|
Nu esti logat.
Cadou :D#1 2007-02-02 18:12:51
Cadou :DHelp fetelor.Se apropie aniversarea noastra si nu am nicio idee!Ce cadou as putea lua?As vrea sa fie ceva simbolic! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-02-02 18:21:20
Re: Cadou :Dmai sunt o gramada de topicuri cu tema "cadouri" inspira-te si de pe acolo Offline #3 2007-02-02 18:26:01
Re: Cadou :Ddar sunt cadorui de aniversari sau valentine`s.eu vreau ceva mai special. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #4 2007-02-02 18:32:17
Re: Cadou :Dpai toata lumea vrea ceva special Offline #5 2007-02-02 20:07:59
Re: Cadou :Dpls pls dati`mi idei...m`am uitat o ora pe topicurile despre cadouri si nu gasesc nimic.Animalut nu`i pot lua, jucarii de plus nu vrea, ceas nu poarta, bijuterii are, nu fumeaza...... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-02 20:19:55
Re: Cadou :Dii plac masinile? vazusem prin magazine masini clasice in miniatura super frumos facute, din lemn...8-> si sunt in jur de 50 lei ...asta daca-i place Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #7 2007-02-02 20:23:25
Re: Cadou :Dnu prea`i plac "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #8 2007-02-02 20:24:09
Re: Cadou :Duff... dar ce ii place? Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #9 2007-02-02 20:28:41
Re: Cadou :Dcalculatoarele, culturismul, stiinta.pfuai....e si romantic si sensibil "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #10 2007-02-02 20:33:49
Re: Cadou :Dpai inseamna ca o cina romantica i-ar placea...asta inainte de cadou in legatura cu cadoul...mi-ar fi placut sa ajut dar n-am nicio idee Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #11 2007-02-02 20:38:38
Re: Cadou :Dce parere ai despre un tort fakt de tine?si scrii tu acolo ceva pe el!!!.. Offline #12 2007-02-02 20:40:18
Re: Cadou :Ddaca as vrea sa`l otravesc ar fi o idee buna "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #13 2007-02-02 21:19:07
Re: Cadou :Dda cat faceti ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2007-02-03 08:50:23
Re: Cadou :Dpai daca spui ca e romantic..comanda un tort in forma de cifra(care sa repezinte ziua voastra)..cu o lumanarica in forma cifrei perioadei de cat timp sunteti impreuna(daca faceti 2 ani..cifra 2,etc)..Merge garantat..Iar pentru partea "ne'romantica"a lui..cateva reviste,eventulal revistele lui preferate(despre culturism,calculatoare si stiinta:P)..frumos impachetate...Normal ca in prima faza nici nu o sa conteze revistele..cand va tineti de mana,eventual va sarutati..si suflati in lumanarica....dar dupa aceea o sa aprecieze ca ai tinut cont de pasiunile lui:P Offline #15 2007-02-03 11:56:30
Re: Cadou :Dfacem un an.mersi de idee tantosica.cred ca deja are toate revistele . merg in oras sa vad. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #16 2007-02-03 12:11:35
Re: Cadou :DCu multa placere..Spor la cautat.. Sigur o sa gasesti ceva..mai ales ca se apropie Valentine's day.. Offline #17 2007-02-03 14:25:19
Re: Cadou :Ddragoste_cu_nabadai pot sa-ti dau o sugestie. prietene mea a inchiriat pt aniversarea lor o camera la o pensiune, neaparat cu cada in baie, cu lumanarele, niste fructe, un vin bun. ea zice ca a mers. la multi ani pt aniversare si sa va iubiti mult.va tine minte asta mai mult decat un cadou. p.s imbraca ceva sexy si da-i adresa si camera sa vina la tine. succes Offline #18 2007-02-03 16:00:59
Re: Cadou :Dce frumos iustica......eu cu iubi meu facem 3 ani in vara,sper sa-i facem si sa nu ne certam expect the worst , hope for the best! Offline #19 2007-02-03 17:25:02
Re: Cadou :Dcum adica sa va certati? multi inainte!!! si noi facem 3 ani in martie, si nici nu se mai pune problema sa ne certam, asa din orice, doar daca e ceva grav si chiar asa putem trece peste orice. gandeste pozitiv! iti prelungeste viata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|