homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi pica parul :(

#1 2007-02-17 17:55:08

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

imi pica parul :(

problema mea este legata de par. am avut un par superb care ma lasa pe zi ce trece. analizele imi sunt bune. in afara de stresul cauzat de o candidoza si alte 2 probleme asemanatoare, nu am alte griji. am un serviciu super stresant, e drept insa acelasi loc de munca il aveam si acum un an sau doi sau cinci cand nu -mi pica parul. am facut si ceva analize cu interpretare hormonala parca se chemau si mi s-a spus ca progesteronul e in cantitate mare. sa fie asta cauza pt care mi pica parul? si daca da, ce e de facut? am urmat fel si fel de tratamente scumpe impotriva caderii parului, am fost si la 2 dermatologi insa cu parere de rau am constatat ca sunt foarte slabi. nici macar nu s-au uitat pe pielea capului. mi-au dat un tratament la duzina pe care l recomanda tuturor pacientilor. din pacate, numarul dermatologilor este foarte mic in orasul meu iar calitatea serviciilor pe care acestia le presteaza este sub orice critica. e adevarat, sunt stresata de problemele astea de sanatate(candida) dar oare intr-atat sa mi afecteze parul incat sa mi pice cate o mana la fiecare spalare? de mentionat, ca mai sunt momente cand ma mananca pielea capului la tample si la ceafa. parul imi pica din radacina nu se rupe de la jumate. ce ma sfatuiti? problema persista de prin oct-nov 2006. parul e de lungime medie si din ce in ce mai putin. sad(pe pielea capului nu am probleme, semne vizibile. o fi de la progesteronul in cantitate mare?????anticonceptionale am luat in ultimul an desorelle dar am renuntat la ele de doua luni. pls, help!!!!

#2 2007-02-17 18:14:07

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: imi pica parul :(

O prietena de-a mea s-a dus la un dermatolog foarte bun din bucuresti (i-a fost recomandat) si dotorul a zis ca ii cade parul din cauza stresului (ea fiind stundeta la stomatologie...si are foarte mult de invatat). Asa ca i-a dat niste anit-depresive s-o mai ajute....dar ea nu a fost deloc multumita de ele pentru ca ii faceau somn...si toata ziua dormea...asa ca dupa vreo 2 zile nici nu le-a mai luat. In rest i-a dat dat si niste pastile de intarire a firului de par si a unghiilor (nu mai stiu exact cum se numeau...oricum parca ii facea si reclama pe la tv...). Eu zic ca poate fi si din cauza stresului...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2007-02-17 18:15:58

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

revalid poate?

#4 2007-02-17 18:34:30

Andreea86
Hero member

dap...revalid big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#5 2007-02-17 18:57:43

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

Andreea86 a scris:

O prietena de-a mea s-a dus la un dermatolog foarte bun din bucuresti (i-a fost recomandat) si dotorul a zis ca ii cade parul din cauza stresului (ea fiind stundeta la stomatologie...si are foarte mult de invatat). Asa ca i-a dat niste anit-depresive s-o mai ajute....dar ea nu a fost deloc multumita de ele pentru ca ii faceau somn...si toata ziua dormea...asa ca dupa vreo 2 zile nici nu le-a mai luat. In rest i-a dat dat si niste pastile de intarire a firului de par si a unghiilor (nu mai stiu exact cum se numeau...oricum parca ii facea si reclama pe la tv...). Eu zic ca poate fi si din cauza stresului...

ANTIDEPRESIVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?????????????????pt cadere de par????????????cred ca medicul trebuia sa le ia inainte sa le prescrie....ati innebunit????pai si ea le-a luat?????? sper ca nu pt ca am aavut o prietena care la fel a facut si saraca dupa un timp deja......
am patit si eu si patesc mereu in perioade de stres...de ex sesiune samd...cand imi pica cumplit paruul...dar mai apoi se reface singur
apropos de acesti medici...stiu din surse 100% sigure ca unii medici atunci cand nu sstiu ce sa prescrie prescriu asemenea tratamente...si din pacate aceste lucruri se intampla la :psihiatrie,  si din pacate si unii inconstienti de la dermato....repet ...stiu sigur ce spun....
sa nu isi faca probleme ca se reface fara nici un fel de ajutor...dc chiar vrea sa ia ceva sa ia vitamine pt par si unghii de la eurovita
FRATILOR...NU VA NENOROCITI CU ANTIDEPRESIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

Publicitate

loading...

#6 2007-02-17 19:42:52

Andreea86
Hero member

pai le-a luat doar 2 zile...si cand a vazut ce fel se simte (dormea non-stop)...nu le-a mai luat. Si cica era considerat unul dintre cei mai buni doctori din bucuresti...si pretul consultatiei a fost pe masura.

hjarta Eu si puiu hjarta

#7 2007-02-17 19:50:13

bela
Sr. member

a si sa inteleg ca ce e scump e obilgatoriu si bun smile

Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-17 19:50:54)

#8 2007-02-17 19:53:10

Andreea86
Hero member

pai nu...dar i-a fost recomandat ca fiind cel mai bun. Dar daca probabil nici el nu a stiut ce sa-i faca, inseamna ca nu e chiar asa bun cum se auzea...

hjarta Eu si puiu hjarta

#9 2007-02-17 20:02:34

bela
Sr. member

exact...miturile se creaza pur si simplu...cunosc o dermatoloaga exceptionala care in 98% din cazuri a prescris supertratamente dar nu a depistat un cancer de piele nici dupa 6 luni de vizite..asa ca...faza cu medic bun/rau (recomandat) e relativa...si ti-am zis sunt cazuri in care dc nu stiu ce sa iti prescrie iti dau dupa ureche...se mai intampla sa iti de si asa...ca doar nu isi prescriu lor sa ii intereseze

Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-17 20:03:54)

#10 2007-02-18 00:47:48

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

incearca sa te speli,de fapt sa te clatesti cu ceai din frunze de nuc,sau cu otet,sau fati o masac cu banana si cu galbenus de ou!

