homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa slabesc????-4

#58 2007-02-07 22:17:23

mildangel2006
Full member
Inregistrat: 2006-11-06

Re: cum sa slabesc????

vointa sau timp sa papi 3 mese pe zi? sau sa papi cum trebuie? (vorbesc din experienta)
eu as vrea sa mananc de 3 ori pe zi dar am un program... asa ca de cate ori mi-e foame pap ceva, rontai. chiar si la 12 noaptea(desi atunci e ceva usor, dar daca nu pap mi-e rau, am ameteli dimineata asa ca mai bine ascult stomacelul).

e super reteta ta. are efect la kilograme sau si la celulita?

#59 2007-02-07 22:21:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

cand citesc retelea astea ma gandesc ca sunt pt cei bolnavi.la urma urmei o viata traim .unii care sunt bolnavi si-ar dori sa manace ceea ce isi doresc si noi ne prostim.cel mai bine e sa manaci cate putin din toate.

expect the worst , hope for the best!

#60 2007-02-07 23:34:39

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

reteta mea are efect la ambele .....eu am scazut cu vreo 3 numere la haine atunci..aceam si de unde ...am 1,54 m si pe atunci 51 kg ...mult peste ce se recomanda ...ajunsesem la 45-46 dupa aceasta cura ..bine si grija in continuare cu fructe etc ca era plina vara

acum iar sunt la 51 de kile si nu ma mai suport ...am luat in greutate rau de tot de acum 2 ani ...cand am facut amigdalita si am urmat tot felul de tratamente cu antibiotic care imi facea o pofta de mancare nedescrisa ...am facut moldamin luni de zile ..pana la urma m-am tratat cu metode homeopatice care u dat rezultate super....dar de kilele in plus nu am scapat ....dar pt la vara am planuri mari ...ar fi pacat sa evoluez in ritmul asta

toate stim ca in slabit conteaza psihicul..si faptul ca din start pierdem ceva greutate ne va ridica moralul si ne va motiva sa incepem o viata sanatoasa ..eu asa cred...nu cred ca are sens sa intram in profunzimile subiectului...sunt o groaza de emisiuni la tv despre cum sa mancam ..ce sa mancam...sfaturi date de nutritionisti ...

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#61 2007-02-07 23:45:06

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

eu sunt de parere ca trebuie sa mananci sanatos ..nu stiu dace neaparat cate putin din toate... poti sa manaci mai mult din ceva si mai putin din altceva lol...trebuie sa mananci sanatos si da trebuie sa faci si sport dar sportul nu inseamna numai mers la sala, aerobic sau mai stiu eu ce...si mersul pe jos e ff bun ,mersul pe role ,cu bicicleta ..dar din cate vad eu ,si stiu, inotul e cel mai bun ,pune la lucru toate grupele d muschi..
un singur sfat va pot da nu mancati cartofi prajiti si renuntati cat mai mult la uleiul de floarea soarelui inlocuiti-l cu cel de masline(unora nu le place gustul dar cu timpul te obisnuiesti).
e recomandat sa manani la fiecare masa salata verde . am auzit ca fructele nu trebuiesc mancate imediat dupa masa ci dupa cel putin jumatate d ora  sau cel mai bine inainte de masa.
am mai auzit si ca nu e bine sa mananci intre mese ca asa stomacul nu se odihneste sau ceva de genu si ca ar fi recomandat sa manci cam in acelasi interval..nu zic la ore fixe dar interval merge:D
era sa uit nu uitati 2 litri d apa plata nu minerala sau sucuri naturale dar nu alea din comert ca eu una sincer nu stiu cat d naturale sunt, pt  ca atunci cand le beau parca imi ramane in gura un gust de concentrat:D . cele mai bune sunt cele facute acasa la storcator .merg sa fie facute sucuri din orice leguma sau fructa ..sucul d morcovi e excelent si ff bun,  vi-l recomand cu caldura.
o reteta buna pentru toata lumea nu cred ca exista fiecare are un anumit metabolism si cred ca ce-l mai bine este sa mergi la nutritionist el stie ce si cum ...i-ti va da un regim special pt tine ..retele astea sunt doar asa orientative si sa fim sincere cate dinre noi n-am incercat o reteta si apoi ne-am ingrsat dublu lol
v-am pupat sper sa va fi fost de ajutor.

