homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine te inseala din iubire iti ramane credincios-5

#77 2007-09-12 17:56:21

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: cine te inseala din iubire iti ramane credincios

e singurul lucru peste care n`as putea sa trec..m`ar rani prea tare..si oricat m`ar durea sufletul n`as mai continua..vorba asta pt mine n`are sens..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#78 2007-09-12 18:35:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

soulfly a scris:

asta e si ideea. sa aiba si ei parte de ceea ce avem noi de obicei, din partea lor.... wink

este o vorba: ce tie nu ti place altuia nu i face...mai copilareasca ce i drept...dar care se potriveste bine in contextul acesta...

happy with him...inlove with him...puss

#79 2007-09-14 12:48:11

alyna_love64
New member
Inregistrat: 2007-09-14

ankuzza a scris:

e singurul lucru peste care n`as putea sa trec..m`ar rani prea tare..si oricat m`ar durea sufletul n`as mai continua..vorba asta pt mine n`are sens..

asa am spus si eu odata... apoi, cand iubesti foarte mult, iti dai seama ca timpul reuseste sa stearga anumite lucruri si ca poti ierta... si nu regret ca am iertat, desi e un lucru foarte dureros care  de preferat sa nu se intample

#80 2007-09-14 12:50:03

andrutza
Vizitator

Da dar daca ieri o data se poate ca cel care te-a inselat s-o mai faca....si nu e mai rau?

#81 2007-12-17 00:45:11

Lexutsu
New member
Inregistrat: 2007-12-04

io am mai scris la un alt topic situatia mea... cu toate ca acuma intram intr-un alt domeniu:P io am un prieten de 2 ani jumate, dar mai sunt cu un tip de vreo 2 luni jumate:D nush, pot spune ca imi iubesc prietenul f f mult, dar am simtit nevoia de a mai fi cu cineva. la un mom dat intervine dorinta de a vedea dak mai poti seduce:P sunt niste sentimente contradictorii, ca tin f mult si la tipu asta si la prietenu meu. partidele de sex nu s compara, cu prietenu meu e ceva normal, ceva ce imi place dar totusi nu e de ajuns; cu tipu asta parca ma rup de lume cand o fac... nush, nu mi s pare tocmai normal ce fac, dar imi place:Dbig_smile voi ce spuneti??

Drumul catre Iad e pavat cu bune intentii...

Publicitate

loading...

#82 2007-12-17 01:03:55

anaeli
New member
Inregistrat: 2007-12-01

te inteleg perfect...mai mult nu pot spune

sinceritatea si respectul sunt ca un bumerang
incepe mai intai cu tine insuti si se va intoarce si de la cei din jur

#83 2007-12-17 01:56:07

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Lexutsu a scris:

io am mai scris la un alt topic situatia mea... cu toate ca acuma intram intr-un alt domeniu:P io am un prieten de 2 ani jumate, dar mai sunt cu un tip de vreo 2 luni jumate:D nush, pot spune ca imi iubesc prietenul f f mult, dar am simtit nevoia de a mai fi cu cineva. la un mom dat intervine dorinta de a vedea dak mai poti seduce:P sunt niste sentimente contradictorii, ca tin f mult si la tipu asta si la prietenu meu. partidele de sex nu s compara, cu prietenu meu e ceva normal, ceva ce imi place dar totusi nu e de ajuns; cu tipu asta parca ma rup de lume cand o fac... nush, nu mi s pare tocmai normal ce fac, dar imi place:Dbig_smile voi ce spuneti??

ma scuzi daca o sa ti se para prea dur ce o sa spun...eu nu am niciun pic de respect pt persoanele care inseala...pt ca asta faci,oricat ai incerca sa voalezi sensul situatiei tale...nu ai cum sa sustii ca iubesti pe cineva f f mult si cu toate astea nu iti e suficient si il inseli...eu cred ca iti bati joc de amandoi si de asemenea si de tine...cum te-ai simti daca iubitul tau ti-ar face tie asta?nu cred ca ar fi un sentiment placut...e foarte urat ce faci,dar probabil cu timpul iti vei da singura seama de asta...cu riscul de a te dreanja,asta este parerea mea...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#84 2007-12-17 10:32:44

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

deci nu puteam sa trec cu vederea.....pai mai oameni buni cum sa inselati din dragoste.....pfff pai nus daca e sentimentu de dragoste reciproc sa va iubiti sa aveti incredere 1 in altu nus......chiar daca ceva merge prost treceti peste, chiar daca va certati ce trebuie sa faci sa te duci sa te culci cu altu/a...ca sa ce sa ii arati ca esti tare si ca poti sa faci sa fie gelos/a ? pt.....pt mine e clar daca esti barbat si o femeie te inseala pai e grava......deci clar ai ceva...ori nu ma`i dai randament ori esti nus...e ceva ai ceva...si ca un barbat sa insele o femeie....nus dc dar deobicei toate femeile care sunt inselate sunt cele geloase findca daca !! un barbat la cap ca dc ai facut asa si nus ce si el nefacand nimic esit din comun sti ce zice "stai ca ti`o fac ca sa ai dc sa te ei de mine nu asa fara sa fac nimic" fiecare avem orgoliu....si daca se ajunge la inselat e grav clar nu ma`i merge dc sa traiesti cu gandu daca o va face dinou...mi`e mi sa intamplat si in a 2 secunda nu am ma`i fost inpreuna asca ca nus cine ar putea acepta chestia asta......IUBITIVA MULT

pink_butterfly a scris:

