|
Nu esti logat.
Ajutor! herpes genital#1 2007-02-16 21:12:50
ajutor! herpes genitalbuna ziua! Offline #2 2007-02-16 21:48:20
Re: ajutor! herpes genitaldar simti durere?simti ceva in zona?de obicei cand ti se pune diagnosticul de herpes trebuie sa fie erupt ca sa-l vada doctorul.sa stii ca puteai sa ai virusul in organism de multa vreme si doar acum sa fi aparut.sau posibil ca prietenul tau sa-l fi avut fara sa stie.mai ales ca ei nu prezinta de obicei simptome atunci cand erupe.eu zic sa mergeti sa-si faca si prietenul analiza de sange sa vezi dc are si el virusul in organism. Offline #3 2007-02-16 21:54:28
Re: ajutor! herpes genitalcand am vrut sa urinez m-a usturat f tare...si a 2a zi m-am dus la dr. dar cu vreo 2 sapt inainte aveam o jena si cand aveam contact eram foarte "uscata"..de-aia nici nu prea aveam chef. dar de cand ma ung cu aciclovir (de vreo 4 zile) nu mai am nici o durere/jena, nimic... Offline #4 2007-02-16 22:11:08
Re: ajutor! herpes genitaldc aveai jena cand te stergeai cu hartia igienica sau usturimi la urinat atunci 100% e herpes.si 2 sapt ai stat fara sa faci nimic??deci asta e a 3-a saptamana.de obicei prima eruptie asa tine in jur de 3 sapt ...urmatoarele care le vei avea vor tine sub 10 zile si vor fi mai putin dureroase. Ultima oara a fost editat de kukli (2007-02-16 22:11:47) Offline #5 2007-02-16 22:31:23
Re: ajutor! herpes genitaldar ti-ai pus intrebarea daca si el ti-a fost la fel de fidel? Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-17 09:14:41
Re: ajutor! herpes genitalsigur ca mi-am pus intrebarea...de fapt st ma si nelinisteste...adica ma intreb daca e posibil ca el sa fi avut contact cu altcineva, sa ia herpesul si sa mi-l transmita mie, fara ca la el sa fie vreun simptom (eruptie). adica sa fie doar purtator. Offline #7 2007-02-17 11:08:58
Re: ajutor! herpes genitaleste posibil ca virusul sa existe dintotdeauna in organismul lui,fara insa a fi prezentat simptome..Daca ai incredere in el,si in relatia voastra..nu iti mai face probleme.Nu trebuie neaparat ca el sa fi facut sex cu altcineva,pentru ca virusul sa ii fi fost transmis.Este posibil sa se fi nascut cu el,insa datorita sistemului imunitar mai puternic,sa nu fi avut pana acum nici o eruptie. Offline #8 2007-02-17 11:34:00
Re: ajutor! herpes genitalmersi..dar asta inseamna ca chiar si atunci cand nu erupe se transmite...deci pt mine totul este extrem de neclar...as vrea sa aimi spuna cineva cum poti face/capata herpes genital, toate mijloacele posibile, chiar si rare...si daca este posibil sa il fi avut eu in organism dintotdeauna, in ce conditii erupe...mersi frumos. Offline #9 2007-02-17 13:52:28
Re: ajutor! herpes genitalmersi alexia...am fost azi la un medic dermato-venerolog si a vrut sa ma consulte, dar din pacate mi-a venit menstruatia deci nu s-a putut; am tinut totusi sa-i precizez ca am acelasi partener de 3 ani, ca la el nu a aparut nimic si ca niciunul dintre noi nu a mai avut herpes vreodata, i-am aratat si reteta + diagnosticul de la dr ginecolog dar mi-a zis ca ii pare rau, nu se poate pronunta cu exactitate, dar din cate ii spun eu se poate sa nici nu fie vb de herpes...mai ales ca nu ma doare, nu am niciuna din simptomele descrise in articolul http://www.eva.ro/sanatate/articol263.html ...doar o zi am avut acea usturime la urinat. Offline #10 2007-02-17 14:50:09
Re: ajutor! herpes genitaldegeaba mai mergi dupa menstruatie ca acum oricum ti-a trecut de atata timp in caz ca despre asta este vorba.poti sa-ti dai seama daca ai virusul doar dc vei face o anliza de sange Offline #11 2007-02-17 22:07:05
Re: ajutor! herpes genitaldr la care am fost azi nu a mentionat nimic de o aaliza de sange ci de una prin care se recolteaza ceva din tesut(puroiul) herpesului si se da la laborator...exista asa ceva? Offline #12 2007-02-17 22:08:49
Re: ajutor! herpes genitalva multumesc tuturor pt sfaturi si pareri. mi-ar placea sa aflu si parerea doctoressei...mersi. Offline #13 2007-02-19 10:32:37
Re: ajutor! herpes genitalparerea mea e ca avind in vedere(iarta-mi termenul insa descrie cel mai bine situatia asa ca il voi folosi) promiscuitatea ingrozitoare a vietii tale sexuale, herpesul ar fi cea mai mica problema. Notiuni elementare de igiena sexuala spun ca NU FACI SEX ANAL NEPROTEJAT CU PREZERVATIV PE CARE IL SCOTI SI IL ARUNCI IMEDIAT DUPA EXTRAGEREA PENISULUI DIN ANUS. Nu cred ca te-ai nascut cu herpesul si iata acum s-a activat. E posibil sa fie si altceva....nu musai herpes. Dermatologul e singurul in masura sa puna un diagnostic exact. Sincer te sfatuiesc sa mergi sa faci un test HIV(daca nu ai facut deja) sau sa-l repeti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-04-22 19:07:00
Re: ajutor! herpes genitalcateva intrebari legate de herpesul genital este posibil sa nu apara niciodata acele ulceratii daca ai virusul? si daca faci la buza herpes asta inseamna ca la un moment dat o sa faci si jos? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2007-04-23 11:16:08
Re: ajutor! herpes genitaldaca ai herpes la gura nu inseamna ca vei face si genital. sunt 2 tulpini diferite, ti-am mai spus asta, la un alt post. greu de presupus ca porti o viata intreaga virusul dupa tine si nu se manifesta niciodata avind in vedere faptul ca situatii de scadere a imunitatii apar slava domnului(banale raceli, menstruatia lunara, etc) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-04-23 12:28:31
Re: ajutor! herpes genitalmultumesc frumos pt. raspunsuri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-06-23 00:47:34
Re: ajutor! herpes genitalbuna seara, Offline #18 2007-06-25 11:00:09
Re: ajutor! herpes genitalEk, herpesul acela l-a luat de undeva prin contact sexual....e foarte posibil sa ti-l fi dat si tie...nu iese la analiza de secretie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-06-25 15:41:15
Re: ajutor! herpes genitalnu e prea incurajator ce imi spui Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|