|
Nu esti logat.
Va rog .. o problema#1 2005-09-17 01:47:44
va rog .. o problemaAm fost la ginecolog si mi-a prescris microgynon..mi-a zis ca nu are nimik dak nu astept prima menstruatie..si lam luat imediat..in el scrie ca isi face efectul chiar din prima zi..asa ca in prima zi am facut dragoste fara prezervativ..cu ejaculare inauntru..si mi-a intarziat ciclul 2 zile..e posibil sa fi ramas insarcinata..?? Offline #2 2005-09-19 09:58:54
Re: va rog .. o problemaDupa cum stiu eu, esti protejata din prima zi, doar daca acea zi e si prima zi de menstruatie. Poti sa incepi si in alt zi, dar protectia se instaleaza doar dupa 7 zile. Offline #3 2005-10-04 13:15:10
Re: va rog .. o problemaImi pare rau pentru intarziere..banuiesc ca pana acum ti-ai dat seama ce se intampla: ori ti-a venit ciclul, ori ai o problema medicala, ori esti intr-adevar insarcinata. Offline #4 2006-10-11 13:01:55
Re: va rog .. o problemaBuna ziua Doctoressa,imi cer scuze daca va stresez,v am scris si ieri dar draga mea prietene nu stiu cum a facut de mi a sters mesajul.Va rog daca ma pute ti ajuta sau sfatui cu ceva sau daca exista vreun tratament ptr cea ce am.Ok sa incep cu inceputul,in urma cu mai bine de 16 luni au inceput problemele mele de sanatate,mai bine spus decand m am angajat in acest loc unde sunt si acum(este un mediu foarte racoros ca peste tot adica cu marmura pe jos si cu termopane peste tot=un mediu in care si vara este racoare).Iar eu sunt o persoana foarte sensibila de mica am fost asa si uite asa am inceput sa resimt o urinare foarte deasa care revine defiecare data cand mi se intampla sa mi fie frig.Am fost la Doctorul meu de fam.si am repetat si am tot repetat deficare data cand am racit urmatoarele analize Urocultura+Antibiograma iar de fiecare data mi a recomandat Nolicin 400 +Urinex +Cistenal intra devar dupa ficare tratament ma simt exceptional asta pana mi se intampla sa mi o zi frig la picioare si de la abdomen pana la genunghi,iar in urma cu 3 luni dupa o raceala mai puternica (urinare deasa+dure de mijloc = adica de rinichi) am refacut Urocultura+Antibiograma si mi a prescris din nou NOlicin400+Urinex iar pe langa acestea mi a mai prescris Urovaxom timp de 6 luni 10pastile, adica 10 zile pe luna.La recomandarea lui am fost si la Dr.Ginecolog si mi a gasit nu mai stice (imi aparuse in perioada aceea o scurgere albiciosa) si mi a prescris Ginozol ovule,Fasigil si Clotrimazol unguent pe care nu l am folosit deoarece nu am avut nevoie) Sincer va spun ca sunt disperata nu mai stiu ce fac ce sa iau ptr a imi trece odata ptr totdeauna deoarece nu ami pot, cum imi este putin frig gata o iau de la capat,nici macar la mare nu mai pot merge ptr ca daca intru in apa care este mai rece un pic gata sincer credeti ma ca mai am puti si innebunesc).Acum au trecut 3 luni de la inceperea tratamentului cu Urovaxom iar ironia este ca sunt iar racita(urinez des foarte des).Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu ceva, un sfat vreun tratament o recomadare nu stiu ceva va rog mult ajutati ma ca sunt disperata si ma ma saturat de analize.(sa fie oare o sensibilitate a mea )Ps. Cand sunt racita adica de urinez des nu am dureri de abdomen,ovare sau usturime la urinat).Va rog din nou ajutati ma cu ceva,va multumesc.Monik Offline #5 2006-10-11 14:53:34
Re: va rog .. o problemaMonik, daca doar urinezi foarte des, eu zic sa incerci sa te linistesti nitel...e o reactie relativ normala la frig. Oricum, daca te stii sensibila, ai grija sa fii incaltata mai gros si sa nu iti fie frig la picioare. Continua sa iei urovaxom si calmeaza-te... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2006-10-11 15:23:23
Re: va rog .. o problemaDoctoressa, va multumesc ptr saft intradevar sunt foarte sensibila,dar sincer ma deranjeaja acesta rectie de urinare deasa si daca stau asa si astept sa mi treaca nu imi trece si devine din ce in ce mai rau si simt ca in secunda urmatoare urinez.Va multumesc sincer ptr sfat.Monik Offline #7 2006-10-11 15:28:05
