homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi pica parul :(-2

#20 2007-02-20 18:27:52

bibi 495
New member
Inregistrat: 2007-02-20

Re: imi pica parul :(

mai fetelor si eu am avut probleme cu caderea parului si nu stiam de ce, pana cand nu mi-am facut dozarea hormonala.Totul e de acolo,cand hormoni nu sun ok ai probl.nu numai cu parul dar si cu pielea si cu stresul.Oricum o masca hidratanta  la par o data pe sapt.nu strica,iar eu am mai folosit si usturoiul,galbenusul de ou....impreuna cu tratamentul hormonal a facut ca parul meu sa revina la normal!Nu trbuie tratat motivul...ci descoperita cauza!Bafta!

nella vita non si puo avere tutto!

#21 2007-02-20 18:47:17

valy 77
Full member
Inregistrat: 2007-02-19

nani e fata cu probleme nu? eu sunt in aceeasi situatie dar eu stiu de ce. am tinut multe regimuri si corpul a pierdut multe vitamine calciu minerale zinc fier. Asa ca eu ii dau un sfat sa manance mai sanatos si mai ales dimineata si la 12. Sa manance multe fructe sa-ti faci salata de fructe cu struguri mere portocale banane ce vrei tu si sa o mananci cu cereale ( grau orz ovaz) cereale in adevaratul sens al cuvantului pe care sa le incalzeasca cu lapte de soia care are mult calciu; sa mananci la pranz salate si supe cu mult zarzavat telina pastarnac dovlecei cu paine neagra si seara un iaurt si multe fructe uscate (alune fistic nuci). Asta e un regim sanatos si recomandat care nici nu ingrasa si nu e nici sofisticat si este ieftin si hranitor. Eu asa mananc in fiecare zi si ma simt bine si nici nu-mi mai cade parul si am si slabit.  Am constatat ca grasimea animala ingrasa si nici nu e sanatoasa. acum nu zic ca te duci si tu undeva la o petrecere si sa nu mananci sau de sarbatori....eu sunt vegetrariana.

#22 2007-02-20 18:56:23

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

unde se fac dozarile hormonale si cum?mie mi -a iesit progesteronul mare

#23 2007-02-20 23:18:43

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

sau astepti si dupa 2 luni nu mai pica (fara nici un fel de tratament) serios!!

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#24 2007-02-21 08:28:42

aqwa
New member
Inregistrat: 2007-02-12

o prietena de-a mea avea si ea probleme cu parul. pe langa fapul ca ii cadea o gramada, ii era si firul subtire. a gasit un tratament de la farmec, ceva pe baza de petrol, dar dupa 2 sticlute parul si-a revenit aproape de normal. daca mai face inca un tratament era ok, dar nu putea sa suporte mirosul de petrol.
eu folosesc o masca de la kallos, ceva ce tot asa, are un miros bizar, pe baza de ou si miere, si parul meu s-a regenerat. nu mai am nici fire despicate, parul mi s-a mai indesat si straluceste. si eu am mari probleme cu caderea parului in perioadele cand sunt stresata, si e prima data cand pot spune ca ceva isi face efectul. Ameliorarea in cazul meu poate fi si din cauza ca tot in perioada asta am baut zeci de litri de infuzie cu urzica.

Publicitate

loading...

#25 2007-02-21 09:57:59

bibi 495
New member

dozarile hormonale se fac la recomandarea unui ginecolog,ptr.ca au o logica,altfel daca le faci de capul tau cheltui banii degeaba si nu costa puzin.Eu am patit-o pe pielea mea acum caziva ani.Oricum cel mai bun loc este institutul Parhon in Buc.Dar inca o data ma repet consulta intai un ginecolog sau un endocrinolog.Pupici!Eu am mai folosit ptr.par niste fiole pentru regenerare timp de o luna, 2 fiole pe sapt.si au dat rezultate.Se gasesc in farmacie.Bafta!

