|
Nu esti logat.
Vreau un bebe-4#58 2007-03-29 08:15:32
Re: vreau un bebedoctoressa azi sunt in a 11 a zi a ciclului. aseara am avut niste dureri de burta asemanatoare ciclului menstrual, adica ceva asemanator, de fapt cred ca a fost o durere de ovare care radia in toata burtica! au durat cam 2 ore, iar dupa contact au trecut chiar de tot! de 2 zile simt si o tensiune in sanul stang care ma ia si ma lasa. ce crezi sunt ceva semne ca voi ovula? mi-a spus ca ovulatia va avea loc la mine in jurul datei de 1 aprilie, ciclul veninandu-mi in 19 martie!!! pupici si multumesc Offline #59 2007-03-29 14:37:15
Re: vreau un bebeiaky, trebuie sa treaca de 37 temp. Daca asta e orarul tau normal de somn, nu va influenta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2007-03-30 09:54:00
Re: vreau un bebemultumesc doctoressa...se pare ca nu m-au mai suparat durerile, dar aseara am avut pentru un minut intepaturi in ovarul drept ca o durere de apendice....a tinut foarte putin.....azi sunt in ziua a 12 a. oricum cred ca mai am pana la ovulatie avand in vedere ca temperatura azi dimineata a fost 36,2 iar ieri 36 si am inteles ca trebuie sa treaca de 37. mai asteptam. sper ca nu par ciudata dar imi urmaresc toate reactiile organismului in aceasta perioada si ti le comunic avand in vedere ca esti aproape de noi si ne dai sfaturi. iti multumesc ca existi!!!!! Offline #61 2007-03-30 15:41:19
Re: vreau un bebepoate ca de la 36,2 nu va ajunge la 37...insa pe la 36,8 tot trebuie sa ajunga Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2007-03-30 15:46:11
Re: vreau un bebedin ce luna de sarcina apar durerile de sani si dispar pe parcursul sarcinii sau sunt constante si dispar dupa nastere? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-30 15:52:50) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2007-03-30 15:49:16
Re: vreau un bebedurerile de sini apar cam pe cind iti intirzie si menstra si dispar tirziu....nu mai stiu daca in timpul sarcinii sau nu, insa oricum sinii cresc mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #64 2007-03-30 15:52:29
Re: vreau un bebemultumesc pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #65 2007-04-03 13:14:52
Re: vreau un bebedoctoressa cred ca am facut o greseala....pana acum imi luam temperatura in gura dar nu sub limba!!!! are vreo importanta??? azi dimineata aveam temperatura 36.4.....mai este vreo sansa sa ovulez sau nu!!!!!! temperatura mea a evoluat in fiecare zi cate 0.1 grade am inceput de la 36.2!!!! azi sunt in ziua a 16 a zi! Offline #66 2007-04-03 13:34:06
Re: vreau un bebedeocamdata, din pacate, raspunsul pare a fi nu. nu conteaza daca sub limba sau nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #67 2007-04-03 14:38:50
Re: vreau un bebeOK, multumesc! oricum sunt tare necajita....probabil ca prolactina mea e tot marita!!!! ciudat insa ca am avut scurgerile specifice ovulatiei si multe alte semne, dar temperatura???????? of doamne Offline #68 2007-04-04 08:04:22
Re: vreau un bebeimi pare rau ca incalc regulile, dar trebuie sa te anunt doctoressa ca mi-a crescut temperatura.....o minune....azi dimineata am avut 36.8...!!!! totusi ma chinuie un pic candida si m-am dat cu lomexin crema, de fapt si pe sot l-am pus sa se dea ca era un pic iritat. poate face rau????? te rog raspunde-mi e posibil sa ovulez....poate afecta candida obtinerea unei sarcini???? cu ce as putea sa ma mai dau ca sa nu faca rau. am doar ceva senzatii de mancarime care trec daca pun lomexin!!!!!! am prestat in 1.04 si dupa aia in 2 si in 3 nu, tocmai din cauza candidei si oricum vedeam ca temperatura nu vroia sa creasca! azi si maine voi presta din nou....dar vreau sa stiu parerea ta despre candida asta!!!!!! Offline #69 2007-04-04 08:23:56
Re: vreau un bebedoctoressa,azi implinesc o saptamana de cand trebuia sa mi vina ciclul. nu a fost nici macar o picatura desi am dureri de burta specifice perioadei respective. au fost cateva zile in care mi-a fost rau insa acum nu am nici un simptom care ar putea sa ma duca cu gandul la sarcina. poate fi totusi sarcina? cand apar greturile matinale si sensibilitatea la diverse mirosuri?cam in ce perioada? mi am facut trei teste pana acum.ultimul duminca iar restul mai devreme, cred ca prea devreme ca sa fie concludente. ce fac? cum aflu daca e ceva sau nu? ma macina si gandul ca imediat dupa actul cu pricina am luat un flucovim pt candida care parca a iybucnit acum mai mult decat oricand. sper sa nu fei problema din cauza flucovimului pt ca as vrea sa pastrez bebelul daca e. ce ma sfatuiesti?multumesc ca existi! Offline #70 2007-04-04 11:07:32
Re: vreau un bebenu cred ca are flucovimul nimic...sanii sunt un bun reper pt sarcina zicea doctoressa...cum sunt? happy with him...inlove with him... Offline #71 2007-04-04 11:12:52
Re: vreau un bebemici....ca de obicei . nu vad nici o schimbare. ideea e ca am si o scurgere mult mai abundenta decat pana acum.alba cu mici chefuletze tot albe. cred ca s a agravat candida si nu pot lua nimic pana nu aflu exact daca e vb de sarcina sau nu. niciodata nu mi a intarziat atat de mult. de asta tind sa cred ca e sarcina desi nu am nici un simptom pana acum. Offline #72 2007-04-04 11:14:44
Re: vreau un bebecheguletze am vrut sa zic ...nu chefuletze...am nevoie de sfaturi din partea voastra. sa ma duc la medic sau ce sa fac? Offline #73 2007-04-04 11:16:27
Re: vreau un bebemai bine mergi la medic...numai cu candida ai pro?...sa nu fie si altceva care sa ti intarzie menstra happy with him...inlove with him... Offline #74 2007-04-04 11:22:35
Re: vreau un bebenu am alte probleme de sanatate.la inceputul anului mi am facut si secretie si papanicolau. a iesit candida, gardenerella si trichomonas. am refacut analizele dupa tratament si ramasesera doar filamente de candida. restul nu mai era. am facut si eu tratament si ubitul meu dar la el n am refacut analizele pt ca a facut tratamentul exact. ce ar putea sa mi intarzie menstruatia?nu s foarte foarte stresata, nu tin diete, nu am alte probleme sau nu le sesizez. la finele anului trecut mi am facut si analize de sange si de urina si n afara de o lipsa de calciu nu am altceva....ce ar putea determina lipsa menstrei?nu iau anticonceptionale de cateva luni. Offline #75 2007-04-04 12:22:36
Re: vreau un bebebebelul, candidoza creaza un mediu vaginal mai acid decit normal, ceea ce nu le prieste spermatozoizilor si deci le ingreuneaza munca. o poti trata, cu ovule, dupa ce trece perioada FERTILA. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2007-04-04 13:12:20
Re: vreau un bebedoctoressa, mi-am refacut analiza de prolactina dupa vreo sapt de la terminarea tratamentului, mi-a iesit 0.4 ( referinte 1.2 -19.5), ce zici ? e relevanta analiza? temperatura tot sub 37, azi a fost 36.9. nu stiu ce sa cred.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|