Lexutsu a scris:

ma scuzi daca o sa ti se para prea dur ce o sa spun...eu nu am niciun pic de respect pt persoanele care inseala...pt ca asta faci,oricat ai incerca sa voalezi sensul situatiei tale...nu ai cum sa sustii ca iubesti pe cineva f f mult si cu toate astea nu iti e suficient si il inseli...eu cred ca iti bati joc de amandoi si de asemenea si de tine...cum te-ai simti daca iubitul tau ti-ar face tie asta?nu cred ca ar fi un sentiment placut...e foarte urat ce faci,dar probabil cu timpul iti vei da singura seama de asta...cu riscul de a te dreanja,asta este parerea mea...

cat adevar ...deci draga mea cand o faci cu celanat baiat iti zic un singur lucru gandestete la baiatu cu care esti de 2 ani.....si sa ne spui ce simnti macar......sa te gandesti ca el e undeva acolo si isi face gri pt tine si te iubeste si tu ce favoare ii faci?......asa ma gandeam si eu...nu vreau sa fiu rau....dar cum zicea si pink nu am respect pt asemena persoane.......fa ce ti`am zis si macar zine ce simnti....PT MINE E CLAR DRAGOSTEA TA PT EL A DISPARUT......sunt o groaza de motive sa fiti dinou inpreuna sa va placa sa feti sex 1 cu altu......si cum se zice intodeauna trebuie sa vi cu ceva nou ......in viata sexuala poate ca el nu stie si asta e motivu nus ce sa zic....ast parerri si raspunsu tau

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2007-12-17 10:39:02)

#85 2007-12-17 10:38:34

claustrophobical
New member
Inregistrat: 2007-08-10

Lexutsu a scris:

eehh...
faza cu sexu'...

iti pun o intrebare
sper sa nu te deranjeze foarte tare

cum poti sa o faci cu doua persoane?
adica
o faci cu unu
apoi te duci la altu
ceva de genu
...
cum poti...?
eu si bogdan suntem impreuna de un an
au fost situatii grele
da' niciodata nu m'am gandit
sa ma mai combin cu inca unu' neutral

maine va fi prea tarziu. maine nu o sa mai fiu.

#86 2007-12-17 15:23:09

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu exista "inselat din dragoste" asta e clar... e proasta tare sintagma...... eminesciana putin...

pe de alta parte...cine nu a inselat niciodata sa arunce cu piatra

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-12-17 15:23:59)

#87 2007-12-17 15:38:17

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu arunc cu piatra tongue

#88 2007-12-17 15:42:10

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

as vrea sa arunc dar umpic totusi... na... am mai ocolit si eu drumul drept

iubesc+Camelia+Matei

#89 2007-12-17 15:58:06

Lexutsu
New member

mda, sincer ma ast la asa reactii:P va dati seama ca acuma sunt multe chestii care m-au facut sa fac asta povestea e f lunga. pe de o parte da stiu ca gresesc f mult asa e, nici io nu imi inteleg sentimentele, dar acuma sa fim seriosi, oricine poate insela, inseala sau a inselat makr odata in viata... chiar dak sunt care zic ca nu sau pana acuma nu au facut-o, odata si odata tot cad in pacata, sa zic asa... si totusi iubesti pers de langa tine iar pt celalalt sunt doar niste sentim trecatoare, senzatii. asta e parerea mea! io da spun imi iubesc prietenul  f f mult, dar totusi dak am facut ce am facut, a fost din cauza ca am fost determinata. de multe ori imprejurarile sunt de asa natura. in fond, o viata ai si dak nu profiti de orice ocazie sad ramai cu visu:) stiu ca sunteti care ma judecati, adik care nu aveti o parere prea buna, dar... o sa fiti si voi odata in viata asta intr-o asemenea situatie:P

Drumul catre Iad e pavat cu bune intentii...