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#62 2007-02-08 00:36:15

kinder
Full member

disguise, sper sa nu te superi dar te voi contrazice la unele puncte
uleiul de masline e la fel de periculos cand pajesti in el , ca si cel de floarea soarelui sau oricare ..aceste uleiuri sunt extrase din legume ..cereale etc ...folosite separat dsi ele sunt lasate de Dzeu sa faca bine cand sunt consumate in masline, substantele nu trebuie disociate ca nu mai au efecte pozitive  ..etc ..
la salate e mai bine sa folosim doar suc de lamaie ..sa renuntam la ulei
in privinta lichidelor , cantitatea recomandata e in functie de talia fiecaruia ...eu sunt miniona ..am 1,54..in veci nu voi putea bea 2 litri de lichide pe zi ..nici macar in desert...bei cat poti ..de ex la talia mea e ideal daca beau 1,5 l

Publicitate

loading...

#63 2007-02-08 00:58:18

disguise
Full member

nu e recomandat sa mananci nimic prajit. nu conteaza in ce ulei ca-i de  masline sau floarea soarelui, chiar nu are importanta. dar pt mine acest lucru e imposibil pt ca sunt constienta ca jumatate din mancaruri se fac prajite... in fine ramane la aprecierea fiecaruia.
kinder nu ma supar ca m-ai contrazis, dar eu n-am zis ca poti sa mananci cartofi prajiti in ulei d masline am zis ca trebuie sa renunti la cartofi prajiti (,poate ca ce-i drept trebuia sa pun virgula, ca sa fie mai explicit ,sau eu stiu punct, am zis doar sa inlocuim uleiul d floarea soarelui cu cel d masline ...nu neaparat in salata (acum sincer n-am incercat sa folosesc lei d masline la mioneza nu stiu cum iese:)) ..u ai incercat??..doar am zis ca e mai sanatos decat celalat .
sunt deacord cu tine ca salata trebuie facuta doar cu zeama d lamaie, dar decat sa pui ulei d floarea soarelui mai bine pui de masline.
cat despre apa sincer nu stiam ca e legata de greutate ..eu stiu persoane care beau si mai mult d 2 llitri si n-au nimic ..acum poate ca sunt eu prost informata dar nu cred ca daunaza ca bei apa si normal ca nu poti bea mai multa decat poti dar cu timpul acest " cat poti " poate sa mai creasca
eu de exemplu am pietre la rinichi (cauza sau una din cauze nu beam apa cat trebuia..adica dc beam 0,5 l pe zi era bine adica hai ca exagerez cam 3 pahare normale d apa pe zi) acum pot ajunge sa beau si 2-3 litri depinde de zi

#64 2007-02-08 13:27:32

kinder
Full member

apa nu dauneaza daca poti sa bei mai mult cu atat mai bine ...dar eu de ex acum ceva ani cand am inceput sa ma preocup de aspectul fizic, si am auzit ca trebuie sa beau 2 litri de apa ...ma fortam sa ii beau..si era jalnic ...apoi am auzt un medic care spunea ca nu e musai 2 litri , ca si 1,5 e bine pt persoanele care sunt de o talie mai mica ....2 litri e ca si o media ..cantitatea poate varia ....bine si cum ai zis tu , nici cu 3 cani de apa nu poti sta

cu uleiul de masline ai dreptate , e mai bine decat cel de fl soarelui dk nu vrei sa renunti la ulei ...singura maioneza cu ulei de masline am facut-o ca sa o folosesc ca si masca de par ..in scopul acesta e super...ce pot sa spun e ca maioneza se leaga mai repede cu ulei de masline..nu am gustat sa vad..dar cred ca si cu putina sare de lamaie va fi ok ...

