homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine te inseala din iubire iti ramane credincios-6

#96 2007-12-17 19:14:48

anda_witch
Full member
Inregistrat: 2007-12-06

Re: cine te inseala din iubire iti ramane credincios

cu siguranta nu poti insela din dragoste ..... nu cred ca se poate asa ceva .. am mai auzit ca barbatul inseala pentru ca pe prietena / sotie o vede doar ca pe mama copiilor sau ca pe ceva ce trebuie respectat foarte mult iar cu amanta poate face orice ........ acuma nu stiu ce sa zic nu mi sa intamplat niciodata nici nu am inselat nici nu am fost inselata chiar daca se spune uneori ca si diostanta e de vina poate ca e si asa dar eu una am incredere si daca exista incredere in orice relatie si bineinteles iubire cred ca totul e ok si mai important de atat trebuie sa existe comunicare pt ca fara ea amandoi pot lua caile astea " gresite " sa zicem . dar cred ca cel mai mult ce ne poate face sa inselam este tentatia de a vedea v=ceva nou sau a experimenta ceva nou . acuma nu stiu zic si eu ce cred sau din ceea ce am auzit fiecare face ce vrea la urma urmei nu poti obliga pe nimeni sa fie fidel daca nu vrea desi ar trebui sa aiba respectul fata de partener stiind ca acesta il iubeste si il asteapta iar el isi face de cap . poate ca asa e facut sa fie ...... desi cei care cauta senzatii tari acuma banuiesc ca vor regreta mai tarziu .

love is a bird she need to fly...

#97 2007-12-17 19:33:47

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

apropo de inselat si de danut...acu am citit si eu topicu...eu nu inteleg un lucru, el pare suparat cand vine vb de inselat ca nu suntem animale, si dupa zice ca a inselat pt ca l-a tinut sotia pe tusha din cauza unei probleme medicale la nastere yikes. plus ca a inselat  si dupa zice ca daca ar fi inselat n-ar intelege...hmmm...si ca sa revin la subiect, n-am inselat pana acu, si nici n-o sa accept vreodata sa fiu inselata, oricum cand ajungi la pasu asta nu mai poate fi vb de iubire. comoditate, obisnuinta da nu iubire. cand iubesti si daca ai ocazia sa inseli trebuie numa sa te gandesti ca asa poti pierde persoana iubita, si numa asta ar trebui sa fie suficient, asta daca e dragoste pe acolo.

Ultima oara a fost editat de monibv (2007-12-17 19:35:13)

#98 2007-12-17 19:36:16

anda_witch
Full member

monibv a scris:

apropo de inselat si de danut...acu am citit si eu topicu...eu nu inteleg un lucru, el pare suparat cand vine vb de inselat ca nu suntem animale, si dupa zice ca a inselat pt ca l-a tinut sotia pe tusha din cauza unei probleme medicale la nastere yikes. plus ca a inselat  si dupa zice ca daca ar fi inselat n-ar intelege...hmmm...si ca sa revin la subiect, n-am inselat pana acu, si nici n-o sa accept vreodata sa fiu inselata, oricum cand ajungi la pasu asta nu mai poate fi vb de iubire. comoditate, obisnuinta da nu iubire. cand iubesti si daca ai ocazia sa inseli trebuie numa sa te gandesti ca asa poti pierde persoana iubita, si numa asta ar trebui sa fie suficient, asta daca e dragoste pe acolo.

ai dreptate daca exista iubire nu cred ca iti poti insela partenerul ......

