homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida si altele-4

#58 2007-02-21 13:49:58

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

Re: candida si altele

doctoressa, astfel de analize (dozari inteleg ca le spune) hormonale se fac si in orasele de provincie sau doar in capitala? m-as duce sa vad despre ce e vorba ca mi-e teama sa nu fie o astfel de chestie la baza problemelor pe care le am? nu stiu ce naiba, ca de un timp imi pica si paru, ma mananca si pielea pe fatza, la tample si la ceafa. nu stiu cer naiba ar putea fi toate astea. eu am fost un om sanatos tun iar acum toate problemele astea! grater

#59 2007-02-21 16:00:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se fac si in provincie

mami de minuni hjarta

#60 2007-02-21 18:29:09

dia13
New member
De la: Sibiu
Inregistrat: 2007-02-20

............... :-( a trecut doctoressa,dar nu mi-a raspuns :-( .............................

#61 2007-02-22 01:27:17

ivo_20
Membru

aaa...stiu k poate ce am scris eu e ceva des intalnit..dar chiar as dori o opinie avizata..in afara medicului pe care deja l-am pus in garda..m-ar ajuta foarte mult..am scris ceva mai sus..despre problema mea..
astept un raspuns.
va multumesc!

#62 2007-02-22 11:46:46

ninuk
Membru
Inregistrat: 2007-02-22

de ceva luni bune am o scurgere abundenta alb-galbuie, care nu miroase tocmai bine. Nu am usturimi sau mancarimi, pur si simplu scurgere. ma intreb oare ce ar putea fi. Nu iau medicamente de nici un fel si fac spalaturi vaginale de doua ori pe saptamana. Astept raspuns .. multumesc anticipat

Publicitate

loading...

#63 2007-02-22 12:47:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ivo_20, din nefericire tratamentele luate dupa ureche, eventual incomplete, au taman rolul de a ingreuna procesul de vindecare. Ce sa zic, va trebui sa insisti cu tratamentele...se va rezolva in cele din urma.

dia13, mii de scuze, insa am trecut in mare goana ieri si, din nefericire, intrebarile sunt una dupa alta...am intentionat sa raspund, insa am pierdut pe drum intrebarea ta. Ideea e, dupa mine, ca trebuie sa scoti inelul contraceptiv si sa faci tratament. De altfel, nu trebuia sa il pui din capul locului, candida nu trece de la sine, simptomatologia diminueaza insa mult prin cronicizare. Scoate deci inelul si trateaza-te cum se cuvine.

ninuk, mergi la medic pentru examen de secretie si diagnostic. Pentru mine va ramine un motiv de maxima stupefactie faptul ca stai luni de zile si nu mergi la medic desi in mod evident constati ceva in neregula....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#64 2007-02-22 21:17:40

dia13
New member

Hello!

Multumesc doctoressei!:-)
La gandeam si eu, ca nu ar prea avea cum sa treaca fara tratament,dar desigur aveam nevoie de o confirmare................asa ca MULTUMESC, inca odata.:-(imi pare doar rau ca am mai introdus inelul,caci puteam sa il pastrez pt luna urmatoare.

Acum insa mai am o intrebare:
                E oare suficient un tratament de 6 zile cu gynozol 200?

Multumes!
Si va doresc o seara cat mai frumoasa!
Va  pupik!!!:-)

#65 2007-02-23 12:54:14

Al Pacino
Administrator

ar trebui sa fie. Sincer eu prefer gynozol de 400, 3 zile...insa doar pentru ca e mai scurt

#66 2007-02-23 13:56:23

alexamelin
Full member
Inregistrat: 2007-02-13

dia 13, imi poti spune si mie cine ti-a recomandat inelul contraceptiv, de unde il cumperi si cum se foloseste?? un prospect, ceva?

