homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?-2

#20 2007-03-08 21:18:27

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: Diagnostic incert: tricomonas sau colpita micotica?!?!?

singura solutie pe care o ai in momentul de fata este sa intrerupi tratamentul si sa mergi la medic inapoi si sa-i spui ce ti s-a intamplat. sangerarile nu pot aparea din senin in urma unui tratament cu ovule,nu are cum,imposibil..

nashira...mi se pare cunoscut numele deoarece si eu am avut un tratament cu ovulele respective (akuma mi-am amintit)...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#21 2007-03-08 21:40:10

andreea19
New member
Inregistrat: 2006-10-04

va multumesc pt ajutorul acordat

#22 2007-03-09 13:52:56

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

cu multa placere...smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#23 2008-01-29 16:53:44

thalida
Membru
Inregistrat: 2008-01-29

Buna ziua! sad Am si eu o problema: am facut examenul secretiei vaginale recent si mi-a iesit: tricomonas-prezent, candida-prezent(frecvente), gardenrella-slab colerate, celule epiteliale-rel frecvente, lecucocite- r-inflamare intensa(PMN), flora micobiana- frecventi coci G+ in gramezi, intra si extra..-nu am inteles scrisul. Cu toate ca nu a fost la medic si partenerul meu are deoarece prezinta simptome- iritatie si scurgeri.  Mi s-a dat tinizol de 500mg-4comprimate luate pe durata intregii zile nu priza unica-la o sapt repetarea dozei. Mi s-au mai dat ovule cervugid si cerviron. Aceasta fiind oridnea administrarii. Spalaturi vaginale cu bioclin si femigin. Lui nu i s-a dat nimic altceva decat aceste pastile. Mi s-a spus sa mearga la medic urolog sau dermatolog pt tratament. El refuza insa. (Trebuie sa specific ca aceasta este al doilea tratament dat. prima data-acum 2 luni fusesem diagnosticata cu tricomonas si candida. Medicul mi-a dat fasigin-pt ambii dar nu doza unica, flagyl si cervugid ovule, meclon unguent pt ambii. Nu stiu care sunt cauzele dar a aparut iar). Vreau sa stiu cat de eficient este tratamnetul dat ultima data si ce altceva sa ia partenerul meu in afara de tinizolul acela. Va rog sa m-ajutati!!! Multumesc frumos.

#24 2008-01-29 17:02:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

sper ca sti ca tricomonas se transmite sexual...si...s ar prea ca ai si chlamydia...sfatul meu e sa mergi sa faci si un test de chlamydia...iar iubitul tau trebuie sa mearga si el la medic pt o investigatie adevata...noi nu i putem recomanda un tratament...daca te respecta va merge...si sa va trata...pt ca altfel tu degeaba te tratezi ca vei lua din nou de la el...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#25 2008-01-29 17:59:35

iulika_p
Membru

am fost si eu diagnosticata cu vaginita trichomonas..cred ca am scris corect...ce e de fapt?am primit un tratament de genul :tinidazol 4 compr. si eu si partenerul si ovule de clortrimazol metronidazol si inca ceva insa scrisul e putin descifrabil...as mai vrea o parere..ce ar fi de facut?

#26 2008-01-29 18:28:47

crys_ty_na
Platinum member

Trichomoniaza urogenitala

Agentul patogen al Trichomonozei este Trichomonas vaginalis - un protozoar flagelat. Infectia se intalneste des. Adesea este depistata in urma unor investigatii ocazionale.
  Trichomoniaza, la femei, constitue 20-40 % din toate vulvovaginitele. La barbati, reprezinta o treime din uretritele negonococice. Parazitul se transmite cel mai des prin cale sexuala. Foarte rar el se poate transmite si mediat (la fetite). Pericol prezinta atat bolnavii, cat si purtatorii asimptomatici. Incubatia este de 4-21 de zile. La barbati, manifestarile sunt constituite din secretii uretrale moderate de tipul "picaturii matinale" cu sau fara prurit si jena la mictiune. Dintre complicatii putem mentiona balanopostitele (inflamatia glandului si preputiului), prostatitele, rar epidimitele. La femei - leucoreea (secretie alb-galbuie cu miros particular) cu inflamatia vulvei si vaginului. Femeia prezinta prurit sau senzatie de arsura. In formele cronice netratate apar complicatii utero-anexiale. Tratamntul nu este dificil in formele acute.

#27 2008-01-29 18:34:39

iulika_p
Membru

multumesc pentru informatii:D

#28 2008-01-29 18:35:43

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...

#29 2008-03-22 18:26:28

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

fetelor spuneti`mi si mie cu neoprezol ma dau si in interior? sau numai exterior?

#30 2008-03-22 18:54:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

extern

mami de minuni hjarta

#31 2008-09-16 18:15:01

r0xylicious
New member
De la: constanta
Inregistrat: 2008-09-13

vreun tratament pt tricomonas?

Nous sommes nees pour aimer! hjartahjarta

#32 2008-09-16 18:24:56

crys_ty_na
Platinum member

r0xylicious a scris:

vreun tratament pt tricomonas?

doar medicul poate da tratamente...

