homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Celulita:(-5

#77 2007-05-08 14:11:40

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: celulita:(

Eu folosesc de vreo 3 saptamani un produs,Biomed Slip,niste bermude dintr-un fel de plastic,transpiri sub ele si chiar au avut efect,in combinatie cu Supliform.Poate am avut eu mai mult noroc sau poate chiar functioneaza :)Oricum auzisem ca sunt bune,daca vreti va dati comanda de pe www.naturaplant.ro sau va luati direct din Bucuresti.

#78 2007-05-08 15:34:54

andrutza
Vizitator

mandy chiar ti-a mai disparut de cand te dai cu supliform si pui si bermudele? ai mai facut si altceva? si nu stiu ce marime sa-mi iau pt ca eu am 54 de kg....

Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-05-08 15:40:24)

#79 2007-05-08 15:36:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

am vrut sa imi cumpar si eu ceva pt. celulita dar erau foarte scumpe era o crema de la vishy(c red ca asa se scrie) peste un miliona sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#80 2007-05-08 15:58:52

Mandy
Hero member

Daca faci si miscare in timp ce porti bermudele si iti iei niste haine mai grosutze peste,transpiri si mai mult.Si da,chiar s-a dus ceva,de pe popou si de pe coapse smile.Iti iei S,asa am si eu.Oricum sunt largi;sunt o alta varianta a foliei alimentare,numai ca asa cuprinzi o zona mai mare wink

#81 2007-05-08 16:03:06

andrutza
Vizitator

gata mi-am comandat....smile sa vedem sunt curioasa ce-o fi si cu astia, am citit pe forum si sunt chiar laudati, eu nu vreau sa slabesc mult, mai mult as vrea sa mi se duca putina celulita pe care o am pe coapse....o sa ma apuc si de sala zilele astea, am noroc ca s-a deschis una chiar la 5 min de mine deci ma apuc serios de lucru...ms pt sugestie

Publicitate

loading...

#82 2007-05-08 16:10:27

Mandy
Hero member

Cu placere smile,sper sa te ajute smile.Imi place ca e si pielea finutza dupa smile.Si eu am vazut ca sunt laudate,altfel nu stiu daca ma aventuram big_smile

#83 2007-05-08 18:47:01

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

si eu am probleme cu celulita..si sora mea care e ft slaba..nu conteaza daca esti grasa sau slaba..tot iti apare..am folosit primul produs de la Vichy...gelul anticelulitic..a fost foarte bun..dar cam scump..si as vrea sa l achizitionez si pe al doilea..asta acuma aparut..am folosit si de la Avon..e bunicel..dar nu extraordinar, mai mult iti face pielea fina..si cam atat..Vichy ramane cel mai bun pana acuma.

#84 2007-05-08 18:49:24

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si eu sunt slaba si am celulita si nuuuuuu vreau smile cand o sa am bani o sa imi cumpar de la vichy

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#85 2007-05-08 19:28:18

andrutza
Vizitator

ma gandeam acum la bermudele astea si la faptul ca transpiri, oare nu poti pierde minerale prin transpiratie? acolo scrie ca trebuie sa stai 3 ore mie mi se pare cam mult totusi....

#86 2007-05-08 21:42:17

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

andrutza a scris:

ma gandeam acum la bermudele astea si la faptul ca transpiri, oare nu poti pierde minerale prin transpiratie? acolo scrie ca trebuie sa stai 3 ore mie mi se pare cam mult totusi....

cel mai bine e cand porti aceste"bermude"sa nu stai!pentru ca nu ai cum sa transpiri.sunt ideali mai ales in combinatie cu Orice gel anticelulitic(chiar si supliform care costa pana in 8 lei)daca depui si un efort fizic.faci curat,mergi in plimbare,bicicleta,sala,aerobic sau alergare prin parc.dar trebuie sa faci sport!fetelor contra celulitei:masaj cu crema anticelulita(oricare dar sa va dati zilnic.puteti sa va dati cand sunteti sub dus cu zat de cafea-tot masaj),sport,apa multa si fara junk-food.degeaba cumperi Vichy sau Avon sau alte cremuri minune daca nu faci si tu un efort(apa,regim sanatos si sport).inainte sa cheltuiti banii ganditi-va daca va veti tine de treaba!mult spor

#87 2007-05-08 22:18:21

andrutza
Vizitator

asta am inteles ca tb sa faci efort ca sa transpiri, dar intrebarea mea era daca poti pierde minerale prin transpiratie excesiva?