#26 2007-02-21 10:12:59

bibi 495
New member

Va mai zic o chestie>Acum cativa ani am pierdut o sarcina,iar o data cu sarcina si foarte mult par,ramasesem aproape cheala in crestetul capului,din fericire ptr.mine am descoperit un farmacist in ploiesti care  m-a invazat sa ma frec cu usturoi pisat in locul respectiv si spre surprinderea mea in cateva luni se vedea deja un pufulez cum crestea si crestea pana cand a devenit par.Sincer eu am fost f circumspecta dar totusi faceam ce mi-a spus.....din disperare.Incercazi si voi de 2 ori pe saptamana prima de baie,te freci cu usturoi si stai acoperita cu o cufie o jum.de ora,poi te speli normal.Eu chiar si acum din cand in cand mai folosesc metoda asta(cand imi permite timpul).Bafta!

#27 2007-02-21 13:29:27

nani
Full member

eu sunt din provincie si ma gandeam ca se pot face dozarile astea si pe aici. e posibil sa fie ceva de genul asta in cazul meu pt ca la o analiza de secretie mi s-a spus ceva de mult progesteron. cum se numesc fiolele pe care le-ai folosit, bibi?iar de asteptat sa treaca nu pot, pentru ca mi cade de prin oct 2006. sad

#28 2007-02-21 14:02:35

bibi 495
New member

fiolele pe care le folosesc eu se cheama Foltene,dar nu stiu daca se gasesc in rom.eu le-am luat de la parfumerie din Italia,dar tu mergi la o farmacie si intreba de fiole anti-cadere sunt sigur nu-mi ami amintesc cum se chiama dar sunt.Si oricum eu cred ca si in orasul unde locuiesti tu sunt policlinici particulare unde poti face o dozare hormonala.Tu vorbeste cu ginecologul tau si ai sa vezi ca el stie unde sa te indrume.Pupici!

#29 2007-02-21 14:05:13

nani
Full member

multumesc mult!

#30 2007-02-22 10:15:11

nani
Full member

nu stiu de ce ma mananca pielea capului si fatza. fatza parca ma strange. nu ma mai simt bine in pielea mea, la propriu.nu am nici o pata pe fata nici pe pielea capului. doar ma mananca si ma strange. ce naiba e asta?si lobul urechilor ma papa? daca ma duc la dermatolog zice ca n-am nimic. ca e pe baza de stres. dar eu nu-s stresata decat de mancarimi. sad

#31 2007-02-23 15:40:33

nani
Full member

nu mi mai raspunde nimeni?sad

#32 2007-02-23 15:47:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu stim, de aceea nu raspundem...poate la psiholog ar fi mai bine sa mergi...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#33 2007-02-23 15:50:50

nani
Full member

multumesc pt recomandare. sper ca nu e o rautate. nu mai deranjez cu nici o intrebare. multumesc pt raspunsurile de pana acum.

#34 2007-02-23 16:01:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu e o rautate. E o recomandare sincera. Daca in mod evident nu ai nimic(tu spui) dar ceva totusi te supara...plus caderea parului fara ca cineva sa ii dea de capat...e posibil sa fii facut o reactie psihica. Mersul la psiholog nu e o rusine nicaieri in lumea civilizata....asa ar trebui sa fie si la noi

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#35 2007-10-13 18:18:58

echo
New member
Inregistrat: 2007-03-09

intr-adevar, asa cum a spus si aqwa, masca de la Kallos cu miere face minuni...parul devine matasos si nu mai cade! si nici nu e scumpa! eu am cumparat-o din Cora.

#36 2007-11-06 21:08:35

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

si mie imi cade parul rau sad nu stiu ce sa mai iau sa nu imi mai cada. am citit pe aici pe la voi ceva de vitamine, magneziu, etc. le-as lua k am nevoie, dar ma ingras rau de la ele grater( am mai patit`o

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#37 2007-11-06 21:10:15

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu am scapat de problema asta cu samponul de urzica...dar am mai auzit ca e bine daca la ultima clatire iti dai cu apa carbogazoasa in care pui cateva picaturi ori de otet ori de suc de lamaie...

happy with him...inlove with him...puss

#38 2007-11-06 21:22:25

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

mie mi-a fost f bine cu o masca facuta din 2 linguri de ulei de masline+1 galbenus+zeama de la 1 lamaie...o dai pe par si masezi bine si apoi stai cu parul infasurat intr-un prosop 20 de min. apoi speli parul normal. si mi-am mai luat si crema de la revalid. wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.