#99 2007-12-17 20:55:57

Lexutsu
New member
Inregistrat: 2007-12-04

Iony a zis bine ca poate "amantul" imi da ce lipseste... uite aici e controversa, ca fiecare imi da cate ceva ce completeaza p celalalt... e intr-adevar un paradox, fiecare cu parerea lui. inainte de a-l cunoaste p tipu asta eram intr-adevar f devotata si fidela dar se ajunsese intr-un punct in care eram o marioneta. cand am inceput sa ma vad cu "amantul" big_smile s-a schimbat radical, am deschis ochii. si io tot sunt de parere ca iubesti si inseli totodata smile fiecare om cu firea lui si cu sentimentele lui. si nu mi-as dori sa ma despart de prietenul meu, poate s-a terminat totu cu tipu ala dar cu prietenu meu nu si nici nu s va termina big_smilebig_smile

Drumul catre Iad e pavat cu bune intentii...

#100 2007-12-18 12:50:42

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

Lexutsu a scris:

Iony a zis bine ca poate "amantul" imi da ce lipseste... uite aici e controversa, ca fiecare imi da cate ceva ce completeaza p celalalt... e intr-adevar un paradox, fiecare cu parerea lui. inainte de a-l cunoaste p tipu asta eram intr-adevar f devotata si fidela dar se ajunsese intr-un punct in care eram o marioneta. cand am inceput sa ma vad cu "amantul" big_smile s-a schimbat radical, am deschis ochii. si io tot sunt de parere ca iubesti si inseli totodata smile fiecare om cu firea lui si cu sentimentele lui. si nu mi-as dori sa ma despart de prietenul meu, poate s-a terminat totu cu tipu ala dar cu prietenu meu nu si nici nu s va termina big_smilebig_smile

.............nu va inteleg cum judecati ...pe bune (ce ai vrut sa zici ca erai o marioneta) chestia asta se rezolva prin comunicare trebuie sa va intelegeti...un sfat dc nu incerci sexu in 3 poate iti trece.....gandestete cum se va simnti 1 dintre ei daca afla ca il inseli sa`r putea sa iasa urat....incercati sa veniti cu picioarele pe pamant unele persoane....ca a face sex nu totu intr-o relatie dar nue nici o chestie de lasat....ideia e CUM FACETI SEX.....daca el nu te ma`i sadisface e o problema si trebuie sa io explici toti avem nevoie sa fim sadisfacuti.......daca iti palce asa dc ai ales o relatie ca sa ce? (nu te judec) dar ma`i bine alegeai sa stai cu diferiti barbati...te duceai in cluburii te culcai cu cine vroiai tu faceai ce vroiai.....pot zice ca nu sti ce vrei.....dar separe ca ai ales sa fi langa un barbat si sa il iubesti.....oare il iubesti daca te culci si cu celalant....am ma`i pus o intrebare si nu a raspuns pers resectiva....gandestete cand te culci cu celalant la cel pe care il iubesti......(...) sa ne spui si noua cum te simnti.....MA`I VB IUBITIVA MULT puss

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2007-12-18 12:53:07)

Publicitate

loading...

#101 2007-12-18 13:52:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

oameni buni, va convine sau nu specia umana nu e monogama! mai departe, iubirea si sexul nu prea au mare lucru in comun...facem sex cu persoana/persoanele de care ne simtim atrasi din punct de vedere sexual nu cu persoanele pe care le iubim...mai ginditi-va...in plus, iubirea foarte profunda neaga sexualitatea...
fidelitatea e o chestiune strict de optiune luata functie de sistemele de valori ale fiecaruia in parte! nu militez pentru infidelitatea in cuplu insa vreau sa fim realisti, ea exista, la ambele sexe, de cind lumea si pamintul(sunt religii care chiar o legifereaza)...
yoo_bogdan89...evident fata prefera sa se gindeasca mai mult la ea decit la ceilalti...e liberul ei arbitru si nuface neaparat rau.

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#102 2007-12-21 01:51:41

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

doctoressa a scris:

in plus, iubirea foarte profunda neaga sexualitatea...

La ce fel de iubire va referiti aici? Aceea a parintilor pt copii? Iubirea fata de aproapele nostru ... propovaduita in biblie?
Eu m-am indragostit candva de creierul unui om, de modul minunat in care se impleteau gandurile si cunostintele lui. Si m-a mirat faptul ca fizic nu-mi starnea nici o dorinta. Desi era un barbat atragator. Ardeam doar de dorinta de a discuta cu el. E normal?

