|
Nu esti logat.
Anticonceptionale, Logest#1 2019-11-22 13:13:53
Anticonceptionale, LogestHei ! Am 20 de ani si de aproximativ 5 luni folosesc Logest ! S a intamplat sa raman gravida, neprotejandu ma, iar cand am luat decizia de a nu pastra copilul, in Anglia fiind.. Asistenta de acolo m a intrebat ce mod de a ma proteja mi as dori.. mi au oferit o groaza de lucruri, dar am preferat pastilele.. mi au explicat ca cu aceste pastile voi stii cand trebuie sa imi vina ciclu. Cand mi a dat pastilele astea.. doar mi a luat sange din deget si a pus in doua recipiente.. mi a zis ca trebuie sa vada daca este pozitiv sau negativ.. Cred ca de vreo saptamana imi e foame destul de des.. Am facut un test de sarcina si a iesit negativ.. ideea e ca tot imi e foame si nu inteleg de ce.. poate fii de la Logest ? Poate asistenta aia nu mi a facut toate analizele care trebuiau pentru a mi da aceste pastile ? Va rog ajutati ma ! Sunt foarte confuza.. si dimineata ma trezesc cu foame.. inca o chestie.. eu nu prea mananc mancare gatita si obisnuiam sa sar peste micul de jun.. dar saptamana asta nu prea am reusit.. eu iau pastila de dimineata.. undeva intre orele 9 si 11.. VREAU RASPUNSURI SI PARERI CAT MAI MULTE VA ROG DIN SUFLET ! Ultima oara a fost editat de Deniasdfghjkl (2019-11-22 13:17:15) Offline #2 2019-11-22 13:15:05
Re: Anticonceptionale, Logestda, poate fi de la ele... sau pur si simplu vine iarna sau ai niste carente de vitamine si minerale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|