|
Nu esti logat.
Candida si altele-7#115 2007-04-02 15:17:06
Re: candida si alteledaca e sa zicem asa, eu n-am inteles din prima cum mi-a pus diagnosticul fara analiza...oare se vedea?! crys ty na propriu-zis eu in seara asta termin tratamentul...si, sa zicem, de maine seara mi-as pune iaurt....acum astept sa vad ce zice si doctoressa...daca sa las mai multe zile sau e ok chiar de maine...pe de alta parte, nu prea ma indeamna inima sa ma duc tot la ea...ma refer la doctora aia...mai repede mi-as pune si niste ovule gynozol( parca asa se numeau?) pe saptamanile viitoare, in caz ca nu-mi trece... Offline #116 2007-04-02 22:56:11
Re: candida si altelese poate vedea...si eu cand am mers...(candida nu mi se mai manifesta numai prin dureri la contact)...ma consultat...bineinteles mi a luat si pt ex de secretie dar mi a zis ca aia am...si mi a dat alt tratament...sfatul meu e sa vezi...mai ai durerile alea la contact? dak nu ai scapat...daca da pune 3 sau 4 zile iaurt si ia si biotics (lactobacili)...daca nu mai ai simtomele obishnuite ale candidei eu zic ca trebuie doar sa ti refaci flora vaginala si iaurtul si bioticsul te vor ajuta...daca nu merge cu iaurt fa si tratamentul cu gynozol...si apoi repeta cu iaurt...si ca sa fi sigura ca ti a trecut sa mergi sa faci si examen de secretie dupa tratament...si nu uita sa i dai si la prieten un flucovim (in cazul in care nu folositi prezervativ)...ca sa nu scapi tu de ea si s o iei apoi iar de la el... happy with him...inlove with him... Offline #117 2007-04-03 13:37:57
Re: candida si altelezic, sa te speli in vagin la minim 3 zile dupa ultimul ovul lomexin si abia apoi sa pui iaurt. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #118 2007-04-03 23:43:41
Re: candida si altelebuna doctoressa....sunt noua pe forum si am si eu o nelmurire..am citit o parte din mesajele postate pe forum si am vazut ca fiecare fata a primit cate u tratament in urma rezultatului PAP. iti scriu mai jos rezultatele de la PAP si secretie...ptr ca mi se pare un pic ciudat..eu n-am primit tratament desi rezultatul a fost PAP II infectios.. Offline #119 2007-04-04 17:19:02
Re: candida si altelepai...primul ovul l-am pus martea trecuta...dupa care m-am spalat inauntru vineri si am pus al doilea ovul(asa mi-a zis doctora)...deci ieri (luni) s-au facut 3 zile dupa ultimul ovul, si din seara asta vreau sa-mi pun iaurt Offline Publicitateloading...
#120 2007-04-05 11:28:59
Re: candida si altelecintya, gasesti pe forum despre lactobacili o gramada. cauta numai. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #121 2007-04-05 13:18:52
Re: candida si altelemutumesc doctoresssa...credema ca am fost la o gramada demedici..ultima, care mi-afacut si cauterizarea dela medsana si sanador..dna doctor tarlea..am auzit multe recomandari despre dansa...dar de fiecare data cand mam dus ma repezea asa si dadeam si o gramada de bani.. pe 15 o sa fac un testd e secretie..azi am fsot la doi medici...ptr ca sa agravat...secretia a devenit si mai abundenta siplus mancarimi si usturime. Offline #122 2007-04-05 17:06:04
Re: candida si altelepai sincer cred ca tocmai candidoza ai. deci zic sa faci primul tratament, insa sa verifici pe prospect daca si cum sunt permise spalaturile vaginale cind folosesti gyno-travogen. Mai spun sa faci examenul de secretie si mai vedem dupa aceea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #123 2007-04-05 17:56:35
Re: candida si alteleda si eu i-am sugerat medicului sa-mi faca un examen... Offline #124 2007-04-05 17:59:53
Re: candida si altelepe prospect scrie ca nu e bien sa se faca dusuri vaginale o saptaman de la inserarea ovulului... Offline #125 2007-04-05 18:09:06
Re: candida si alteleeu stiu k si partenerul trebuie tratat chiar daca nu da semne de candidoza. o crema si ink cva cred k ar fi ok...asa zik eu. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #126 2007-04-05 18:17:14
Re: candida si alteleda-i si lui diflucan, da-i sa se unga pe penis cu clotrimazol de 2 ori pe zi(e mai ieftin si la fel de eficient) si nu te spala in vagin inainte sa pui ovulul ci doar la o sapt dupa, asa cum scrie pe prospect Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #127 2007-04-05 18:32:49
Re: candida si alteleda...asa stiu si eu... Offline #128 2007-04-05 18:36:42
Re: candida si alteleaaa...ok doctoressa...asa o sa fac. cum au inceput mancarimile incepusem sa ma spal..ca nu mai suportam..si-mi treceau 2-3...o sa ii dau si lui.. Offline #129 2007-04-05 18:38:29
Re: candida si altelecaithleen, te rog, citeste regulile si respecta-le. ai warn pentru cele 2 mesaje consecutive. Nobody home Offline #130 2007-04-05 18:38:41
Re: candida si alteledoctoressa, multumesc mult pentru sfaturi...si tie blue_elf.. Ultima oara a fost editat de caithleen (2007-04-05 18:48:18) Offline #131 2007-04-06 11:54:30
Re: candida si altelebuna dimineata.. am o mica problema.. de cateva zile am mancarimi jos.. si am observat o scurgere albicioasa, care contine ceva alb.. nu stiu exact cum sa le denumesc.. sunt bucatele mici si albe.. n-am idee.. ce poate fi? Offline #132 2007-04-06 12:33:38
Re: candida si alteleo posibila candidoza ai ...arsuri cva la urinat sua cand fci sex ai? arsuri sua usturimi depinde. fa-ti un examen de secretie sa vezi daca ai asa ceva desi eu cred ca ai candidoza. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #133 2007-04-20 14:09:30
Re: candida si alteleam inceput si eu un trat pt candida cu Tergynan 10 zile si mi a zis inainte sa-mi pun ovulul sa fac spalaturi cu tantum rosa este ok?ca am citit pe aici ca nu ar fi bine sa faci spalaturi cu irigator cat iti pui ovule si inca ceva daca as fi gravida si nu stiu inca si folosesc ovule este vre o problema???? va rog sa mi spuneti Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|