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#103 2007-12-21 11:16:51

Al Pacino
Administrator

andrada79 a scris:

doctoressa a scris:

in plus, iubirea foarte profunda neaga sexualitatea...

La ce fel de iubire va referiti aici? Aceea a parintilor pt copii? Iubirea fata de aproapele nostru ... propovaduita in biblie?
Eu m-am indragostit candva de creierul unui om, de modul minunat in care se impleteau gandurile si cunostintele lui. Si m-a mirat faptul ca fizic nu-mi starnea nici o dorinta. Desi era un barbat atragator. Ardeam doar de dorinta de a discuta cu el. E normal?

da andrada79....e normal si absolut firesc.
si da, la genul ala de iubire...si cea dintre frati...e la fel de valabil. dar nu numai. eu am oameni in jurul meu pe care chiar ii iubesc...cu tot sufletul. nici o clipa insa nu mi-am pus problema sa fac sex cu vreunul dintre ei. e important sa facem cuvenita distinctie

#104 2007-12-21 11:32:36

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Doctoressa...nu pot sa neg ceea ce ai zis. Dar a face sex cu persoana pe care o iubesti e mult mai mult decat satisfacerea unor nevoi. E o legatura emotionala care depaseste placerea fizica. Parerea mea, bineinteles. Si atunci daca intr-un cuplu exista atat comunicare cat si atractie fizica si cei doi gasesc tot ce au nevoie in acea relatie de ce se inseala? Sincer nu as vrea sa ajung la concluzia ca a insela e inevitatbil...

#105 2007-12-21 11:56:02

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

fiecare isi face viata cum vrea......nus deacord cu pers care zic ca nu si`au trait viatza ca a ramas cu primu si ce...care e prb...?...ma rog un milion de intrebari si tot atatea raspunsuri

#106 2007-12-21 14:31:59

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

yoo_bogdan89 a scris:

fiecare isi face viata cum vrea......nus deacord cu pers care zic ca nu si`au trait viatza ca a ramas cu primu si ce...care e prb...?...ma rog un milion de intrebari si tot atatea raspunsuri

Cam asa gandeam si eu aku vreo 2 ani.. Abia asteptam sa-mi incep viatza sexuala si sa capat de-a lungul timpului experientza... Niki nu ma gandeam sa ma leg de o relatie serioasa pana la 22-23 ani... Si mi s-a infudat knd m-ma indragostit... Si mai stau uneori si ma gandesc ce ar fi fost dak nu era asa..si planurile mele ieseau asa cum mi le facusem...
    Dar ajung la concluzia k ce naiba? Sa dau cu piciorul unui tip kre ma iubeste si pe kre-l iubesc,ca sa ma duc sa-mi traiesc viata? Da ce,cu el n-o pot trai? Si pot experimenta si capata mai multa experientza dintr-o relatie serioasa dekt din nush cate altele esuate

Poor is the man whose pleasure depends on another

#107 2007-12-21 14:57:14

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Lelaina a scris:

yoo_bogdan89 a scris:

Cam asa gandeam si eu aku vreo 2 ani.. Abia asteptam sa-mi incep viatza sexuala si sa capat de-a lungul timpului experientza... Niki nu ma gandeam sa ma leg de o relatie serioasa pana la 22-23 ani... Si mi s-a infudat knd m-ma indragostit... Si mai stau uneori si ma gandesc ce ar fi fost dak nu era asa..si planurile mele ieseau asa cum mi le facusem...
    Dar ajung la concluzia k ce naiba? Sa dau cu piciorul unui tip kre ma iubeste si pe kre-l iubesc,ca sa ma duc sa-mi traiesc viata? Da ce,cu el n-o pot trai? Si pot experimenta si capata mai multa experientza dintr-o relatie serioasa dekt din nush cate altele esuate

asai ... si mie mai imi zicea lumea ca bine tu tot liceu ai fost cu unu singur ... si ca io numi traiesc viata si dealea.... da ce cu el nu o traiesc ? ... is de 3 ani jumate cu el si chiar numi pare rau ... nu era in plans asta cei drept big_smile da numi pare rau deloc

