca cineva mananca mai mult...altcineva nu... eu zic sa nu va mai faceti statistici asa Offline #467 2007-12-03 20:10:33
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ciudat ca spui asta avand in vedere ca titlul topicului e o intrebare...sau nu ai obs? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #468 2007-12-05 12:05:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu m-am ingrasat de la microgynon Offline #469 2007-12-05 12:10:44
Avand in vedere ca organismul fiecareia dintre noi e unic, tind sa-i dau dreptate Rallukai. Offline #470 2007-12-05 12:12:13
si eu...si nu le mai i-au (sau mai bine spus nu mai i-au nici un tip de anti-bebe) ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #471 2007-12-05 17:27:10
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu mai iei deloc antic? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #472 2007-12-05 18:38:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu nu m-am ingrasat deloc de la microgyn..deci,depinde de organismul fiecareia.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #473 2008-01-16 00:06:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???cred ca ar trebui sa fim informati si despre "efectele secundare" ale incetarii voite sau nu a tratamentului cu anticonceptionale Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #474 2008-01-16 00:44:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela...mai voi aptine de la vreun comentariu legat de amenoreea secundara dat fiind faptul ca, cunosc personal destule fete care le au intrerupt si nu s a confruntat cu asa ceva, depinde cum bine stim deja de organismul fiecareia...legat de faza cu ovulatiile multiple am de adus o mica rectificare...ovulatiile multiple apar cei drept dupa intreruperea lor si dupa o administrare mai scurta...o administrare mai lunga a lor duce de cele mai multe ori la o perioada de 1-3 luni pana la reinstalarea fertilitati...poate chiar si mai mult...si fara ovulatii multiple...oricum despre subiectul acesta din urma s a mai discutat mult pe forum... happy with him...inlove with him... Offline #475 2008-01-16 10:39:50
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu m-am ingrasat de la novinette,dupa ce le-am intrerupt,am revenit aporoape imediat la vechile forme,nu m-am ingrasat mult,m-am mai rotunjit pe solduri mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|