|
Nu esti logat.
Candida si altele-2#20 2007-02-13 21:25:26
Re: candida si alteledida, pai mie imi vine cam peste 2 saptamani... ce fac pana atunci? tratamentul se termina cu al doilea ovul pe care il iau vineri... Offline #21 2007-02-13 21:39:44
Re: candida si altelecarcotasa, doctoressa nu este online si nu va intra pana maine. era suficient s apostezi un singur mesaj. ti-l sterg pe celalalt. Nobody home Offline #22 2007-02-13 22:11:22
Re: candida si alteleam si o scurgere abundenta albicioasa ... nu ma mananca dar curge fff multa poate fi tot din cauza k am luat 5 postinor 2 in mai putzin d un an? astept raspunsuri ,Va multzumesc! Offline #23 2007-02-13 22:40:50
Re: candida si altelee posibil ca secretiile sa fie de la postinor(de la faptul ca ai cam abuzat de el) dar ca sa fi sigura dute la medic sau fa un examen de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #24 2007-02-13 23:05:10
Re: candida si alteleizabella ai bagat prea mult postinor in tine. de ce nu iei anticonceptionale normale si ai terminat povestea....? fa neaparat un examen de secretie... Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-14 10:12:37
Re: candida si alteleroxi, lomexin sparge prezervativul. Tratamentul tau se termina la 7 zile dupa ultimul ovul(conform cu indicatiile producatorului, lomexin este ovul care se foloseste in priza unica, fara sa te speli in vagin 7 zile dupa ce l-ai aplicat-atita timp actioneaza el). De ce ti-a zis tie medicul sa le pui la 3 zile diferenta nu stiu, insa probabil vrea sa faca doza soc. Asadar, nu vei avea contact sexual neprotejat iar cu prezervativ nu il poti proteja pentru ca lomexin ataca latexul. Deci, nu vei avea contact sexual deloc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-02-14 10:22:18
Re: candida si altelemultumesc mult doctoressa pt lamuriri. ma bucur ca exista persoane ca dvs. gasesc acest forum f util faceti intr-adevar o treaba minunata. Offline #27 2007-02-14 10:27:06
Re: candida si alteleNu, sa nu faci asa ceva, ustura de te urci pe pereti. Atita vreme cit infectia candidozica exista in vagin si pe vulva ea se reacutizeaza periodic...e posibil sa fie si doar o coincidenta, insa sigur, dupa ras, zona e mai sensibila si mai reactiva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-02-15 13:29:36
Re: candida si altelegynozol, 1 ovul pe zi, seara inainte de culcare, fara sa te speli in vagin in timpul tratamentului(te vei spala in vagin in dimineata de dupa al 3lea ovul. Actigel(sau iaurt) seara inainte de culcare, pui in vagin, te speli dimineata, timp de 5 zile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-02-15 14:44:45
Re: candida si altelepentru ca nu se ia candida prin sex neprotejat, ci se face pur si simplu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #30 2007-02-17 17:47:05
Re: candida si alteleam inceput tratamentul recomandat pt trichomonas si gardenerella cu flagyl, doza de 8 pastile si ovule. nu stiu insa daca dimineata ma spal cu irigatorul sau cu apa pur si simplu. mi am pus deja 2 ovule iar dimineata m am spalat cu irigatorul si apa care a fost data in cocot. nu stiu insa daca am facut bine si nu trebuia cumva sa ma spal doar cu apa fara irigator. multumesc mult. Offline #31 2007-02-17 21:05:41
Re: candida si altelefetelor...scuze ca va deranjez!stiu ca nu pic pe subiect, dar am vazut ca voi sunteti online si vreau si eu un raspuns Offline #32 2007-02-18 11:00:10
Re: candida si alteledoctoressa, spune mi si mie te rog, care sunt efectele faptului ca am progesteronul marit? poate fi o cauza a caderii parului?asta mi a iesit la lama. e atat de marit incat asistenta de acolo mi a zis ca ar trebui sa fac un test de sarcina. o sarcina este exclusa pt ca mi a si venit iar eu am luat anticonceptionale. e pur si simplu marit. care sunt efectele acestui fapt?poate fi una dintre cauzele caderii parului? multumesc. pup Offline #33 2007-02-18 21:29:44
Re: candida si alteleAm si eu o intrebare: care este perioada de incubatie a candidei sau daca nu se poate vorbi despre asa ceva, de cand apar primele simptome dupa contactare? Ultima oara a fost editat de alexis10 (2007-02-18 21:57:08) Offline #34 2007-02-19 10:04:43
Re: candida si altelenani, cum ti-a iesit la lama progesteronul marit? Nu am auzit de asa ceva. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-02-19 10:11:26
Re: candida si altelein buletinul de analize al secretiilor scrie in afara de testul papa nicolau, interpretari hormonale iar asistenta care mi le-a facut mi*a si explicat apoi cate ceva, mai exact, mi-a spus ca, cantitatea de progesteron e mare in functie cu estrogenul si poate fi o cauza a anticonceptionalelor pe care le-am luat pana acum 2 luni. daca tu nu-ti explici, eu iti dai seama ca sunt bulversata rau de tot. dar teoretic, o cantitate mare de progesteron fata de limitele normale poti sa-mi spui, te rog, ce inseamna? multumesc mult. pup Offline #36 2007-02-19 10:13:56
Re: candida si altelepot sa iti spun ca nu putem decide asupra cantitatii de progesteron decit dupa ce facem dozarea hormonala. Contraceptivele de acum 2 luni nu influenteaza nicicum nivelul de progesteron de azi. Si mai pot sa iti spun ca daca asistentele stiau suficienta carte ca sa dea sfaturi medicale se numeau medici.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-02-19 10:18:04
Re: candida si alteleai dreptate. acum sunt la serviciu iar analizele-mi sunt acasa. cum o sa ajung, mai exact la orele serii, le postez ca sa vezi exact despre ce e vorba. bine, ca sa fiu mai exacta, analizele le-am facut in ianuarie, pe la jumatatea lunii iar ianuarie a fost prima luna in care nu am mai luat anticonceptionale. luam desorelle. zilele astea astept un al doilea rezultat al unor analize prelevate saptamana trecuta.si eventual iti scriu si cum mai sta treaba acum. daca nenorocirile alea au evoluat ori au stat cuminti. de disparut nu cred ca a disparut vreuna. multumesc mult de tot! Offline #38 2007-02-19 10:25:21
Re: candida si altelecu drag, astept analizele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|