|
Nu esti logat.
Cadou :D-2#20 2007-02-03 17:32:37
Re: Cadou :Dpai el e plecat din tara si se intoarce in august(daca nu-mi face vreo surpriza si vine de pasti)dar e excesiv de gelos,am vorbit despre asta la topicul GELOZIA ,daca citesti acolo,o sa intelegi ca sa nu mai scriu inca odata Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-02-03 17:33:24) expect the worst , hope for the best! Offline #21 2007-02-03 17:43:29
Re: Cadou :Dgelozia trebuie sa aiba cauze. al meu e gelos si el ,dar i-am spus clar ca eu nu-i dau motive, deci el sa nu-mi faca crize de genul. cel mai bine e sa-i spui ca e nesigur pe el si pe calitatile lui care te atrag pe tine. crede-ma nu e nimic mai rau decat sa-si simta orgoliul sifonat. eu i-am zis la al meu ca daca vroiam altul nu stateam cu el ca doar nu avem copii de crescut. si inca ceva: distanta poate sa fie un test si chiar sa va apropie. be happy Offline #22 2007-02-03 18:57:57
Re: Cadou :Dimbracate tu in cadou pune o funda mare mare pe tine it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #23 2007-02-06 16:15:21
Re: Cadou :Ddragoste_cu_nabadai, de ce nu dai tu o fuga la carturesti? Sunt o groaza de carti acolo, super-interesante, despre ce vrei si ce nu vrei. Poate ii gasesti o carte care sa-i placa, daca zici ca e cu stiinta...mie mi-a placut foarte mult acolo, n-as mai fi plecat si as fi cumparat tot, dar sunt nitel cam scumpe pt buzunarul meu de ex, baiatului meu i-a placut o carte despre toate locurile de pe planeta, extraordinat de cuprinzatoare, de grea si totodata de scumpa....eu nu puteam sa o tin in brate ca lumea si era si 250 lei...poate totusi gasesti ceva, merita incercat.... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #24 2007-02-26 17:37:38
Re: Cadou :Dce i-ai luat pana la urma? Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-26 19:20:30
Re: Cadou :Dfa un tort personaizat...cu poza voastra! Offline #26 2007-02-27 18:03:08
Re: Cadou :Dasa am facut io knd a facut el 19 ani..un tort in frma d inima cu poza noatra..a ramas fff surprins placut..nu am nici o idee acum pt cadou..ma mai gand si scriu mai incolo.. ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #27 2008-01-28 18:51:05
Re: Cadou :Dm'am gandit sa postez aici..desi eu voi intreba pt cadou de 14 feb:D am vrut initial sa'i imprim pe niste boxeri: el presidente...da' n'o sa vada nimeni,decat el si maica'sa cand spala:))) am vb cu el..chipurile un apropo si'ar vrea chiar si pe tricou "el presidente" desi nu shtie nimeni..sa'l intrebe.si el sa zica..eeeeh ghici 6 ani de dragoste Offline #28 2008-01-28 19:00:57
Re: Cadou :Dbuna ideea cu imprimatul, dar tu crezi ca un baiat va purta un tricou cu stelute?eventual prin casa Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #29 2008-01-28 19:22:39
Re: Cadou :Dio i-am facut cadou...un portret cu noi...in creion facut de un tip...la tine in oras nu ai magazine din astae unde poti duce poza si va face de pe o zi p alta ...a rmas cel mai impresionat de tablou. a zis ca e cel mai original cadou ever Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #30 2008-01-28 19:27:05
Re: Cadou :Ddeloc...orice are leg cuvoi il va atinge al sentiment...poate ca n=o sa-ti arate cat e de incantat ca ei sunt asa mai batosi. da il va impresiona i'm sure. bafta tin pumnii Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #31 2008-01-28 19:44:34
Re: Cadou :Del a spus ca vrea cu stelutze...stelutze de converse ceva....nebunii:P 6 ani de dragoste Offline #32 2009-02-01 16:49:59
Re: Cadou :Dbuna fetelor ..postezi si eu aici ca nu stiu unde... hellp stie careva unde gasesc un tricou cu sex pistols de calitate?? nu ca cele de prin idm..vreau ceva de calitate ..e urgent Offline #33 2009-02-01 17:48:21
Re: Cadou :Dhmm ... nu stiu cat de calitate poti sa gasesti ... cele de pe bestial.ro (oare mai exista? ) cred ca sunt la fel ca cele din idm ... mai este un magazin prin centrul istoric (nu stiu exact strada), New Rock parca se cheama, daca te plimbi pe stradutele alea sigur dai de el; acum, sincer sa`ti spun, n`am intrat niciodata acolo si nu stiu daca au si altceva in afara de bocanci ... dar poti sa incerci macar Offline #34 2009-02-01 17:50:28
Re: Cadou :Dsi ar mai exista varianta sa te duci la un centru specializat sa`l imprime ei cu ceea ce`ti doresti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|