homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida si altele-2

#20 2007-02-13 21:25:26

roxi
New member
Inregistrat: 2006-10-01

Re: candida si altele

dida, pai mie imi vine cam peste 2 saptamani... ce fac pana atunci? tratamentul se termina cu al doilea ovul pe care il iau vineri...

si nu e o simpla iritatie. e insotita de usturime, roseata, si de o secretie alba, branzoasa. nu inteleg de ce.

#21 2007-02-13 21:39:44

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

carcotasa, doctoressa nu este online si nu va intra pana maine. era suficient s apostezi un singur mesaj. ti-l sterg pe celalalt.

Nobody home

#22 2007-02-13 22:11:22

izabella
New member
Inregistrat: 2007-02-13

am si o scurgere abundenta albicioasa ... nu ma mananca dar curge fff multa poate fi tot din cauza k am luat 5 postinor 2 in mai putzin d un an? astept raspunsuri ,Va multzumesc!

#23 2007-02-13 22:40:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e posibil ca secretiile sa fie de la postinor(de la faptul ca ai cam abuzat de el) dar ca sa fi sigura dute la medic sau fa un examen de secretie...

happy with him...inlove with him...puss

#24 2007-02-13 23:05:10

roxi
New member

izabella ai bagat prea mult postinor in tine. de ce nu iei anticonceptionale normale si ai terminat povestea....? fa neaparat un examen de secretie...

Publicitate

loading...

#25 2007-02-14 10:12:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

roxi, lomexin sparge prezervativul. Tratamentul tau se termina la 7 zile dupa ultimul ovul(conform cu indicatiile producatorului, lomexin este ovul care se foloseste in priza unica, fara sa te speli in vagin 7 zile dupa ce l-ai aplicat-atita timp actioneaza el). De ce ti-a zis tie medicul sa le pui la 3 zile diferenta nu stiu, insa probabil vrea sa faca doza soc. Asadar, nu vei avea contact sexual neprotejat iar cu prezervativ nu il poti proteja pentru ca lomexin ataca latexul. Deci, nu vei avea contact sexual deloc
Asocierea cu rasul poate fi pusa doar pe seama sapunului pe care il folositi cu aceasta ocazie...in rest nu e nici o legatura.

izabella, nu exista nici o obligativitate pentru singerarea de dupa Postinor, ea e o reactie secundara la Postinor, nu menstruatie, deci teoretic nu ai motive de panica. Daca nu ne spui si cind ai avut menstruatia, nu ne putem forma o parere. Riscul unei dereglari hormonale dupa abuzul urias de Postinor exista...despre cel de sarcina nu ne putem da cu parerea, cum spuneam. Degeaba faci test azi, nu e relevant...trebuie sa treaca vreo 3 sapt de la contactul cu risc pentru ca sa te poti baza pe testul de sarcina.

carcotasa01, cred ca poti lua gynozol fara reteta la farmacie(gynozol de 400mg, 3 ovule, recomand). Si Actigel sau iaurt(naturist, cum vroiai) poti lua fara reteta...incearca daca vrei. Eu sunt insa de parere ca gynozol e cea mai buna optiune. Fara a merge la medic insa nu avem diagnostic cert...adica fara examen de secretie

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#26 2007-02-14 10:22:18

roxi
New member

multumesc mult doctoressa pt lamuriri. ma bucur ca exista persoane ca dvs. gasesc acest forum f util faceti intr-adevar o treaba minunata.

asadar mai bine astept sa iau yasmin, ca tot acolo ajung.
prietena mea nu stiu ce sapun a folosit, eu insa foloseam (la ras) acelasi gel de dus cu care ma spal mereu. probabil ar fi trebuit sa iau o lotiune din acelea aftershave pt zone sensibile, sau nu stiu.

#27 2007-02-14 10:27:06

Al Pacino
Administrator

Nu, sa nu faci asa ceva, ustura de te urci pe pereti. Atita vreme cit infectia candidozica exista in vagin si pe vulva ea se reacutizeaza periodic...e posibil sa fie si doar o coincidenta, insa sigur, dupa ras, zona e mai sensibila si mai reactiva

#28 2007-02-15 13:29:36

Al Pacino
Administrator

gynozol, 1 ovul pe zi, seara inainte de culcare, fara sa te speli in vagin in timpul tratamentului(te vei spala in vagin in dimineata de dupa al 3lea ovul. Actigel(sau iaurt) seara inainte de culcare, pui in vagin, te speli dimineata, timp de 5 zile

#29 2007-02-15 14:44:45

Al Pacino
Administrator

pentru ca nu se ia candida prin sex neprotejat, ci se face pur si simplu
un examen de secretie poate pune diagnosticul...doar uitindu-ne la scurgeri si constatind ca avem mincarimi nu putem decide daca e candida sau altceva

#30 2007-02-17 17:47:05

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

am inceput tratamentul recomandat pt trichomonas si gardenerella cu flagyl, doza de 8 pastile si ovule. nu stiu insa daca dimineata ma spal cu irigatorul sau cu apa pur si simplu. mi am pus deja 2 ovule iar dimineata m am spalat cu irigatorul si apa care a fost data in cocot. nu stiu insa daca am facut bine si nu trebuia cumva sa ma spal doar cu apa fara irigator. multumesc mult.

