|
Nu esti logat.
Candida si altele-3#39 2007-02-19 10:45:20
Re: candida si alteleAm si eu o intrebare : cat costa macmiror complex 500 de mg, crema clotrimazol , granule homeopate candida CH 7 ????? Offline #40 2007-02-19 13:58:53
Re: candida si alteledoctoressa,am revenit cu rezultatul ultimelor analize analize. mi-a fost prelevata secretie saptamana trecuta. daca la primul set de analize in ianuarie aparea gardenerella,frecvent candida si frecvent tricomonas acum scrie asa:prezente epitelii plate(cred-e un scris de mana aproape indescifrabil), numerosi nuclei liberi, trichomonas absent,preznte filamente de candida. te rog, explica-*mi ce inseamna toate astea. eu acum fac tratament cu flagyl, la recomandarea ta, mi am pus deja am patrulea ovul. mi-ai zis ca dupa asta sa urmez tratament pt candida, adica altfel de ovule si flucovim.cum sa fac ca vreau sa scap de candida asta care e rara inteleg. dar oricum mancarimi mai am, ma mananca intre picioare de fapt nu fifi. multumesc pt tot Offline #41 2007-02-19 14:10:42
Re: candida si altelenani, daca nu te maninca vaginul si vulva, nu acolo sunt problemele.. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-02-19 14:15:22
Re: candida si alteleoricum vestile sunt imbucuratoare. o sa mi mai pun in continuare 2 ovule flagyl pt ca mi ai spus 6.dupa care incep tratamentul recomandat pt candida. nu ma asteptam sa scap de gardenerella si de trichomonas asa simplu si repede. ma gandesc ca daca era gardenerella ar fi scris in buletinul de analize. sper sa fie bune sa nu fi schimbat secretiile cu altcineva . chiar is bucuroasa. poate scap de astea. o sa te pomenesc si-n veci Offline #43 2007-02-19 19:09:42
Re: candida si alteleiata analizele din 8 ianuarie:incerc sa reproduc ce inteleg.daca nu e corect,macar intelegi despre ce e vorba.frecvent gardnerella,frecvent candida albicans,prezente forme de rezistenta trichomonas.cel ep.pav superficiale:rare estrogenice cu onizocitoza-afectate micotic si microbian-vaginita. Offline Publicitateloading...
#44 2007-02-19 19:39:22
Re: candida si alteleBuna doctoressa si fetelor! Pls, sfatuiti-ma ce sa fac.....m-am tratat de candida cu gynofort crema, dupa o luna mi-a reaparut (am mai postat niste mesaje cu acest subiect) chiar inainte de ciclu cu cateva zile asa ca am zis sa astept sa-mi treaca ciclul si dupa aceea sa iau gynozol - doctoressa a zis ca-i ok-...in fine, spre surprinderea mea, imediat dupa ciclu, mi-a disparut...nu mai am mancarimile acele ingrozitoare si nici scurgerea nu mai e asa de abundenta....si eu chiar eram hotarata sa fac tratamentul cu gynozol...Acum ce sa fac? Eu cred ca va reaparea ca n-are cum sa treaca de la sine, nu? Sa astept sa-mi reapara si apoi sa iau gynozol? Sau sa iau de pe acum? Nu stiu ce sa fac....pls...astept un sfat...ma gandeam ca ar fi bine sa fac si o antifungigrama....oare o fi buna de ceva? In plus, odata cu candida asta am avut si o rana pe col de care am reusit sa scap, mi-a ramas doar o zona putin mai rosie (medicul mi-a prescris niste ovule pentru cicatrizarea ranii, pe care nu le-am luat, insa), dar mi-e teama ca daca nu tratez mai repede infectia, care cred ca inca mai e, desi nu mai am simptome, ar putea reaparea rana....E posibil, nu? Ms! Ultima oara a fost editat de andreea7 (2007-02-19 21:02:07) Offline #45 2007-02-19 19:44:28
Re: candida si alteleandreea7...dak nu mai ai simptome e posibil sa nu mai mai ai candida...eu zic sa nu faci nici un tratament...sa mg sa ti faci un examen de secretie si dak de acolo reiese ca eshty ok sa stay lin... happy with him...inlove with him... Offline #46 2007-02-19 21:02:55
Re: candida si alteleMs mult crys_ty_na, insa e posibil sa dispara de la sine? Offline #47 2007-02-19 22:13:25
