|
Nu esti logat.
Candida si altele-10#172 2007-05-11 11:25:51
Re: candida si altelepai nu are nimic daca exista pauza...poate ca e chiar mai bine ca e menstruatia intre... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #173 2007-06-30 00:01:16
Re: candida si alteleAveam secretii si am fost la control unde s-a dovedit a fi candidoza. Mi-a prescris niste ovule, pastile si crema. Problema e ca mi-a venit menstruatia chiar azi. Cand ar trebui sa incep tratamentul? Trebuie sa astept pana trece menstruatia sau pot folosi ovulele si asa? Offline #174 2007-06-30 00:03:06
Re: candida si alteleParerea mea e ca mai bine astepti sa treaca menstruatia,ca sa fii sigura ca au efect ovulele. Offline #175 2007-07-02 12:24:32
Re: candida si alteleBuna ziua, am luat astazi analiza secretiei de la Marie Stopes si am candida si gardnerella. Rezultatul este urmatorul: epitelii frecvente, leucocite frecvente, flora grad 4, candida prezenta, trichomonas absent, neisseria absent, gardnerella prezent. Am primit urmatoarea reteta: spalaturi cu cloramina 3tb/1l apa, meclon(500mg metronidazol+100mg clotrimazol) 10 ovule, si fasigyn 2pastile /zi timp de 3 zile. Partenerul-fasigyn acelasi dozaj. Va rog sa imi spuneti ce inseamna flora grad4, in conditiile in care in urma cu 6 luni aveam grad 3 si acelasi tip de infectii(candida, gardnarella- tratament cu septovag spalaturi, canesten 3 ovule, doxiciclina 5 zile). Vreau sa stiu daca acestea doua se transmit sexual, pt ca nu as vrea sa ii spun partenerului decat daca ar putea avea si el probleme si ce parere aveti despre tratamentul acesta nou. Va multumesc, rog un raspuns de la doctoressa! Offline #176 2007-07-02 12:49:16
Re: candida si altelear trebui sa ii spui partenerului. Infectiile astea 2 in principiu nu sunt transmisibile sexual, totusi, daca vrei sa faci sex in perioada asta se poate doar cu prezervativ....altminteri, repaus sexual.... Despre tratament nu am ce sa spun...experienta mea zice ca, tratate asa la gramada, nu trec....da, poate ca ai noroc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#177 2007-07-02 13:13:29
Re: candida si altelebuna sunt noua pe aici:D. o intrebare am: acum o luna am aflat ca am candida si gardnerella, mi am inceput tratamentul cu flagyl si fagysin, totul e ok pana acum dar vreau sa stiu daca e vreo problema daca folosesc ob-uri:(.nu pot suporta tampoanele externe. Offline #178 2007-07-02 13:14:28
Re: candida si altelee mare problema....de altfel e foarte posibil ca ele sa fie implicate in faptul ca ai aceste infectii acum! asa ca nu folosi ob Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #179 2007-07-02 13:14:51
Re: candida si alteleDar gradul florei (acum am flora grad 4 si aveam 3) ce indica? E grav faptul ca a crescut acest grad? multumesc mult mult Offline #180 2007-07-02 13:17:13
Re: candida si altelesemnifica inrautatirea problemei(de asteptat dealtfel dupa tratamentul cu doxiciclina care nu a facut altceva decit sa agraveze problemele) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #181 2007-07-02 13:47:42
Re: candida si alteledoctoressa, spuneti-mi si mie unde va gasesc, la ce cabinet, eventual un numar de telefon...multumesc Offline #182 2007-07-02 13:50:01
Re: candida si alteleCentru Medical "Sanatatea Ta" tel:2115350....insa nu sunt ginecolog....deci examen clinic ginecologic nu pot face(nu am nici masa de altfel)... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #183 2007-07-02 13:57:31
Re: candida si altelemultumesc...poate se poate sa imi recomandati atunci un medic ginecolog... Offline #184 2007-07-02 14:01:02
Re: candida si altelecare sa se uite pe buletinele de analiza si sa iti dea tratamentul potrivit? Poate si medicul tau de familie, daca stie...oricum, si ultimul tratament pe care l-ai primit e corect....nu are mari sanse de reusita dupa experienta mea insa asta nu inseamna ca nu e corect....si poate experienta altora zice ca are sanse bune...de altfel sunt convinsa ca medicul care ti l-a recomandat a facut-o pentru ca el are experienta buna cu acest tratament... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #185 2007-11-26 21:44:49
Re: candida si alteleintr-o seara la o emisiune pe euforia era invitata o doamna (ginecolog) care recomanda ca o data pe luna sa iti pui un ovul (antimicotic). E normal asa ceva? Offline #186 2007-11-26 21:48:53
Re: candida si altelee ok daca iei AC si faci tratament cu antibiotice, dar daca n-ai nic... e mai bine sa previi decat sa tratezi. mami de minuni Offline #187 2008-05-04 18:05:26
Re: candida si altelefetelor....cum se aplica bioclin gel.am citit pe prospect,m-am prins de treaba cu aplicatorul.insa vreau sa stiu dc trebuie sa ma spal inauntru inainte sau dupa, cat timp actioneaza sau mai bine zic cat de des trebuie sa il folosesc? Offline #188 2008-05-04 18:07:03
Re: candida si altele
da
nu. trebuie un tratament mai complex zic eu..si dat de doctor Offline #189 2008-07-15 12:33:07
Re: candida si altelesalutare. am o problema nasoala.... am niste scurgeri albe branzoase care au aparut in urma unei raceli zic eu ca asa era si acum sunt si mancarimi dar numai cate o data. daca e de ceva antibiotice nu pot lua pentru ca sunt alergica. ce sa fac? doctorita mi-a spus ca e posibil sa fie candidda si sa incerc cu ceai de galbenele local daca nu pot lua antibiotice. Offline #190 2008-07-15 12:34:05
Re: candida si alteleionia...trebuie mers la medic pt o analiza de secretie si un tratatment adecvat...cu ceaiul de galbenele nu va trece...si oricum candida nu se trateaza in niciun caz cu antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|