|
Nu esti logat.
Candida si altele-5#77 2007-02-25 12:58:34
Re: candida si altele
Pe langa tratamentul cu ovule iaurtul natural are un efect imediat deoarece echilibreaza aciditatea insa un tratament numei cu aplicari de iaurt este ineficace. Ovulele vaginale cu extras de inoder de usturoi si bacterii Lactobacillus acidophilus vindeca infectia. Seara e bine sa se faca timp de doua saptamani spalaturi vaginale cu un l apa fiarta ( calduta la folosire) in care sa pune alternativ o lingurita de bicarbonat de sodiu (1 Zi) si alta zi o lingurita de suc de lamaie. Pentru impiedicarea dezvoltarii ciupercii se introduce dimineata crema de galbenele in vagin si se maseaza usor dupa o igiena adecvata. Se mai bea zilnic la interva de o ora o inghititura de ceai rece de cretisoara si de ceai de urzica alba, dar sa nu se amestece cele doua ceaiuri. De asemenea sunt foarte bune baile de sezut cu coada calului si galbenele precum si spalaturile vaginale cu ceai de pelin. Ceaiurile se pot procura in farmacii sau la plafar. Succes si multe salutari de la baciu. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #78 2007-02-25 13:01:26
Ps. Sa se bea doar o cana de ceai de cretisoara. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #79 2007-02-25 14:32:51
Re: candida si altelemarcela, mergi de urgenta la un alt ginecolog (de preferat un cabinet particular bun). aia nu e candida. Nobody home Offline #80 2007-02-26 10:57:41
Re: candida si alteleizabella, e de la Postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #81 2007-02-26 19:59:40
Re: candida si altelebun e de la postinor,dar nici acum p data d 26 02 2007 nu mi a trecut,curge cate putzin.Este ceva grav :-S ???c pot face in cazul acesta,fara sa ajung deocamdata p la doctor??? Doctoreassa te rog ajuta'ma!Izi multumesc! Ultima oara a fost editat de izabella (2007-02-26 20:31:13) Offline Publicitateloading...
#82 2007-02-26 20:11:46
Re: candida si altelenu prea ai ce sa faci. Nobody home Offline #83 2007-02-26 20:36:44
Re: candida si alteledar este ceva grav??? Offline #84 2007-02-26 20:40:34
Re: candida si altelee spotting. astepti sa treaca. grav nu cred ca este acum (daca insa apare si dupa menstruatie mergi la medic) Nobody home Offline #85 2007-02-26 21:50:05
Re: candida si alteleBuna tuturor. Am si eu aceeasi problema ca si voi toate...o nesuferita de candida combinata cu trichomonas, ceea ce este foarte ciudat pentru ca nu am activitate sexuala, deci varianta cu transmiterea pe aceasta cale pica din start. Am mai avut acu vreo 2 ani si am scapat de ea...mentionez ca pe atunci stateam in camin si contactarea putea fi pusa pe aceasta seama. Acum mi-a revenit si, desi am facut un tratament cu ovule si pastile..nu au avut nici un rezultat. Ceea ce ma intereseaza ape mine este un eventual tratament..mai naturist..si daca spalaturile vaginale sunt indicate in cazul in care sunt virgina...Va rog sa-mi luati in seama intrebarea...Multumesc anticipat Offline #86 2007-02-26 23:40:52
Re: candida si alteleBuna seara fetelor. Un bun tratament impotriva micozelor vaginale este acela cu ovule canesten. Tratamentul dureaza sase zile. Este vorba de un combi- pachet care contine ovule si o crema care va fi folosita extern. Paralel se pot face spalaturi cu ceai de pelin. Sa nu uitam puterea tamaduitoare a plantelor si sa folosim alaturi de medicina clasica si cea naturista. Salutari de la Baciu. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #87 2007-02-27 16:20:26
Re: candida si alteleina_11, cum ai facut tratament cu ovule fiind virgina, nu stiu, insa sigur acum nu mai esti. De undeva tot ai luat trichomonasul ala. Fara sa discutam ca nu vad nici recoltarea secretiei cum s-a facxut, tu fiind virgina....ma rog. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #88 2007-02-27 18:14:36
Doctoressa.in primul rand multumesc pentru raspuns. Mi s-a luat o lama, fara sa se foloseasca acele instrumente, ci utilizand un betigas. Iar ovulele prescrise mi s-a spus ca sunt mai mici si sunt indicate pentru virgine (pimafucin, odata..iar acum..pentru trichomonas..meclon cred.). Acum nu pun la indoiala competenta medicului respectiv, insa sper ca nu m-a "tratat" si de ceva la care pot sa spun ca tin destul de mult. As putea sa incerc si eu tratamentul cu iaurt? Multumesc anticipat Offline #89 2007-02-27 19:54:14
Re: candida si altelebaciu...fara suparare...dar nu poti spune ca un tratament este bun doar pt ca la tine a functionat...spre exemplu pe mine canestenul nu ma ajutat...asa ca doar medicul poate spune ce e bun si ce nu (si cateodata nici el)... happy with him...inlove with him... Offline #90 2007-02-27 20:43:58
Re: candida si alteleAm citit cu mare atentie mesajele referitoare la candida si am si eu cateva intrebari pt doctoressa.De cateva zile am si eu o secretie albcioasa...m-am dus cu gandul la candida, insa eu nu am acele mancarimi suparatoare si parca secretia are un miros usor schimbat dar nu intepator sau deranjant. Offline #91 2007-02-27 20:48:14
Re: candida si altelejolie15...cand treb sa ti vina menstruatia?...e posibil sa fie candida dar doar un medic iti poate pune un diagnostic exact...cat despre tratament...cel cu iaurt ar fi...dar sfatul meu e sa mg cat mai curand la medic...adik dupa menstruatie... happy with him...inlove with him... Offline #92 2007-02-27 21:33:43
Re: candida si altelePai trebuie sa-mi vine cam in 2 zile...si ma gandesc ca nu ar fi indicat sa merg acum...asa ca mai aman o sapt Offline #93 2007-02-27 22:49:20
Re: candida si altelechiar dak ai avea ceva si ti ar da trat oricum nu l ai putea urma deocamdata asa ca dak mg dupa e ok...in ceea ce priveste secretia...dak nu e f suparatoare nu fa nimik deocamdata...pana vezi ce zice medicul... happy with him...inlove with him... Offline #94 2007-03-20 13:42:08
Re: candida si alteleam si eu o intrebare legata de candida ... cam cat timp dupa tratament nu ai voie sa ai relatii ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #95 2007-03-20 16:49:22
Re: candida si alteleai voie imediat dupa tratament(daca poti folosi prezervativul, ai voie si in timpul trat) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|