|
Nu esti logat.
Candida si altele-8#134 2007-04-20 14:52:35
Re: candida si alteledin cate stiu eu nu e bine sa te speli cu irigatorul pe durata ovulelor, dar cred ca asta depinde de fiecare tip de ovule in parte, poate scrie in prospec...... cat despre faza cu graviditatea stiu ca tratamentul pentru candida se face dupa nastere si ca nu ar fi tocmai indicate ovulele....asta din experientele mele.....doctoressa te poate lamuri cel mai bine! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #135 2007-04-20 17:47:42
Re: candida si altelesalut criss. si eu am facut tratament cu tergynan in vara dar nu a dat rezultate .plus ca am capatat si o usturime ingrozitoare de la aceste ovule.in orice caz, nu e bine sa folosesti irigatorul. Offline #136 2007-04-23 12:22:19
Re: candida si altelecryss26buc, pune ovule ca nu sunt probleme, daca trebuie sa le pui. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #137 2007-04-24 22:00:20
Re: candida si alteleCandidoza trebuie neaparat tratata sau trece de la sine? Offline #138 2007-04-24 22:01:13
Re: candida si alteletrebuie tratata pt ca poate duce la complicatii mult mai mari...si eu una nu as mai da pe la ginecologul acela... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#139 2007-04-24 22:01:37
Re: candida si alteleankas citeste posturile anterioare..si da un "cauta" pe forum..s-a discutat foarte mult pe subiectul Candida..candidoza.. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #140 2007-05-04 16:23:45
Re: candida si alteleah eu am cautat mai multe informatii aici e tot e sigur k asta am si eu http://www.ele.ro/Candidoza_cea_mai_fre … a1039.html si aici http://www.ele.ro/Tratarea_candidozei_--a6482.html Offline #141 2007-05-06 07:44:03
Re: candida si altelebuna la toata lumea .Am o problema ,cu ceva timp in urma am fost la ginecolog si mia pus diagnostic tricomonas doar ..acum dupa ceva timp am fost iar la medic si mia pus diagnostic tricomonas +candida albicas.Cum e posibil sa mai fie si candida am tratat tricomonas ..atunci am luat Fasigyn (4 pastile doza unica )pt mine si pt el la fel doza unica ,spalaturi in fiecare seara apa cu otet + 2 linguri de otet la 1 L ...si acum pt acest diagnostic tricomonas +cadida albicas medicul mia dat pt tricomonas acelasi tratament de data trecuta si pt candida mia dat Gynofort inainte de menstruatie cu 2 -3 zile ..nustiu ce sa mai fac ..ajutatima va rog din suflet .. Offline #142 2007-05-06 12:20:54
Re: candida si altelefa tratamentele...nu ai ce sa faci...trateaza le pe rand...in schimb nu vad dc ti a zis sa pui gynofort cu 2-3 zile inainte de menstra...deoarece crema aceea trebuie sa stea cel putin 5 zile in vagin...nu 2-3...eu zic sa faci trat pt tricomonas si ori sa faci trat pt candida cam cu o saptamana inainte de menstra...ori sa astepti dupa ce trece... happy with him...inlove with him... Offline #143 2007-05-06 13:35:07
Re: candida si alteleaoleu doar ce am facut baie si am umplut cada cu bucati din alea de branza mi se face scarba daca ma credeti si am mancarimi mult mai mari decat inainte sa pun gynofort ul ala ..(lam tinut 3 zile fara sa ma spal )desi medicul nu mia zis cat sal tin... ciclul tre sa se inceapa maine sau poimane ..dar o sa ma apuc de tricomonas dupa ciclu ..desi nustiu daca a actionat bine gynofortul.Dar dupa menstruatie al fac again pt candida . ..cine stie ce e mai bun pentru candida sa dispara s-o omoare de tot ..? Offline #144 2007-05-06 17:02:49
Re: candida si altelefa dupa mentra cel pt tricomonas si repeta dupaia cel pt candida...dar foloseste si o crema (clomatrizol spre exemplu) care sa ti calmeze mancarimile... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-05-06 17:03:26) happy with him...inlove with him... Offline #145 2007-05-06 18:38:35
Re: candida si altelenu cred ca ma ajutat nustiu ce sa spun poate mai incolo sa vad ...dar simt inca mancarimi si simt ca nu a ajutat ..normal nu ar trebui sa simt sau poate altfel actioneaza ... Offline #146 2007-05-06 22:43:43
Re: candida si alteleBuna! am si eu o pb, pe care, sincera sa fiu, nu stiu unde sa o incadrez! acum 3 luni am fost la ginecoloc, la un control...totul mi-a iesit ok...nu am facut analize sau alte chestii..un simplu control...pb este ca de atunci am dureri in timpul actului sexual, atat la inceput (la penetrare), cat si dupa orgasm...nu mai stiu ce sa cred! uneori ma si ustura. tin sa mentionez ca iubitul meu nu are nimic, nici usturimi, nici dureri. ce credeti ca ar putea fi? Offline #147 2007-05-06 23:16:36
Re: candida si altelemergi din nou la ginecolog si fa ti si un examen de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #148 2007-05-07 11:14:49
Re: candida si alteleo infectie vaginala cel mai probabil. mergi si fa ex de secretie, cum bine zice crys_ty_na Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #149 2007-05-07 17:12:22
Re: candida si altelebuna am si eu o problema! am fost la medic acum 3 saptamani mi-a zis ca am candida am luat lomexin si nizoral(parca asa era) si acum iar incep sa am scurgeri vaginale atat..nu am mancarimi!imi puteti zice ce sa fac? Offline #150 2007-05-07 17:26:39
Re: candida si altelesa repeti analiza de secretie. Nobody home Offline #151 2007-05-07 17:37:55
Re: candida si alteleda nu am facut analize ...doar un control ...tre sa umblu prin spital? Offline #152 2007-05-07 17:38:57
Re: candida si altelete duci la clinica particulara daca stai mai bine cu banii si iti faci acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|