|
Nu esti logat.
Cum sa slabesc????-6#96 2008-07-21 17:22:09
Re: cum sa slabesc????
little dansul activ poate fi considerat cardio?...ma refer la dans acasa...pe melodii foarte ritmate...pe care topai tot timpul....ceva gen sarit coarda...sau ca si cum as alerga pe loc...uneori mai ridic si genunchii la piept...oricum transpir enorm...acum vreo 2 sapt am alergat vreo 7 zile...dar m-am plictisit..pana ma duc pe stadion...se mai uita si lumea ciudat la mine cand ma vad asa rosie la fata...apoi m-am luat de exercitii tae-bo acasa...dar si de alea m-am plictisit...plus k ma cam dor mijlocul si gatul de la ele...asa k am zis k cel mai comod si placut pt mine e dansul...mai ales k indicat e sa dau mai intai grasimea jos...apoi sa tonific muschii( asta as vrea sa fac cu leg magic dak reusesc sa-mi iau : )... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #98 2008-07-22 10:42:55
uraaa! e bine atunci...ieri am dansat 2 ore...din care sa spunem k o ora a fost mai lenta (juma de ora dans normal pt incalzire...apoi o ora topaiala si la sfarsit iar o juma de ora dans normal k sa-mi revin)...cu pantaloni lungi pe mine k sa transpir mai mult....plus treaba prin casa toata ziua... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #99 2008-07-22 10:47:51
Re: cum sa slabesc????bv ela!dar daca zici ca te plicti dupa numai o sapt ba de alergat ba de tae-bo esti sigura ca nu te vei plictisi si de Leg magic sau orice iti vei lua? Offline #100 2008-07-22 10:57:41
de alergat ma plictiseam k ma duceam singura...iar de tea-bo pt k ma durea mijlocul si gatul de la ele...de dans de exemplu nu ma plictisesc sigur...pt k o fac din placere...si vara trecuta dansam zilnci cate o ora si am mai scapat de celulita...dar cand sunt si cu facultatea...o sa fiu si cu serviciul...n-o sa mai am timp de dansat zilnic o ora...d-aia m-am gandit la leg magic...k la el nu e nevoie sa lucrez atata timp...si nu am cum sa ma plictisesc...mai ales dak vad k da rezultate... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline Publicitateloading...
#101 2012-10-01 10:55:08
Re: cum sa slabesc????Vreti sa slabiti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|