|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-28#514 2008-01-23 19:06:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mda, ceva-ceva tot e, eu nu ma ingras, dar nu reusesc sa dau jos oricata foame as face... Offline #515 2008-01-29 19:49:48
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu am luat desorelle cateva luni si mi-a fost f rau de la ele plus ca dupa 2 luni aveam menstra la 2 sapt le-am lasat si in acele 2 luni cat n-am mai luat ac m-am umplut de cosuri ori eu nici in adolescenta n-am avut asa ceva ..decat un cosulet acolo pe frunte atat... apoi janine si la astea dupa cateva luni in pauza dintre folii la un mom dat nu mi-a mai venit deloc menstra si pe iecare luna scazuse , acum iau diane 35 de un an si m-am ingrasat 7 kg de la ele..cu ce pot sa le schimb?..toate au fost la recomandarea medicului....astept raspuns pls Offline #516 2008-01-29 19:57:39
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pai tot un doctor trebuie sa-ti spuna cu ce sa le schimbi...aici n-o sa primesti un astfel de sfat, pt ca trebuie sa consulti medicul intai Just like a tattoo I'll always have you... Offline #517 2008-02-18 20:20:58
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???uo...cand vad ca voi v ati ingrasat de la ac..de ce n am si eu norocul asta??????:(eu am luat yasmin timp de 6 luni,m am ingrasat cam 3 kg si dupa o luna am revenit la normal.acum le am schimbat si iau karissa.sper sa pun si eu ceva pe "cantar" offtopic:eu zic ca la inaltimea mea,1.66 sunt cam slabuta avand in vedere ca am 50 kg,nu?voi ce ziceti?poop În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #518 2008-02-18 20:22:50
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu zic ca esti f bine eu am 1,7 si 53 si mi se pare perfect happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#519 2008-03-04 14:42:08
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ati vazut reclama aceea de prin oras cu "anticonceptionalele nu ingrasa.mancarea da"?...am vazut toate fetee care treceau pe langa radeau si ziceau da,da Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #520 2008-03-04 14:45:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu stiu ce sa zic ca eu nu m-am ingrasat ci doar mi-a scazut apetitul sexual.si cred ca e la fel de grav ca 2 sau 20kg in plus.vroiam sa stiu daca ai mai reusit sa slabesti ca stiu ca tu te-ai ingrasat f multe kg Offline #521 2008-03-04 14:49:19
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da...dupa ce le-am oprit am slabit vreo 7kg (in primele 2 luni dupa ce le-am oprit nu am slabit deloc...dupa aceea am inceput sa slabesc) Ultima oara a fost editat de bela (2008-03-04 14:51:16) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #522 2008-03-04 14:49:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Na pufff i-o m-am ingrasat de cand le-am intrerupt "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #523 2008-03-04 14:50:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ai zis bine bela 2 kg in plus...nu 20...si alea 2 sau 3 sau 4 sunt de la retinerea apei...10 kg sa zicem in plus sunt de la manancare nu de la retenta de apa...ca banuiesc ca nu toata lumea bea ca mine 5 l pe zi...si in final e cum sti si tu...totul tine de opinia personala...pt unele sunt mai tragice 3 kg decat 3 avorturi... happy with him...inlove with him... Offline #524 2008-03-04 14:52:17
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???la mine au fost de la antic...pt ca le-am pus intr-un timp scurt dupa care nu am mai pus nici un gram...dc era de la papa continuam sa ma ingras Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #525 2008-03-04 14:55:48
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu spun ca nu au jucat un rol...dar aici intra atatia factori...incat nu sti care e mai important ca altul: pilulele,mancarea, sportul, genetica,etc... happy with him...inlove with him... Offline #526 2008-03-04 14:56:50
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
Asa e, ai dreptate. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #527 2008-03-04 15:02:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu sunt plinuta dar nu din cauza la ac ,daca maninc ca o sparta:pucko: http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #528 2008-03-04 15:02:29
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu contest Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #529 2008-03-04 15:06:25
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si in final eu zic ca nu tre sa fie asa mare stresul...acum stim...daca vedem ca ne ingrasam in ritm ingrijorator...fuguta la medic sa ni le schimbe...ne mai chinuim umpic la sala si ne cantarim mancarea una alta...sa fim serioase...suntem femei...niciodata nu vom fi cu adevarat satisfacute de greutatea noastra...ideea e sa invatam sa ne simtim bine oricum...si cu 70-80 de cm in talie (mai ales daca inainte aveam 60 ) happy with him...inlove with him... Offline #530 2008-03-04 15:10:56
bine zis eu ma simt bine si cu 80 kg a mele chiar daca inainte sa ramin insarcinata am avut 60 kg ,nu ma mai stresez am si o varsta la care cam greu slabesc ,si la o adica sunt eu http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #531 2008-03-04 15:13:16
5 litri??? :f?rv?nad: Si cat de des faci pipi? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #532 2008-03-04 15:14:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???iti poti imagina ca am abonament la wc dar tot dau afara...nu retin niciun gram happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|