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#108 2007-12-21 15:15:30

anda_witch
Full member

Lelaina a scris:

yoo_bogdan89 a scris:

mai bine o relatie erioasa in care chiar iti traiesti viata decat o viata plina de aventuri , bineinteles fiecare alege ce vrea si cum vrea nu poate obliga nimeni pe nimeni sa nu-si insele iubitul / iubita asta e viata si buna si rea big_smile

#109 2007-12-21 15:22:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

putem interpreta ceva de genul,dk ai langa u o persoana kre te uibeste enorm dar totusi te inseala,dupa poti fi aproape sigura k nu t va mai insela y va fo doar al tau.km asta cred k e interpretare......dar de la vorbe la fapte este mult de mankt

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#110 2007-12-21 15:25:35

anda_witch
Full member

nu prea cred eu ca o sa fie chiar asa .... parerea mea e ca daca te-a inselat o data o va face si a doua oara ... asa ca increderea in el nu o sa mai fie

#111 2007-12-21 15:31:34

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu cred k dispare increderea,dar ma gandesc k atunci knd isi da seama k e pe punctul s t piarda nu ma fce aceeasi greseala,asta dk kiar iubeste

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#112 2007-12-21 15:49:24

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

dida a scris:

Lelaina a scris:

yoo_bogdan89 a scris:

asai ... si mie mai imi zicea lumea ca bine tu tot liceu ai fost cu unu singur ... si ca io numi traiesc viata si dealea.... da ce cu el nu o traiesc ? ... is de 3 ani jumate cu el si chiar numi pare rau ... nu era in plans asta cei drept big_smile da numi pare rau deloc

si eu sunt de 2 ani jumate cu el..si sincer a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea smile!parca e mult mai usor cand sti ca ai pe cineva langa tine pe care te poti baza,care te stie asculta si iti da un sfat din inima...si in care chiar poti sa ai incredere!multa lume condamna genul asta de relatii...dar gura lumii chiar nu mai conteaza cand iubesti persoana respectiva!..si pana la urma fiecare isi face viata dupa bunul plac tongue

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#113 2007-12-21 16:20:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

eu cred ca nu exista inselat din iubire, sau cel putin nu din iubire pentru cea inselata lol ar fi fost mai logic sa se spuna ca cine insala daca iubeste si constientizeaza ca a gresit nu te va mai insela a doua oara...
desi se spune ca cine greseste odata va mai gresi si a doua oara si de cele mai multe ori cred ca asa se intampla...

Ultima oara a fost editat de ane_mona (2007-12-21 16:21:46)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#114 2007-12-21 16:43:18

Al Pacino
Administrator

lady in black a scris:

Doctoressa...nu pot sa neg ceea ce ai zis. Dar a face sex cu persoana pe care o iubesti e mult mai mult decat satisfacerea unor nevoi. E o legatura emotionala care depaseste placerea fizica. Parerea mea, bineinteles. Si atunci daca intr-un cuplu exista atat comunicare cat si atractie fizica si cei doi gasesc tot ce au nevoie in acea relatie de ce se inseala? Sincer nu as vrea sa ajung la concluzia ca a insela e inevitatbil...

nimeni nu inseala doar de dragul de a insela...ceva lipseste in relatie.
de fapt nu inselam pentru ca nu vrem sa provocam suferinta persoanei iubite...asta daca il/o respectam suficient si ne e clar ca riscul sa afle e real....
oricum ar fi, daca viata ta sexuala cu un anume partener e asa cum ti-o doresti nici macar nu vezi altul
asadar,biologic nu sutem monogami...ne face monogami experienta(educatia) colectiva si/sau personala

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.