#88 2007-05-09 13:35:38

annabel
Diamond member

andrutza a scris:

asta am inteles ca tb sa faci efort ca sa transpiri, dar intrebarea mea era daca poti pierde minerale prin transpiratie excesiva?

habar nu am

#89 2007-05-09 20:01:23

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

da daca alergi cu folie in jurul zonelor cu pricina se reduce si din celulita ?

expect the worst , hope for the best!

#90 2007-05-09 20:11:13

annabel
Diamond member

eu anul trecut cam o luna(sau mai putin-oricum peste 2 saptamani)am facut cate 30 minute de bicicleta eliptica infasurata la burticutza cu folie alimentara dupa ce ma dadusem cu supliform pana intra in piele si crede-ma ca am slabit ceva centimetri.dar cum nu m-am mai dat si am inceput cu bacu si mancarea la stres..am revenit la loc.deci!fetelor,daca incepeti ceva,aveti grija sa va si mentineti.eu am auzit de o tipa care a facut o luna electrostimulare sau ceva asemanator si cum s-a apucat pe mancat ca inainte(e si normal,logic)a pus la loc "centimetrii"de grasime.este pacat sa dai milioane(sau chiar unul)-eu cel putin nu imi permit si sa nu te alegi cu nimic tot din cauza lipsei de mancare rationala sau a sportului.mare pacat!deci folia alimentara+orice gel anticelulitic+sport=centimetri in minus.va zic eu si multe alte fete

#91 2007-05-09 23:27:21

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

cine imi zice si mie niste vitamine de la care as putea sa iau vreo 4 kg in plus,ca parca prea ma bate vantul?wink

#92 2007-05-21 13:42:44

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

mi'am cumparat si eu gel supliform si m'am impachetat cu folie,dar pot sa stau asa si 5 ani ca nu ma arde,cum zicea cineva pe aici.
am citit intr'o revista care sunt cele mai bune metode de a scapa de celulita si pe primul loc era masajul...
mai scria acolo ca daca alergi,doar slabesti nu dai jos si celulita.

so in love ...

#93 2007-05-21 16:09:13

andrutza
Vizitator

Nu veti scapa de celulita printr-o singura metoda, chiar daca veti face sport tot veti avea celulita, trebuie in primul rand sa mancati natural, legume si fructe cat mai multe si sa evitati prajitul, carnea, sucurile acidulate, alcoolul, tutunul, cafeaua, trebuie sa faceti masaj anticelulitic la cineva care intr-adevar se pricepe cu o crema buna anticelulitica si nu in ultimul rand sa faceti sport, orice tip de sport numai sa faceti miscare de 4 ori pe sapt ca sa se vada ceva, ideal e de 5, dar merge si de 4 ori pe sapt. Daca o sa faceti sport plus o sedinta de masaj pe sapt o sa vedeti diferenta. Pt fermitatea pielii f bune sunt dusurile suedeze, cald-rece-cald-rece pe zonele cu pricina, iar impachetatul cu folie acasa da rezultate, dar doar daca te misti, nu sa stai si sa astepti marea minune, trebuie sa faci ceva ca sa transpiri. Eu mi-am luat pantalonii aia de care zicea si mandy si sunt grosi, nu sunt din folie dar transpiri cu ei chiar daca nu faci mare lucru...

#94 2007-05-21 22:26:10

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

andrutza da cat te'au costat pe tine bermudele alea ca eu am vazut pe site ca is decat 28 RON park?

Avem 1 an si 5 lunite

#95 2007-05-22 09:25:37

Mandy
Hero member

Costa 29.7 lei,e singurul produs pe care il poti comanda chiar daca nu costa 30 lei sau mai mult(cum precizeaza ei la comanda minima).

Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-05-22 09:26:38)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.