|
Nu esti logat.
Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?#1 2007-02-12 21:24:08
Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Buna seara, Offline #2 2007-02-12 22:46:34
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?lomexin este pt candida..dc ti-a aprut tie atunci sigur are si el dar ai si tricomonas parca asa inteleg de acolo.mie tricomonas mi-a trecut cu doza unica de fasigyn.asa ar trebui sa ia si partenerul..dar orcum am zis doar un sfat din ce stiu si eu.asteapta parerea doctoressei.orce e si partenerul trebuie tratat atat pt candida cat si pentru tricomonas.movalis este un antiimflamator iar flucovim pt candida de restul nu stiu Offline #3 2007-02-13 00:16:41
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?in urma atot ce ai scris tu aici ai nevoie de un sfat absolut profesional si singura care te poate ajuta este doctoressa care va intra dimineata Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #4 2007-02-13 13:39:29
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Luli, trichomonas se asociaza cu candida mai mult decit frecvent. Eu zic deci sa faci si tratament pentru trichomonas. Nu 10 zile cu metronidazol insa ca iti paradeste ficatul ci cu fasigyn 4tablete in priza unica(adica luate toate 4 odata) si la fel si partenerul(e boala cu transmitere sexuala). De asemenea zic sa pui ovule cu flagyl, 6 zile, seara inainte de culcare. Vom trata astfel trichomonas-ul iar apoi ne vom putea ocupa de candidoza care e mult mai putin periculoasa. Partenerul poate sa se unga cu lomexin pe penisul decalotat iar tu zic sa pui 3 zile ovule gynozol de 400(eu am experienta buna cu ele...iar cerviron prea e panaceu universal ca sa am incredere in el) fara sa te speli in vagin in aceste 3 zile. In ceea ce priveste flucovim, eu sunt pentru doza unica de 150 mg. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-13 13:49:39
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Multumesc frumos pentru promptitudine si profesionalism. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-13 13:52:43
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?inca ceva flucovim - doza unica luam amandoi? Offline #7 2007-02-13 13:53:01
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Luli, sincer nu pot eu sa raspund la intrebarea: de unde ai luat trichomonas. El se transmite insa pe cale sexuala....poate nu e si e gresita analiza aia....ne va spune cea de-a doua. Amina tratamentul daca vrei pina primesti al doilea rezultat(sa tratezi intii candidoza nu are rost, cita vreme trichomonasul sta pe loc ea nu va trece) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-02-13 13:58:24
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Da ok - e normal, voi face tratamentul oricum pentru ca rau nu are ce sa-mi faca si nu mai vreau alte senzatii urate... Ultima oara a fost editat de Luli (2007-02-13 14:02:13) Offline #9 2007-02-13 14:06:43
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?Femeia stie ca e de dorit sa salvezi casnicia oamenilor, ca sa nu vina vreun sot furios dupa tine cu bita....s-a demonstrat ca parazitul Trichomonas Vaginalis poate supravietui o perioada scurta de timp si in conditiile de mediu exterior, deci trebuie sa se ia in considerare si faptul ca este posibil ca infectarea se produca si prin contactul cu obiecte de folosita intima infectate - lenjerie intima (atentie fetelor cand incercati chilotul costumului de baie al unei prietene), prosoape folosite in comun cu persoane infectate, pentru stergerea zonelor genitale...posibilitatea este insa mai mult teoretica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-02-13 14:23:44
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?ok - m-am imbracat, plec acum la farmacie dar le pot lua fara reteta? Offline #11 2007-02-13 14:52:41
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?nu stiu daca poti lua fara reteta...merita insa sa incerci. Daca nu poti si daca vrei, eu iti pot scrie reteta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-03-07 22:52:39
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?deci trichomonas e asociat dese ori cu candida.. nu stiam.. cat de rpd poti scapa de trichomonas? se poate doar dupa un tratament? You think you know but you have no idea Offline #13 2007-03-08 13:24:17
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?da, de trichomonas se scapa usor. Daca nu scapi, inseamna doar ca il tot iei inapoi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-03-08 13:33:05
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?ms frumos de raspuns.. You think you know but you have no idea Offline #15 2007-03-08 20:39:31
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?buna seara va rog frumos dati mi un sfat chiar am nevoie:am fost diagnosticata cu colpita micotica si mi sa dat ca tratament flucovim 150,o capsula si gynozol 200mg timp de 7 zile.......si acum problema dupa o zi d tratament am inceput sa am sangerari iar in momentul cand urinez usoare usturimi;sa fie normal? Offline #16 2007-03-08 20:44:01
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?nu prea suna ok. sa nu fi facut o reactie alergica. mergi inapoi la medic si vezi ce zice si el mami de minuni Offline #17 2007-03-08 21:08:47
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?andreea19...gynozol nu e cumva unguent,mi se pare tare cunoscut numele (daca gresesc,scuzati-ma)...in ce cantitati ai sangerarile respective? nu cumva trebuia sa iti vina menstra? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #18 2007-03-08 21:13:11
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?nu nu este unguent sunt ovule de introdus in vagin, cant de sange sunt mici iar menstra de 2 sapt am terminat Offline #19 2007-03-08 21:15:32
Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?ank, ti se pare cunoscut numele din topicurile cu candida. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|