Re: candida si alteleandreea, candida nu trece singura..ea se cronicizeaza, daca o lasi "in voie" va fi mai greu de tratat cu cat timpul va trece mai mult. Mergi si fa un examen de secretie si vei afla cum e situatia My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #48 2007-02-20 16:03:56
Re: candida si altelenani, pentru modificarile descrise la nivelul colului, nu sunt de vina contraceptivele...nu aveau cum(le oprisesi deja) si nici nu dau astfel de modificari. Mie nu imi reiese ca ai progesteronul marit ci doar ca modificarile celulare de la nivelul colului se afla sub stimul predominant progesteronic...poate fi deci, foarte bine si o insuficienta estrogenica. Oricum, si aceea trebuie documentata prin dozare de hormoni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-02-20 18:19:10
Re: candida si alteledoctoressa,poti sa-mi spui si mie ce inseamna insuficienta estrogenica?mai precis, care sunt efectele?si ce pot face sa reglez asta?ma ierti ca te stresez dar esti singura persoana care mi-a explicat niste chestii pe care alti medici abia ca le stiu pt ei Offline #50 2007-02-20 19:04:02
Re: candida si alteleai dreptate infinity, e imposibil sa dispara de la sine......ufff, o sa fac tratament cu gynozol cum zicea doctoressa sa vad ce iese.....da ma gandeam ca ar fi bine sa fac si o antifungigrama....ce ziceti? Offline #51 2007-02-20 20:50:41
Re: candida si altelea naibii candida (cea din gat),am dat cu bioparox si are un gust groaznik.4 pufaieli zici k e o eternitate.tableta de flucovim pe care o voi lua interactioneaza in vreun fel cu bioparoxul?are efecte negative daca iau si si? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #52 2007-02-20 21:54:54
Re: candida si altelebuna!am si eu o problema,am fost diagnosticata cu candida in urma unor analize si am urmat un tratament cu klion(ovule,un ovul in fiecare seara timp de 10 zile)si nizoral unguent,dim si seara,si acum sa revin la subiect si desi am urmat tratamentul intocmai ,nu ma simt bine..am aceleasi usturimi si arsuri..si am o jena la urinat ba mai mult imi vine sa merg mai tot timpul la toaleta...am citit undeva k de vina ar fi marvelonul28,iau de aproximativ o sapt,pt k unul din efectele adverse ar fi acela k agraveaza candida daca suferi de asa ceva.intrebarea e ce sa fac?sa intrerup marvelonul?pentru aceleasi simptome am urmat un tratamnet pt cistita,pt k am crezut initial k am cistita..nu fusesem inca la ginecolog si tratamanetul acesta l-am luat de capul meu cum s-ar zice..dar dupa el m-am simtit un timp bine pt k apoi simptomele sa reapara..si apoi au urmat analizele..candida si tratamentul prescris de doamna doctor..ce ma sfatuiti sa fac?vreau sa ma simt din nou bine.. Ultima oara a fost editat de ivo_20 (2007-02-20 22:11:03) Offline #53 2007-02-20 23:07:07
Re: candida si altele..alte simptome pe langa cele descrise mai sus ar fi acelea k la frig parca se acutizeaza..iar cand fac bai cu apa fierbinte tind sa ma simt ceva mai bine..si am o stare de disconfort si atunci cand urinez. Offline #54 2007-02-20 23:26:11
Re: candida si alteleHey! Offline #55 2007-02-20 23:35:54
Re: candida si alteleeu in romania n am auzit sa se practice contraceptie cu inelele respective...asteapta pana maine dimineata sa-ti dea doctoressa un sfat Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #56 2007-02-21 00:54:49
Re: candida si alteleAbia astept! Offline #57 2007-02-21 11:42:22
Re: candida si altelenani, insuficienta estrogenica inseamna mai putini estrogeni decit normal(tot trebuie dozari hormonale). Evident se trateaza cu estrogeni, insa dupa ce e documentata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|