#65 2007-02-08 13:47:02

disguise
Full member

merci mult de sfat am sa incerc sa o fac cu ulei de masline big_smile ....si am sa o si gust:))

#66 2007-02-16 21:55:58

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

deci is cea mai fericita big_smile big_smile big_smile atatas de entuziasmata in mom asta ... vreau sa zic ca am ajuns sami fie bune hainele lu mama ...care arata pfuai .... eu eram mai galushca un pic ca ea wink) un pic bine tongue si acuma mis bune hainele ei big_smile trebuia sa va zic si voua ca prea aburd pe aici prin casa big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#67 2007-02-16 22:23:54

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

hehe dida bravo!!!!!! si eu am aceiasi "problema" mama e mai slaba k mine... peste ceva timp sper sa scriu si eu ce ai scris u lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#68 2007-02-16 22:32:18

dida
Insomniac member

da ma enerva la culme ca ea lua haine de la mine si eu de la ea u... e f moderna ...si are haine mai faine ca ale mele tongue  si acuma in sfarsit am ajuns si eu sa imprumut de la ea ... miam promis ca o luna ma imbrac numa cu hainele ei asa sa ma simt eu bine...si o sa continui cu aerobicu normal...ca is unele haine care mai bine stau pe ea decat pe mine :"> shame on me stiu...da rezolv si asta in ceva timp .... deadrose spor puss si cu un pic de amtibie se poate ...am vazut pe pielea mea

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#69 2007-02-16 22:46:08

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

unde e amibitie se poate orice tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#70 2007-02-17 10:20:24

_yohana_
Platinum member

cum ai reusit dida?vreo reteta anume?sau din intamplare?vreun regim ceva in afar de aerobic?

Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-02-17 10:20:57)

#71 2007-02-17 10:37:46

dida
Insomniac member

pai merg la aerobic si in rest mananc numa fructe ... si eventual iaurturi dealea cu 0,1% grasimi ... si eventual carne fiarta ... da si aia mai rar ... din cand in cand mai mananc o supa tongue

#72 2007-02-17 12:37:15

_yohana_
Platinum member

si nu cazi ziua din picioare????

#73 2007-02-17 12:42:06

andrutza
Vizitator

este o mare prostie ca pana la varsta de 21 de ani sa te apuci sa tii cure de slabire, organismul inca este in crestere si ii trebuie minerale, vitamine, proteine etc ca sa poata asimila sa se dezvolte. mai tarziu o sa va dati seama de greseala facuta cand erati adolescente. daca intr-adevar vrei sa slabesti mai bine consulti un nutritionist sa-ti dea o schema de regim alimentar, in orice caz baza este sportul, 2 ore de miscare in fiecare zi si puteti manca in rest f sanatos si va garantez ca o sa slabiti.

#74 2007-02-17 13:43:51

dida
Insomniac member

mai am momente cand simt ca ametesc ...da iau dealea efervescente ... magneziu calciu si toate alea ... eu is constienta ca nui de bine ce fac ...da prea mam incapatanat

#75 2007-02-17 20:32:22

alchemy99
Banat
Inregistrat: 2007-02-17

ehm.... poate un raspuns prea deplasat din partea unei virgine... fetelor daca tot luati AC......sex ! sexul arde 400 - 600 calorii per partida, depinde de intensitate si durata big_smile

#76 2007-02-19 19:24:06

valy 77
Full member
Inregistrat: 2007-02-19

eu am 20 de ani si de la 18 ani am crezut ca ar fi bine sa tin o cura am avut 56 de kg si am ajuns la 50 mancam putin si des si am renuntat la ulei si la zahar si la grasimea animala in special carnea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.