#33 2008-11-04 15:43:57

gurl333
Membru
Inregistrat: 2008-11-04

va rog sa ma ajutati  simt ca o iau razna de un an de zile ma tot chinui cu tratamente de candida si trichomonasss..tantum rosa si macmiror....lomexin... femigin b..flucovim.. tratamente greu de urma si eu si prietenul meu si tot nu scap odata in ciuda faptului ca am o igiena bine pusa la punct niciodata nu sunt sanatoasa nu mai suport si devine strresant in relatie e exagerat nu mai suport in cazul in care avem amandoi candida orala sau orice altceva ar reprezenta evident un pericol nu? insa la exudat nu a iesit nimic. si mereu sunt bolnava. deci. acum vreo luna am terminat eu si el tratamentu de candida si trychomonas. a fost bine.. o sapt sau doua. acum iar am secretii si mancarimi. am fost sapt trecuta,la o dna ginecolog am facut testu papanicolau ,maine astept rezultatu. si mi a dat tratament inainte s avada rezultatu. n=mi se pare cam aiurea. in fine daca ati putea sa imi spuneti ce imi scapa sau ceva care sa ma ajute sa fac un tratament si sa raman sanatoasa..?? de ce ar mai trebui sa ma feresc? am o rel monogama si folosesc karissa...

#34 2008-11-04 16:48:20

crys_ty_na
Platinum member

gurl sincer din ce ai insirat tu nu vad un tratament clar pt trichomonas...parerea mea e ca tu ameliorezi pt scurt timp simptomele dar nu tratezi problema...clar ce tratamente ai facut si hai maine sa vedem si rezultatul...

#35 2010-03-30 18:18:34

irina4u
Membru
Inregistrat: 2010-03-30

Buna ziua!am si eu o nelamurire! am fost diagnosticata cu colpita!am urmat un tratament cu azitromicina500mg 5 zile cate una la 24 ore,fluocovim150mg doza unica,si macmiror ovule 7 zile unu in fiecare seara!dupa care am facut testul Babes-Papanicolau in care reiese ca am o inflamatie nespecifica care  am inteles de la medic ca e colpita!acum trebuie sa fac tratament cu  cervugid 7 zile in 2 reprize dupa ciclu! si pt sotul meu mi-a prescris azitromicina si fluocovim!nelamurirea mea este: daca eu am intretinut relatii sexuale neprotejate cu sotul dupa ce am terminat tratamentul(azitromicina ,flocovim si macmiror) nu e posibil ca parazitul sa reapara la mine luandu-l inapoi de la el?avand in vedere ca el deabia acum a inceput tratamentul inpotriva acelui parazit! sau isi face treaba cervugid si e totul ok???
astept si eu un raspuns de la doctoreassa!
multumesc!

#36 2010-03-30 19:26:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sa inteleg ca prima data sotul nu a facut tratament? daca e asa, da, ai luat iar de la sot.
urmati amandoi tratamentul prescris. (ti-a fost prescris de acelasi medic?)

#37 2010-03-30 22:27:48

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

irina4u a scris:

Buna ziua!am si eu o nelamurire! am fost diagnosticata cu colpita!am urmat un tratament cu azitromicina500mg 5 zile cate una la 24 ore,fluocovim150mg doza unica,si macmiror ovule 7 zile unu in fiecare seara!dupa care am facut testul Babes-Papanicolau in care reiese ca am o inflamatie nespecifica care  am inteles de la medic ca e colpita!acum trebuie sa fac tratament cu  cervugid 7 zile in 2 reprize dupa ciclu! si pt sotul meu mi-a prescris azitromicina si fluocovim!nelamurirea mea este: daca eu am intretinut relatii sexuale neprotejate cu sotul dupa ce am terminat tratamentul(azitromicina ,flocovim si macmiror) nu e posibil ca parazitul sa reapara la mine luandu-l inapoi de la el?avand in vedere ca el deabia acum a inceput tratamentul inpotriva acelui parazit! sau isi face treaba cervugid si e totul ok???
astept si eu un raspuns de la doctoreassa!
multumesc!

ai fost diagnosticata cu colpita si ti-a fost gasit si trichomonas, ca m-ai pierdut un pic.

daca da, normal ca daca sotul tau nu a facut tratamentul ti-l poate retransmite. de aia dupa ce terminati amandoi tratamentul trebuie la un interval de cateva zile sa repetati analiza sa fiti siguri ca ati rezolvat, iar intre timp relatiile intretinute trebuie sa fie protejate. plus ca ar fi bine si sa nu impartiti prosoapele, nici cada la modul ideal smile dar sa nu exageram.

#38 2010-03-31 10:44:16

irina4u
Membru
Inregistrat: 2010-03-30

da asa e sotul nu a facut prima data tratamentul si acelasi doctor mi-a prescris tratamentul si pentru el!
Dupa rezultatul testului Babes-Papanicolau nu am trichomonas,si nici doctorul nu mi-a spus de asa ceva!
o sa repet tratamentul odata cu el atunci ca sa se rezolve treaba!
multumesc de ajutor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.