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#67 2007-02-23 14:02:18

alexis10
Membru
Inregistrat: 2007-02-18

Va intrebam zilele trecute in act timp se manifesta candida, dupa contactare.
As mai avea o intrebare: testul Papanicolau poate avea rezultat eronat daca a fost efectuat cu o zi inaintea menstruatiei? Cam asa am inteles din informatiile de pe un site. Ar trebui sa il repet?
Eu am doar mancarimi, nu accentuate si scurgeri care mi s-au parut normale, fara miros. Se poate totusi sa fie o iritatie de la crema depilatoare, care din greseala a ajuns intre labii? Imediat dupa ce am folosit-o m-a usturat groaznic, iar la cateva zile au inceput mancarimile.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

#68 2007-02-23 14:07:19

andrutza
Vizitator

Doctoressa as vrea sa te intreb daca e neaprat nevoie sa astept o sapt dupa terminarea menstrei pt a putea face analiza la secretie? Eu in urma cu vreo 12 zile am avut o scurgere branzoasa, fara mancarimi am urmat un tratament, dar nu as mai vrea sa aman vizita la ginecolog, mai ales ca am si un fel de cos acolo, as putea merge dupa terminarea menstrei sau nu o sa fie concludenta analiza? Multumesc frumos

#69 2007-02-23 14:40:41

Al Pacino
Administrator

alexis10, e foarte posibil sa fie de vina si crema epilatoare. Interesanta era analiza secretiei, pentru a vedea daca ai vreo infectie, iar apropierea menstrei nu creeaza probleme(rezultatul nu va fi eronat)

andrutza, nu trebuie sa astepti o saptamina de la terminarea menstrei, trebuie sa se termine menstra, atit

#70 2007-02-23 14:44:19

andrutza
Vizitator

Pai ma gandeam eu, dar zicea o fata pe aici ca trebuie sa astept o sapt. smile

#71 2007-02-23 14:46:23

Al Pacino
Administrator

nu, o saptamina de la terminarea unui eventual tratament

#72 2007-02-23 14:46:49

Al Pacino
Administrator

nu, o saptamina de la terminarea unui eventual tratament

#73 2007-02-23 19:58:58

izabella
New member
Inregistrat: 2007-02-13

am luat posteinor2 p p data d 7.02.2007 si mi a venit menstruatzia p data de 14.02.2007 si nici acum p data d 26.02.2007 nu mi a trecut ,curge cate putzin .... este ceva grav?dc nu mi mai trece?este cumva d la posteinor2??? va rog raspundetzi mi URGENT.Va multumesc!

Ultima oara a fost editat de izabella (2007-02-26 19:57:08)

#74 2007-02-23 21:54:20

marcela
Membru
Inregistrat: 2007-02-23

ajutatima si pe mine PLSSSSS
Acu 4 zile am ajuns in miezul noptii la urgenta GINECOLOGIE, la consult medicul mirat ma trimis  la Colentina la dermatolog, Ala analizinduma a zis ca s-ar putea sa fie un herpes....Mi-a prescris ceva pentru herpes..
A doua zi, am utilizat cele recomandate..spre seara ma simteam din ce in ce mai rau, m-am uitat cu oglinda m-am speriat..Zona labiilor imi era infecta, si de o arsura nemaipomenita , nici pipi, nici sa stau culcata sau pe scaun...ceva ingrozitor. Pe labilile mari si cele mici am vazut multe multe punctulete asemeni cosurilor, ce secretau ceva asemeni puroiului...
A doua zi nu am mai suportat de nu am putut nici sa dorm..am mers la colentina, ca dupa o analiza a altui dermatologsa-mi determine Candida....
Mi-a dat alt tratament....il urmez....Nu prea vad rezultate, acele bubite care par a fi spatele unei broscute raioase nu dispar.. si am si frig...

Spunetimi..Candida si sub asa forma se manifesta?...eu stiu din cele auzite si citite ca ea e doar intravaginal si se manifesta ca un lichid....

#75 2007-02-23 21:58:24

marcela
Membru
Inregistrat: 2007-02-23

da plus la toate mai am si menstruatie ..offfffffff,,,,,ce sa fac ca sa scap de aceasta...daca e candida sau ce mai e..medicul mi-a zis ca e candida

#76 2007-02-24 22:52:28

dia13
New member

.................am ramas totusi la gynozol 200 pt. ca am incercat odata mai demult gynozol 400 (tot pt. ca era mai scurt), insa m-a durut foarte tare,parca ma ardea, asa ca am hotarat sa raman la cel de 200.

pt. alexamelin......am inelul vaginal din germania,doctorul l-a recomandat, pt. ca nu mai suporta stomacul meu contraceptivele orale. Si le procur si acum tot de acolo,nu stiu,daca se gasesc deci si aici.Poate putem intreba aici pe forum,daca stie cineva ceva..........poate doctoressa????????

O seara cat mai placuta va doresc
va pupik

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.