|
Nu esti logat.
Ajutor! herpes genital-3#39 2009-03-04 12:38:23
Re: ajutor! herpes genital
cred ca crys se referea la hpv nu la herpes Offline #40 2010-01-05 17:16:43
Re: ajutor! herpes genitalin urma testului papanicolau se poate depista daca ai avut vreodata manifestari ale herpesului genital? Offline #41 2010-01-05 17:17:38
Re: ajutor! herpes genitaleu zic ca nu Offline #42 2010-02-25 15:56:12
Re: ajutor! herpes genitalbuna!se pare ca de cateva zile (mai exact de pe 22 feb) m-am pricopsit si eu cu acest nenorocit de herpes si in momentul de fata sunt terminata psihic:((.nu stiu de unde am luat virusul,fiind intr-o relatie stabila de 2ani,partenerul mea nu manifesta nimic...am fost pe 23 la gine si mi-a dat tratament cu aciclovir (pastile+unguent) si tantum rosa...dar am niste intrebari: Offline #43 2010-02-25 20:03:12
Re: ajutor! herpes genitalpoti avea virusul contactat de ani de zile, si abia acuma sa se fi manifestat. nu e obligatoriu ca partenerul tau sa aiba si el manifestari, insa cu siguranta il are in corp, virusul herpetic transmitandu-se sexual si manifestandu-se atunci cand organismul este intr-un impas... de trecut iti va trece in 7-10 zile, prima manifestare fiind si cea mai greu de tolerat, mai ales ca si ies multe leziuni odata. tratamentul cred ca ar fi bine sa il urmezi cam 7 zile, 1 g de aciclovir pe zi, adica 5 pastle de 200 de mg luate la intervale aprox egale si sa te ungi de cateva ori pe zi, si intotdeauna dupa toaleta locala. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline Publicitateloading...
#44 2010-02-25 20:13:56
Re: ajutor! herpes genitalmedicul mi-a recomandat sa iau 4 pastile de 200mg pe zi de aciclovir...de intervalul orar nu mi-a zis nimic nici el nici la farmacie...dar deocamdata le iau la intervale aprox egale,iar cu unguent ma dau de 2 ori pe zi,respectiv dupa baile cu tantum rosa pt ca asa mi-a zis doctorul...acum sper sa fie bine...ma speriasem foarte tare pt ca am citit multe articole unde se zice ca prima data herpesul genital tine intre 3-4 sapt:-s...oricum multumesc pt raspunsul dat...m-a mai linistit un pic:* Offline #45 2010-02-25 20:18:46
Re: ajutor! herpes genital800 de mg pt prima manifestare este cam putin...o vei lungi ceva timp... sunt medici care prescriu pana la 1.5 grame/zi... dar fa si tu cum ti-a recomandat el.... eventual daca vezi ca toti iti apar leziuni noi, desi esti sub tratamnt, mai fa-i o vizita. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #46 2010-02-25 20:29:12
Re: ajutor! herpes genitalasa am sa fac...multumesc mult! Offline #47 2010-02-25 23:36:54
Re: ajutor! herpes genitalnu ai pt ce Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #48 2010-02-26 00:47:54
Re: ajutor! herpes genitalSi eu am patit de curand si tot prima data. Am inteles ca intotdeauna primul episod e cel mai violent si apoi sunt mai usoare si cu timpul din ce in ce mai rare. Iar la mine chiar a fost oribil, cu febra si multe leziuni de mergeam cracanata de durere si dr mi-a recomandat tot asa...in fine 2 pastile de 400 primele 5 zile si apoi cate o pastila /zi timp de 10 zile (si sa le iau pana la capat chiar daca intre timp trece) adevarul e ca la mine crema cred ca a facut minuni..am dat o data la 4 ore cum scria in prospect si a doua zi abia daca se mai vedea unde au fost leziunile (si incepusera deja sa faca coaja, coaja strangea si ustura in plus si au disparut aproape ca prin farmec). E nasol intr-adevar dar asa cum ti s-a spus mai sus asta e, odata ce ai virusul trebuie sa te impaci cu ideea Multa sanatate! Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez) Offline #49 2010-10-02 22:03:48
Re: ajutor! herpes genitalSunt in situatia in care aproape nu mai pot gandi si va cer ajutor! Ultima oara a fost editat de herproblem (2010-10-02 22:06:56) Offline #50 2010-10-03 19:30:31
Re: ajutor! herpes genitalpoti sa-mi spui numele exact al analizei si rezultatul, asa cum este scris pe buletinul de analiza? Offline #51 2010-10-07 10:56:13
Re: ajutor! herpes genitalVirus herpetic 1 si 2: Anticorpi IgG Offline #52 2012-09-07 19:07:33
Re: ajutor! herpes genitalBuna!Tocmai ce am fost diagnosticaca de medicul ginecoloc c herpes genital...dupa un contact cu sotul meu acum o sapt (joia trecita) duminica trecuta mi-a apaut o senzatie de arsura jos ,iar luni a inceput sa ma usture f tare si sa am o secretie apoasa albicioasa...am crezut k e candia si am bagat un ovul lomexin ,iar marti am luat fluconazol 1 pastila si intre timp m-am uns cu crema lomexin de luni pana miercuri dimineata ultima data knd m-am uns....am facut bai de sezut cu musetel ,dar usturimea a continuat si mai tare,deci nu e candida ,iar joi dimineata mi-au aparut niste bubite mici pe care eu le vedeam cu lichid inauntru intre labiile mici si mari si la intrare in vagin...usturimile sunt cumplite,ma ustura si knd urinez... azi vineri in sf m-a primit dr gine..a vazut leziunile chiar asa s-a exprimat si a zis k e herpes..mi-a dat crema aciclovir de 2 ori pe zi ,crema vaginala Macmiror complec 1 data pe zi si pastile isoprinosine 2 cp/3 zi mentionez k eu iau si zinnat 1 cp la 12 ore ptr o amigdala umflata si plina de puroi si nurofen forte 2 cp/zi,spune-mi te rog tu ce igena tii?poti face sex fara prezervativ fara sa-ti imbolnavesti partenerul?la tine a mai recidivat herpesul?azi abia am primit retea si doar cu creama aciclovir m-am dat pana acum,cum sa procedez sa ma spal inainte de aplicare ,dar nu suport nici macar "atingerea "apei"?...
Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|