#11 2007-02-18 03:59:51

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

nani, am avut si eu mari probleme cu caderea parului, in urma cu cateva luni. Desi mananc sanatos, nu eram la vreo cura de slabire, parul incepuse sa-mi cada in asa hal, incat numai la asta ma gandeam zilnic. Mi-am cumparat sampoane si tratamente scumpe din farmacii "cu efect garantat, testate pe mii de femei" cica, bineinteles fara nici un rezultat! Pana la urma am inceput sa iau un complex de minerale si vitamine, gandindu-ma ca oricum rau nu are ce sa-mi faca. "Centrum" se numesc vitaminele astea, se gasesc sigur si in Romania. Efectele le-am vazut incepand cu luna a 3 a de tratament. Parul mai cade si acum, dar mult mai putin, in limite normale.  Din cate imi amintesc si vitaminele de la Eurovita sunt bune si mai ieftine. Sper sa ti se rezolve si tie problema asta. Anunta-ne cum decurg lucrurile. Bafta!!!

PS: Nu stiu ce sa-ti spun despre progesteronul marit, ar fi bine sa astepti pana saptamana viitoare, sa afli parerea Doctoressei.

Ultima oara a fost editat de rh (2007-02-18 07:36:28)

#12 2007-02-18 10:55:41

nani
Full member

e adevarat. si mie medicii dermatologi la care am fost mi au dat anti depresive pe motiv ca ma stresez f tare din cauza acestei probleme si pana la urma se va crea un cerc vicios din care imi va fi greu sa mai scap. e adevarat. chiar faptul ca mi pica foarte tare parul si ca am ramas cu o mana dintr o pleata super faina pe care am avut pana mai anul trecut ma streseaza foarte tare. am ajuns chiar sa visez tot felul de chestii legate de subiectul asta. o sa iau si eu centrum. oricum nu au de ce sa mi faca rau. ideea e ca am luat toate tratamentele de par posibila care se vand la niste preturi uimitor de scumpe, dar efectul nu a venit desi am tot facut tratamente luni intregi. stiu ca rezultatul nu vine cat ai clipi din ochi. spune mi, te rog, daca ti s a regerat dupa ce ti a picat? s a mai indesit sau a ramas la fel?am zis ca o sa ma duc la un medic renumit, dermatolog, din bucuresti, dar consultatia costa 8 milioane de lei vechi sad. e foarte mult dar daca nu o sa gasesc rezolvare, o sa ma duc si la el....astept vesti si sfaturi de la dulcica de doctoressa, pls

#13 2007-02-18 12:07:21

rh
Hero member
Inregistrat: 2007-01-11

mie parul mi s-a mai regenerat dupa vitamine, nu cred ca total. Se vede ca s-a indesit un pic, dar cel mai important e ca nu mai cade in halul ala. Oricum eu iau in continuare Centrum, acum e a 4 luna de cand iau. Nu mai am incredere in nici un sampon sau altfel de tratament renumit si costisitor, care-ti promite marea cu sarea, dar cand colo......... Am mai auzit de o masca regeneranta pt par, care se face acasa din galbenus de ou, miere si iaurt. Se amesteca toate astea pana devin ca o pasta, iar amestecul se pune si se tine pe par cam jumate de ora, dupa care parul se spala normal. Inca nu am incercat-o ( de lene smile ), dar iti dai seama, ca ingredientele fiind 100% naturale, rau nu au cum sa-ti faca.

Ultima oara a fost editat de rh (2007-02-18 12:31:05)

#14 2007-02-18 12:19:47

andrutza
Vizitator

si mie mi s-a regenerat parul de la multe vitamine si minerale, este extrem de sanatos adevarul este ca l-am si tuns des. de la stres cade parul f mult. poti lua magneziu, niste vitamine si iti zic eu ca in scurt timp o sa ai un par incredibil. totul vine din interior, nu de la sampoane si etc.

#15 2007-02-19 12:01:27

bela
Sr. member

si mie imi cade in special in ultimele luni din an si primavara...si imi pica groaznic de mult...dar isi revine fara nici un ajutor dupa 1-2luni

#16 2007-02-19 12:08:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

excesul de testosteron poate fi vinovat de caderea parului...doar ca trebuie documentat cu dozari hormonale ca sa poti da vina pe el.
In ceea ce priveste excesul de progesteron...oricum, nu sunt convinsa ca e documentat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#17 2007-02-20 14:27:23

nani
Full member

voi ce mai folositi impotriva caderii parului si mai ales ce v-a salvat?

#18 2007-02-20 14:33:21

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

pe mine m-a salvat garnier-ul cel pentru par cu probleme si care cade... am avut o perioada in care la fiecare spalat strangeam destule fire din scurgerea cazii, plus la pieptanat .... si m-am spalat cu gama asta (sampon + balsam + masca) , si am remarcat, cu surprindere, acum cateva zile la spalat, ca nu mai cade.... smile dar ma tratez cu ele de vreo 2 luni... avantajul mare e ca nu m-am mai gandit asa intens la prbl asta, si mi-am ocupat mintea cu altele, ca e adevarat, si de stress iti cade parul....

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#19 2007-02-20 17:45:04

timeea
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

mie imi cadea foarte tare doar o perioada din an..tongue..de obicei toamna si iarna..
Am observat ca mie imi cadea si din cauza ca intr-un timp imi tineam parul prins in coada,foarte strans...poate si de la aia:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.