|
Nu esti logat.
Cum sa slabesc????-4#58 2007-02-07 22:17:23
Re: cum sa slabesc????vointa sau timp sa papi 3 mese pe zi? sau sa papi cum trebuie? (vorbesc din experienta) Offline #59 2007-02-07 22:21:40
Re: cum sa slabesc????cand citesc retelea astea ma gandesc ca sunt pt cei bolnavi.la urma urmei o viata traim .unii care sunt bolnavi si-ar dori sa manace ceea ce isi doresc si noi ne prostim.cel mai bine e sa manaci cate putin din toate. expect the worst , hope for the best! Offline #60 2007-02-07 23:34:39
Re: cum sa slabesc????reteta mea are efect la ambele .....eu am scazut cu vreo 3 numere la haine atunci..aceam si de unde ...am 1,54 m si pe atunci 51 kg ...mult peste ce se recomanda ...ajunsesem la 45-46 dupa aceasta cura ..bine si grija in continuare cu fructe etc ca era plina vara niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #61 2007-02-07 23:45:06
Re: cum sa slabesc????eu sunt de parere ca trebuie sa mananci sanatos ..nu stiu dace neaparat cate putin din toate... poti sa manaci mai mult din ceva si mai putin din altceva ...trebuie sa mananci sanatos si da trebuie sa faci si sport dar sportul nu inseamna numai mers la sala, aerobic sau mai stiu eu ce...si mersul pe jos e ff bun ,mersul pe role ,cu bicicleta ..dar din cate vad eu ,si stiu, inotul e cel mai bun ,pune la lucru toate grupele d muschi.. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #62 2007-02-08 00:36:15
Re: cum sa slabesc????disguise, sper sa nu te superi dar te voi contrazice la unele puncte niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline Publicitateloading...
#63 2007-02-08 00:58:18
Re: cum sa slabesc????nu e recomandat sa mananci nimic prajit. nu conteaza in ce ulei ca-i de masline sau floarea soarelui, chiar nu are importanta. dar pt mine acest lucru e imposibil pt ca sunt constienta ca jumatate din mancaruri se fac prajite... in fine ramane la aprecierea fiecaruia. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #64 2007-02-08 13:27:32
Re: cum sa slabesc????apa nu dauneaza daca poti sa bei mai mult cu atat mai bine ...dar eu de ex acum ceva ani cand am inceput sa ma preocup de aspectul fizic, si am auzit ca trebuie sa beau 2 litri de apa ...ma fortam sa ii beau..si era jalnic ...apoi am auzt un medic care spunea ca nu e musai 2 litri , ca si 1,5 e bine pt persoanele care sunt de o talie mai mica ....2 litri e ca si o media ..cantitatea poate varia ....bine si cum ai zis tu , nici cu 3 cani de apa nu poti sta niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut Offline #65 2007-02-08 13:47:02
Re: cum sa slabesc????merci mult de sfat am sa incerc sa o fac cu ulei de masline ....si am sa o si gust:)) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #66 2007-02-16 21:55:58
Re: cum sa slabesc????deci is cea mai fericita atatas de entuziasmata in mom asta ... vreau sa zic ca am ajuns sami fie bune hainele lu mama ...care arata pfuai .... eu eram mai galushca un pic ca ea ) un pic bine si acuma mis bune hainele ei trebuia sa va zic si voua ca prea aburd pe aici prin casa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #67 2007-02-16 22:23:54
Re: cum sa slabesc????hehe dida bravo!!!!!! si eu am aceiasi "problema" mama e mai slaba k mine... peste ceva timp sper sa scriu si eu ce ai scris u http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #68 2007-02-16 22:32:18
Re: cum sa slabesc????da ma enerva la culme ca ea lua haine de la mine si eu de la ea u... e f moderna ...si are haine mai faine ca ale mele si acuma in sfarsit am ajuns si eu sa imprumut de la ea ... miam promis ca o luna ma imbrac numa cu hainele ei asa sa ma simt eu bine...si o sa continui cu aerobicu normal...ca is unele haine care mai bine stau pe ea decat pe mine :"> shame on me stiu...da rezolv si asta in ceva timp .... deadrose spor si cu un pic de amtibie se poate ...am vazut pe pielea mea it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #69 2007-02-16 22:46:08
Re: cum sa slabesc????unde e amibitie se poate orice http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #70 2007-02-17 10:20:24
Re: cum sa slabesc????cum ai reusit dida?vreo reteta anume?sau din intamplare?vreun regim ceva in afar de aerobic? Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-02-17 10:20:57) expect the worst , hope for the best! Offline #71 2007-02-17 10:37:46
Re: cum sa slabesc????pai merg la aerobic si in rest mananc numa fructe ... si eventual iaurturi dealea cu 0,1% grasimi ... si eventual carne fiarta ... da si aia mai rar ... din cand in cand mai mananc o supa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #72 2007-02-17 12:37:15
Re: cum sa slabesc????si nu cazi ziua din picioare???? expect the worst , hope for the best! Offline #73 2007-02-17 12:42:06
Re: cum sa slabesc????este o mare prostie ca pana la varsta de 21 de ani sa te apuci sa tii cure de slabire, organismul inca este in crestere si ii trebuie minerale, vitamine, proteine etc ca sa poata asimila sa se dezvolte. mai tarziu o sa va dati seama de greseala facuta cand erati adolescente. daca intr-adevar vrei sa slabesti mai bine consulti un nutritionist sa-ti dea o schema de regim alimentar, in orice caz baza este sportul, 2 ore de miscare in fiecare zi si puteti manca in rest f sanatos si va garantez ca o sa slabiti. #74 2007-02-17 13:43:51
Re: cum sa slabesc????mai am momente cand simt ca ametesc ...da iau dealea efervescente ... magneziu calciu si toate alea ... eu is constienta ca nui de bine ce fac ...da prea mam incapatanat it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #75 2007-02-17 20:32:22
Re: cum sa slabesc????ehm.... poate un raspuns prea deplasat din partea unei virgine... fetelor daca tot luati AC......sex ! sexul arde 400 - 600 calorii per partida, depinde de intensitate si durata Offline #76 2007-02-19 19:24:06
Re: cum sa slabesc????eu am 20 de ani si de la 18 ani am crezut ca ar fi bine sa tin o cura am avut 56 de kg si am ajuns la 50 mancam putin si des si am renuntat la ulei si la zahar si la grasimea animala in special carnea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|