Re: va rog .. o problemae firesc sa te deranjeze, doar ca, atita vreme cit ai o asemenea sensibilitate si nu te protejezi eficient impotriva frigului, risti sa ti se intimple....ideea de a indopa in tine cu regularitate antibiotice nu e prea fericita....ia Urovaxomul acela insa, e foarte posibil sa te ajute Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2006-10-11 16:02:07
Re: va rog .. o problemaDoctoressa, va multumesc ptr. sfaturi si voi incerca sa nu ma indop cu antibiotice. Va mutumesc din sufletel.Monik Offline #9 2006-10-11 20:57:30
Re: va rog .. o problemala fel k si celelalte fete am mancarimi,usturimi in timpul actului sexual,as vrea s ma duc la ginecolog kt mai rpd.o sa`mi faca vreun test ceva pt a se convinge intr`adevar k am ceva?se transmite si la partener?nu are nici o legaturacandidoza k vreo sarcina nu?adik sa nu am asa ceva din cauza vreunei sarcini...as scapa d toate astea k un tratament?k nu mai suport:(((((( Offline #10 2006-10-11 21:05:20
Re: va rog .. o problemaafla mai intai ce ai. Nobody home Offline #11 2006-10-11 21:08:54
Re: va rog .. o problemaam facut si un test d sarcina in care nu eram dar acum nu stiu ce sa mai cred knd vad k se spune ca ar putea fi si d la sarcina...sau poate testu sa nu i iesit bine..dar ma indoiesc,si la urmatorul contact sexual as mai putea avea neplaceri? Offline #12 2006-10-11 21:20:21
Re: va rog .. o problemanu te lega de sarcina. nici nu stim sigur daca ai candida. Nobody home Offline #13 2006-10-12 13:26:37
Re: va rog .. o problemaVreau sa va rog, pe toate cele care cereti tratamente si mai ales diagnostice pe forum sa va opriti. Nu avem cum, niciunul dintre cei de pe forum, sa punem diagnostic, asa, pe povesti....si nu prescriem tratamente. Trebuie mers la medic pentru diagnostic, trebuie facut un examen de secretie, si apoi avem diagnostic si deci si despre ce discuta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2006-10-23 17:54:14
Re: va rog .. o problemaam fost la dr.si i`am sp ce am..mi`a facut un test d secretie si mi`a recomandat tantum rosa(5plicuri).Le`am luat si am inceput dar vreau sa zic k imi sunt insuportabile.trebuia sa fac intr`o sticla d jum k apa calduta si nici makr jumatate din ea n`am reusit.nu suport.ma doare knd fac spalaturile k tre facute in int vaginului:( si joi m`a chemat dupa rezultatu` testului,a sp k o sa`mi dea niste ovule atunci.a sp sa fac astea k o sa`mi mai treaca putin.dak nu reusesc are ceva dak nu le mai fac?cu mana merge? Offline #15 2006-10-24 11:51:13
Re: va rog .. o problemadaca nu reusesti, nu le mai face....nu mai e mult pina joi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-11-24 11:08:39
Re: va rog .. o problemaAm si eu o intrebare va rog. Contraceptivul Mercilon cum este bun sau asa si asa? Va multumesc. Offline #17 2006-11-24 11:23:03
Re: va rog .. o problemaLa ce te referi cind pui intrebarea? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-11-24 11:24:32
Re: va rog .. o problematoate contraceptivele sunt bune si te protejeaza de sarcina.dac ti-a fost recomandat de medic...ai unda verde sa incepi folia. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #19 2006-11-27 10:14:30
Re: va rog .. o problemaDoctoressa, iti multumesc mult, intreb daca este bun deoarece abia mi-a fost prescris mercilonul si nu l-am luat inca. Am citit k trebuie sa-l iau in prima zi a ciclului si ink nu a aparut. Am luat postinor (29 oct) si cred k mi-a dereglat ciclul pt ca dupa ce l-am luat la 7 zile mi-a venit ciclul sau era acea sangerare care poate aparea in urma postinorului (4 noi) si am inteles ca urmatorul ciclu care trebuia sa-mi vina pe 21 noi nu mi-a venit, poate fi cu + sau - 4 zile de data in care trebuia sa-mi vina (eu avand ciclul regulat, adica la 28 de zile pana sa iau postinorul), iar acum suntem in 27 si nimic, e normal sau trebuie sa-mi fac griji, adik as putea fi insarcinata cu toate k mi-am facut si un test de sarcina care a iesit negativ? Va multumesc din suflet si astept raspunsul dvs. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|