homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa slabesc????-3

#39 2007-02-05 19:57:39

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: cum sa slabesc????

ieri am mancat un baton dea de slabit tongue si nu mia mai fost foame toata ziua ... nush cat de bine fac ... da merge si asa big_smile  oricum de obicei fac prostii si nu prea mananc sau mananc numa fructe...si alea rar ... macar asta vad ca are minerale si vitamine si cam ce miar trebui

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#40 2007-02-05 20:24:43

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ce baton dida???? yikes si eu vreau! am o pofta de mancareeeee! si cred k e d la AC.

There ain't no sunshine now that he's gone

#41 2007-02-05 20:26:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu mancam batoae dinalea,iubi meu manca energetice si eu pt salbit.se numesc fibrobar sau ceva de genu.se gasesc la farmaciile naturiste,eu de acolo le cumparam

expect the worst , hope for the best!

#42 2007-02-05 20:28:18

dida
Insomniac member

eu leam gasit intrun magazin normal... in profi ... banuiesc ca sunt in toate orasele ...da fibrobar se numesc

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#43 2007-02-05 20:29:30

SonneAle
Addicted member

o ce tare! merg si eu sa-mi iau big_smile poate mai scade pofta asta de mancare. oricum pap fructe si beau muuuult cand simt nevoia sa rontzai smile

Publicitate

loading...

#44 2007-02-05 20:30:24

dida
Insomniac member

bei mult ce? big_smile big_smile

#45 2007-02-05 20:30:47

_yohana_
Platinum member

probabil dar iubi meu le-a gasit pe cele energetice si cand am mers cu el sa-si cumpere le-am vazut si pe astea si ma obisnuisem sa cumpar de acolo,n-am mai cautat in alta parte

#46 2007-02-05 20:36:22

SonneAle
Addicted member

lol beau mult lapte de la o vreme si am obs k  mi-au disparut si petele albe de pe unghii(aveam destul de multe), beau ceai naturavit pt slabit si coooooooooooolaaaaaaa de la care nu ma pot abtine, as bea tone, acum am trecut pe light lol

#47 2007-02-05 20:47:33

dida
Insomniac member

mie nu imi place alea light... mi se pare ca au gust asa de aiurea ...daca tot beau un suc macar beau un suc klumea ..adica cola big_smile  da light nu

#48 2007-02-05 20:53:00

_yohana_
Platinum member

eu de la un timo nu mai beau sucuri deloc,doar cand ies undeva k sa nu beau apa plata cu lamaie sa zik k's fitoasa tongue

#49 2007-02-05 21:07:13

dida
Insomniac member

si mie mi se par fitze fazele cu apa plata cu lamaie ... fara suparare big_smile  si daca cer apa simpla da nu cu lamaie tongue

#50 2007-02-05 21:18:28

_yohana_
Platinum member

pai stiu,k am vazut cum se uitau la cele care cereau si mai bine nu lol

#51 2007-02-05 21:25:21

SonneAle
Addicted member

off topic: am fost recent intr-un bar mai de fitze, desi nu e locul pe care il frecventez, si am ramas tare uimita cand am vaz cum o clienta urla dupa barman sa se intoarca sa ii deschida sticla de apa neutral mi s-a parut aiurea
cat dsp ce bem... pana la urma conteaza??? sa fim noi sanatoase/sanatosi wink

#52 2007-02-05 21:45:23

dida
Insomniac member

exact ...da mi se pare ca totusi o exceptioe poti face daca tot iesi ... mai bine bei o cafea decat o apa deaia big_smile imi cer scuze ca am deviat asa mult de la subiect ... da ma intriga tare faza cu lamaia si apa plata big_smile

#53 2007-02-05 21:52:15

andrutza
Vizitator

ma ingrasasem si eu vreo 3 kg ajunsesem la 55, dar am observat ca am dat jos datorita faptului ca nu am mai mancat dupa ora 18, nu am mai mancat dulciuri, e adevarat ca sunt sub un tratament cu euthirox pt ca am pb cu tiroida si se pare ca si acesta imi regleaza metabolismul. oricum tot vreau sa ma apuc de fitness ca sa ma mentin si sa fie carnea si mai tare pe mine smile

#54 2007-02-05 21:54:01

SonneAle
Addicted member

buna idee sportul asta! numai sa ne tinem de el! eu abia ast sa vina caldura sa merg la alergat big_smile