#31 2007-02-17 21:05:41

sensi
New member
Inregistrat: 2006-10-26

fetelor...scuze ca va deranjez!stiu ca nu pic pe subiect, dar am vazut ca voi sunteti online si vreau si eu un raspuns
iau antibebe logest, in aceasta perioada am luat antibiotice( aceste antibiotice nu fac parte din categoria celor inscrise pe prospectul de la logest, adica cele care reduc efectul logest-ului) intelegeti ce vreau sa spun....am terminat antibioticele sapt. trecuta, marti...apoi, joi seara am luat ultima pastila de logest...sapt asta, marti mi-av venit bucuria...spuneti-mi si mie mai e nevoie de protectie suplimentara(prezerv.) cand incep noua folie de logest?mersi mult de tot?

#32 2007-02-18 11:00:10

nani
Full member

doctoressa, spune mi si mie te rog, care sunt efectele faptului ca am progesteronul marit? poate fi o cauza a caderii parului?asta mi a iesit la lama. e atat de marit incat asistenta de acolo mi a zis ca ar trebui sa fac un test de sarcina. o sarcina este exclusa pt ca mi a si venit iar eu am luat anticonceptionale. e pur si simplu marit. care sunt efectele acestui fapt?poate fi una dintre cauzele caderii parului? multumesc. pup

#33 2007-02-18 21:29:44

alexis10
Membru
Inregistrat: 2007-02-18

Am si eu o intrebare: care este perioada de incubatie a candidei sau daca nu se poate vorbi despre asa ceva, de cand apar primele simptome dupa contactare?
Va multumesc!

Ultima oara a fost editat de alexis10 (2007-02-18 21:57:08)

#34 2007-02-19 10:04:43

Al Pacino
Administrator

nani, cum ti-a iesit la lama progesteronul marit? Nu am auzit de asa ceva.
alexis10, candida nu se prea ia. Cel mai adesea o faci pur si simplu, de altfel, in mod normal, ea exista in vagin...in anumite conditii se dezvolta in exces si te deranjeaza

#35 2007-02-19 10:11:26

nani
Full member

in buletinul de analize al secretiilor scrie in afara de testul papa nicolau, interpretari hormonale iar asistenta care mi le-a facut mi*a si explicat apoi cate ceva, mai exact, mi-a spus ca, cantitatea de progesteron e mare in functie cu estrogenul si poate fi o cauza a anticonceptionalelor pe care le-am luat pana acum 2 luni. daca tu nu-ti explici, eu iti dai seama ca sunt bulversata rau de tot. dar teoretic, o cantitate mare de progesteron fata de limitele normale poti sa-mi spui, te rog, ce inseamna? multumesc mult. pup

#36 2007-02-19 10:13:56

Al Pacino
Administrator

pot sa iti spun ca nu putem decide asupra cantitatii de progesteron decit dupa ce facem dozarea hormonala. Contraceptivele de acum 2 luni nu influenteaza nicicum nivelul de progesteron de azi. Si mai pot sa iti spun ca daca asistentele stiau suficienta carte ca sa dea sfaturi medicale se numeau medici....
Cred ca cel mai bine ar fi sa imi scri exact ce scrie pe buletinul de analiza, nu ce zice asistenta

#37 2007-02-19 10:18:04

nani
Full member

ai dreptate. acum sunt la serviciu iar analizele-mi sunt acasa. cum o sa ajung, mai exact la orele serii, le postez ca sa vezi exact despre ce e vorba. bine, ca sa fiu mai exacta, analizele le-am facut in ianuarie, pe la jumatatea lunii iar ianuarie a fost prima luna in care nu am mai luat anticonceptionale. luam desorelle. zilele astea astept un al doilea rezultat al unor analize prelevate saptamana trecuta.si eventual iti scriu si cum mai sta treaba acum. daca nenorocirile alea au evoluat ori au stat cuminti. de disparut nu cred ca a disparut vreuna. multumesc mult de tot!

#38 2007-02-19 10:25:21

Al Pacino
Administrator

cu drag, astept analizele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.