#90 2007-12-17 16:08:43

same_soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-11-26

Lexutsu a scris:

mda, sincer ma ast la asa reactii:P va dati seama ca acuma sunt multe chestii care m-au facut sa fac asta povestea e f lunga. pe de o parte da stiu ca gresesc f mult asa e, nici io nu imi inteleg sentimentele, dar acuma sa fim seriosi, oricine poate insela, inseala sau a inselat makr odata in viata... chiar dak sunt care zic ca nu sau pana acuma nu au facut-o, odata si odata tot cad in pacata, sa zic asa... si totusi iubesti pers de langa tine iar pt celalalt sunt doar niste sentim trecatoare, senzatii. asta e parerea mea! io da spun imi iubesc prietenul  f f mult, dar totusi dak am facut ce am facut, a fost din cauza ca am fost determinata. de multe ori imprejurarile sunt de asa natura. in fond, o viata ai si dak nu profiti de orice ocazie sad ramai cu visu:) stiu ca sunteti care ma judecati, adik care nu aveti o parere prea buna, dar... o sa fiti si voi odata in viata asta intr-o asemenea situatie:P

Lexutsu.. de judecat, nu cred ca te judeca nimeni. Sau nu ar trebui sa o faca. Fiecare isi da cu parerea. Suntem oameni caracterizati prin diversitatea, nu trebuie sa avem toti aceleasi pareri. Unele fete nu sunt deacord cu inselatul, altele sunt .... (eu sunt big_smile) Dar trebuie respectata si inteleasa opinia fiecaruia. Tu zici asa, f bine! u avem nu stiu cati ani sa zici k trebuie sa ne facem o familie sau ceva si k nu avem voie sa inselam. Dar alte fete vor liniste si stabilitate alaturi de iubitii lor, pe care vor sa ii pastreze toata viata. Asa ca nu te mai gandi k esti judecata, ci pur si simplu ca unii oameni au pareri diferite, fiind in situatii diferite wink

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#91 2007-12-17 16:16:51

ciprian
New member

Parerea mea e ca esti incorecta fata de prietenul tau. Vrei sa iti si faci de cap ca viata e scurta dar vrei si sa-l ai pe el mereu acolo pentru tine. Inteleg ca multe persoane simt la un moment dat ca vor mai multa adrenalina, mai multa risc, sentimentul noului care sa ii faca sa simta ca traiesc viata mai intens samd. OK, traiti viata mai intens, dar corect fata de parteneri, adica decizi ca ai nevoie de asta, asuma-ti si riscul ca si el sa faca acelasi lucru despartindu-va momentan sau pt totdeauna, sau incerca sa vezi daca vrea si el ca o anumita perioada fiecare sa faca ce vrea  si daca dupa perioada asta hotarati ca va era mai bine impreuna ok, daca nu nu. Trebuie si asumat riscul ca partenerul sa nu accepte asta si totul sa se termine. Dar daca vrei intensitate o poti avea dar in mod corect, nu jucand dublu. Da, risti sa te desparti pt a avea parte de aceasta intensitate si de acest nou si de aceasta adrenalina. Iar in timp se poate dovedi ca ai facut bine sa te desparti sau ca ai gresit. Doar asumandu-ti acest risc poti spune ca esti "fair"!

Ultima oara a fost editat de ciprian (2007-12-17 16:26:59)

#92 2007-12-17 16:35:05

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

abia acum am terminat si eu eu de citit tot ce s-a discutata la acest topic. parerea mea este ca nu exista inselat din dragoste, sau cel putin eu nu as putea sa insel o persoana pe care o iubesc, si as vrea sa il intreb si eu pe danut, cu scuzele de rigoare daca deranjez cu intrebarea mea, ce motive a avut sotia ta sa banuiasca faptul ca ai inselat-o? si ce ai simtit in momentul in care ea te-a intrebat asta, pentru ca si eu la un moment dat am avut diferite banuieli la adresa fostului meu prieten de genul acesta, la care el a sustinut cu tarie ca nu m-a inselat, dar eu in viata ma ghidez dupa fapte in primul rand si in al doilea dupa vorbe ca de zis poate sa spuna oricine orice, asa ca nu l-am crezut in totalitate, dar neavand dovezi care sa imi sustina banuielile am spus ca este nevinovat pana la proba contrarie, si ca motive sa il banuiesc am avut niste mesaje pe care el spunea ca nu stie cine i le trimite, am gasit intamplator un medalion de femeie la el, prezervative, lucruri despre care el nu stia prea bine ce sa imi spuna si mi-am dat seama ca minte acum nici nu ar mai avea prea mare importanta pentru mine ce s-a intamplat fiindca ne-am despartit dar totusi sunt curioasa...astept un rasp la intrebarile pe care i le-am pus lui danut...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#93 2007-12-17 17:41:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

ane_mona...danut nu a mai intrat de foarte mult timp pe forum...ma tem ca astepti cam degeaba

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#94 2007-12-17 18:01:23

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Lexutsu a scris:

eu nu te critic...in general nu sunt de accord cu inselatul, pentru k am fost inselata si stiu cum e...dar iti stiu povestea si ceea ce nu inteleg eu este de ce ink mai stai cu prietenul tau desi se comporta asa cum o face...nu spun k "amantul" e mai potrivit dar e altceva...iti ofera ceea ce iti lipseste...asa k poate e posibil si sa iubesti si totusi sa inseli, in unele cazuri...

Ultima oara a fost editat de iony (2007-12-17 19:57:16)

#95 2007-12-17 18:04:09

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

da asa este nu a mai intrat de mult pe forum, nu ma uitasem la asta

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.