#55 2007-02-05 22:14:28

dida
Insomniac member

eu merg la aerobic astai a 3a sapt..si ma mir ca inca ma duc zi de zi .... da imi si place...si tipa .. instructoarea e o dulce...  si se vede deja ... atata numa cat ma tin  ... da ma si simt altfel de cand merg ... si vb aia ...de ce sa te chinui dupa sa dai jos cand poti sa previ

#56 2007-02-07 19:14:00

mildangel2006
Full member
Inregistrat: 2006-11-06

dida: unde mergi? esti din Bucuresti? eu lucrez de la 18 la 24 asa ca nu mai am cum sa ma duc la taebo grater( si nu prea vreau la sala... am fost si... am vrut sa incerc un aparat pt spate, mai bine zis cam toate grupele de muschi,  se punea pe umeri. si se faceau genoflexiuni.. a venit supraveghetorul alergand din celalalt capat al salii la mine sa-mi spuna ca imi rupe coloana aparatul ca sunt prea slaba si pt cea mai mica greutate... asa ca nu pot face nimic la acel aparat... am renuntat la ideea de sala. vreau taebo sau aerobic. dar pana in ora 17...

Ultima oara a fost editat de mildangel2006 (2007-02-07 19:18:47)

#57 2007-02-07 21:28:46

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

daca va impacati bine cu ceaiurile ...eu recomand naturavit ceai de slabit pliculete...la mine a mers..daca mai faci si ceva abdomene e super...dar iti cam deregleaza "scaunul"...asta ca sa va avertizez ca tre sa stati pe langa toilet in primele cateva zile
apoi mai jos e o reteta super pe care eu o recomand vara cand avem la indemana multe fructe si legume proaspete si nici nu e dificil sa consumam multe lichide, mai ales ca e o reteta pe baza de supa de varza...eu am folosit-o cu mult timp in urma..rezultatele sunt uimitoare mai ales dk e combinata cu un pic de miscare ...
Reteta - Supa de varza
Supa se compune din sase cepe mari, doi ardei verzi, doua conserve mari de rosii (sau cca 10-12 rosii proaspete), o legatura de telina, o varza mare, sare si piper (se poate adauga si un cubulet de supa de pui).

Totul se taie marunt, se fierbe temeinic si eventual se trece prin mixer, pentru a pastra proportia de ingrediente, la fiecare masa.

Pentru rezultate maxime (functioneaza!!!), ar trebui sa mancati numai supa (de cate ori vrei, in orice ocazie), o anumita perioada de timp (ideal ar fi o saptamana, daca ai vointa de fier).

Daca nu, o puteti combina si cu alte “bunatati”:

Ziua 1 - Supa; orice fruct, in cantitatea dorita (mai putin banane); ceai neindulcit sau suc de fructe ....vara cel mai bine e sa consumati pepene vere
Ziua 2 - Supa; orice fel de leguma (exceptand fasolea verde si mazarea). Daca vrei, poti completa masa de seara cu un cartof copt. Nu se mananca nici un fruct!!!
Ziua 3 - Supa; se vor manca fructe si zarzavaturi (la fel ca in prima si a doua zi), fara cartofi copti!
Ziua 4 - Supa; 3 banane si 1 Kg lapte degresat, legume si fructe
Ziua 5 - Supa! In plus, carne de vaca, peste sau pui fara pielita (500 de grame), insotita de o cutie de rosii de marime mijlocie sau de sase rosii proaspete.
Ziua 6 - Supa! Cel putin o data, carne de vaca, peste sau pui, fiarta sau gratar.
Ziua 7 - Supa! Orez integral fiert, suc de fructe, zarzavaturi.

Desi aceasta dieta asigura o pierdere rapida in greutate (pana la sase kg intr-o saptamana), trebuie sa tineti cont ca aduce un aport extrem de redus de calorii (mai ales in varianta sa “crunta”) si nu va invata sa mancati sanatos, fiind doar o solutie rapida!

!!!!!!! mare atentie insa ....ca va puteti deregla organismul daca exagerati...daca mancati de 3 ori pe zi un castronel e mai mult de suficient..eu abia daca mancam de 2 ori caci gustul nu e chiar bun...de aceea e bine sa fie un pic piperata
eu m-am oprit la ziua a 5 a cd am dat de carne si nu am mai putut rezista ispitei....si referitr la cat dureaza...ei bine daca tii un regim cat de cat si nu papi to ce cade in mana...ani de zile iti vei pastra silueta ...chiar mi-as dori sa mai am vointa sa aplic aceasta metoda

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.