|
Nu esti logat.
Celulita:(-4#58 2007-02-14 16:18:06
Re: celulita:(pe mine ma avantajeaza cei pana pt ca imi fac picioare lungi si subtiri,depinde de la persoana la persoana expect the worst , hope for the best! Offline #59 2007-02-15 00:54:52
Re: celulita:(nu am incercat , dar am auzit: masaj cu o crema anticelulitica, nu neaparat scumpa..si.. cel mai greu: o zi pe saptamana doar lichide..nimic de mancare..asa numitul post negru Offline #60 2007-02-15 15:26:24
Re: celulita:(eu daca nu manac ceva toata ziua cad jos din picioare.nici in halu asta ca te distrugi expect the worst , hope for the best! Offline #61 2007-02-15 15:45:37
Re: celulita:(fetelor,cu cremele nu faceti nimic......puneti-va acasa muzica...si faceti cateva abdomene,cateva extensii....si exercitii de mobilitate.....deci 10 minute daca faci abdomene,exercitii pentru muschii fesieri,ptr picioare,ptr brate si piept....si nu sa exagerezi...fiti sigure ca valoreaza mult mai mult decat sa te dai o saptaman aintreaga cu fel si fel de geluri si creme...alea mai mult catifeleaza pielea...deci..mult sport.........si mancati orice....(mai putin grasimi)....mancati des,si putin.....si normal de evitat seara mancarurile grele pentru stomac....seara de exemplu cand mi-e foame rontzai seminte,cateva alune...sau mananc mere......si imi trece pofta de mancare.... #62 2007-02-15 16:19:33
Re: celulita:(mananci seara alune si seminte?alea ingrasa super mult ca au asa zisele grasimi ascunse. expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#63 2007-02-15 16:26:12
Re: celulita:(asa stiam si eu de seminte si alune it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #64 2007-02-15 18:07:16
Re: celulita:(alunele ingrasa si semintele mai au si colesterol. mai bine mananc o salata ca are si vitamine si e si mai sanatoasa. mie de la alune mi se face greata. #65 2007-02-15 18:40:10
Re: celulita:(Impotriva celulitei am auzit ca e bun si uleiul de masline, masaj. Face si pielea catifelata. Insa acum nu stiu daca e mai eficient decat zatul de cafea si ce am citit mai sus... Eu am o prietena care vrea sa se ingrase, tot asa mai are si putina celulita (de la ea stiu ca ei i-a dat rezultate uleiul de masline), dar o reteta de ingrasare aveti? Offline #66 2007-02-15 20:48:35
Re: celulita:(sunt pe google o multime de retete de ingrasare.dar iti garantez ca dupa ce se va ingrsa,daca se va ingrsa isi va dori sa slabesca si atunci ii va fi mai greu.am o prietena care anul trecut se plangea ca e slaba,ca ce picioare subtiri are si acum nu stie ce sa mai faca sa slabesca,si nu reuseste. expect the worst , hope for the best! Offline #67 2007-03-03 16:42:53
Re: celulita:(andrutza,tu cam de cate ori te-ai dat cu zatul pana ai observat ca isi face efectul?ca am inceput si eu : ) si vreau sa stiu cand sa ma astept la rezultate vizibile. Offline #69 2007-03-04 10:46:05
Re: celulita:(andrutza,mersi de raspuns. Offline #70 2007-03-06 02:14:21
Re: celulita:(adica daca ma dau cu zat se duce celulita?am un pic pe fund,nu prea se vede,darmai bine fara!la cata cafea se bea la noi in casa...ma impachetez de 5 ori pe zi! Offline #71 2007-03-06 15:41:47
Re: celulita:(pt. tratamentul celulitei cel mai recomandat este masajul zonelor respective cu anumite tipuri de creme,depinde de la organism la organism...nu am auzit la nimeni ca daca te impachetezi cu zat scapi de celulita sau da rezultate...in fine,asta-i parerea mea. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #72 2007-03-07 20:02:34
Re: celulita:(si eu am celulita nu multa dar am.se vede doar la lumina slaba si doar cand incordez piciorul. dar o sa incerc si eu cu folie alimentara si cu elmiplant. apropo de masaje cu creme anticelulitice. eu am facut zece sedinte dar ce sedinte..... trebuia sa fac 14 sedinte ca sa le termin. venea tipa la mine acasa si ma masa doar pe picioare. sedinta era 150 de mi lei vechi. ma chinuia o ora. ma masa foarte puternic si la a treia sedinta eram vanata. strangem din dinti de durere. ma masa cu crema elmiplant si cu ulei in acelasi timp. dupa zece sedinte nu s-a vazut nimic si am renuntat la chinuri in primul rand la timp si bani pierduti. am si eu o intrebare cat timp trebuie sa stau cu folia alimentara? Offline #73 2007-05-01 18:20:33
Re: celulita:(am vazut la tv ca pt celulita este buna o compozitie formata din:malai,miere de albine si lapte.aplicata timp de 2 saptamani zilnic. Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-05-01 18:21:39) expect the worst , hope for the best! Offline #74 2007-05-01 19:25:18
Re: celulita:(si eu am auzit ca s-a inventat un aparat si daca faci nu stiu ce sedinte chiar dispare....este vorba de un aparat cu ultrasunete care distrug si pietrele la rinichi.....dr leventer zicea #75 2007-05-08 11:57:44
Re: celulita:(Fetelor....am vazut zilele trecute o emisiune despre cremele anti-celulitice (4 la numar) pe care ulterior le-au testat pe 100 de femei,niciuna dintre ele nu stia cu ce fel de crema s-au dat. Dupa 4 sapt. fiecare si-a dat cu parea daca crema respectiva si-a facut efectul,daca in urma folosirii s-au vazut diferente,etc. Cremele respective erau....Nivea good-bye cellulite, Nivea Slim-lift (pt. zi si noapte), crema de la Chanel si inca una dar nu imi vine in minte numele (era una de pe piata briatanica,era cea mai scumpa...vreo 85£ ).... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #76 2007-05-08 13:13:31
Re: celulita:(dar acele geluri anticelulitice,sau impachetarea cu parafango(asta face mama)ai voie dupa 18 ani..deci care aveti sub,luativa gnadu...cum fac eu:(....dau in continuare la banda si coarda.si incerca sa fa sportu la sc la fiecare ora cand il am:)iar noi sub 18 ani,putem sa ne masam dupa fiecare dush cu creme pt corp,eu folosesc acum u unt de corp cu lapte si miere parca,l-am gasit in carrefour la tub costa 70.000lei.miroase suoer bine si imi face pielea fina rau Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|