homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare pentru doctoressa - condiloame-2

#20 2007-07-08 20:15:29

Mihaela81
Membru
Inregistrat: 2007-04-08

Re: intrebare pentru doctoressa - condiloame

so_sweet:  Imi pare rau sa aud ca si tu te afli in aceasta situatie, insa ma bucur ca ai scris pe acest forum. Sincera sa fiu, de cand am scris prima data pe forum s-au intamplat multe si nu foarte bune. Eu am continuat cu isorelul, am reusit sa fac rost de dilutii si am redus efectele adverse (febra, umflaturi, mancarimi, etc). Partea proasta este ca, nimeni nu mi-a mai recomandat acest medicament, ba chiar mi-a fost contraindicat. Am fost un medic oncolog care mi-a spus ca acest medicament nu este omologat si este folosit doar in cazuri de cancer. PE de alta parte, prea minunata Dna Voiculescu, mi-a raspuns (atunci cand i-am tot povestit de reactiile adverse) ca daca am aceste reactii adverse inseamna ca organismul meu este foarte slabit si ca acelasi lucru s-a observat si cand l-au testat pe cobai ... ??!! am incremenit cand am auzit. ITI RECOMAND NEAPARAT SA MERGI SI LA ALT DOCTOR !!! conizarea aceea de care mentionai, nu e o treaba usoara (din cate am citit) si e bine sa fii sigura de treaba asta. Oricum, "perla" cu Isoel, nu este singura cu care m-a uimit Dna Voiculescu... De curand am fost la o Dna Dr. la Medsana, Dna Dinca Gabrilea care, mi-a descoperit o rana pe col sad.... si mi-a spus clar sa nu fac cauterizare deocamdata si sa fac rost de crema ALDARA care este foarte buna si mi-a dat tratament si pt imunitate. Mi-a inspirat foarte mula incredere. Voi face din nou si testul HPV sa fiu sigura ce tulpini am si poate reusesc sa scap macar de condiloamele astea nenorocite  si poate si de virus. Am tot citit pe net de crema asta ALDARA si a dat rezultate bune in multe cazuri.

Imi pare rau ca ti-am raspuns atat de tarziu dar nu am mai intrat pe net. MA lasasem orbeste pe mana Dne Voiculescu in speranta ca ma va ajuta dar au fost mule lucruri care nu au fost chiar ok in acest timp. Nu vreau sa o vorbesc de rau sau sa ii fac o imagine proasta, e doar parerea mea si sper sa gresesc pt ca doctorii sunt niste persoane care muncesc foarte mult in viata si ar fi pacat sa vina cineva care prin cateva vorbe sa ii puna intr-o lumina proasta.

Multa sanatate si ne mai auzim.

#21 2007-08-25 10:01:16

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

as vrrea mult sa imi raspunda dna doctor.eu am de 8 ani moluscum contagiosum fiind virgina(am de la 15 ani)in zona labiilor. este cumva contraindicat,interactioneaza acest lucru in vreun fel cu AC? dermatologul a zis ca trebuie sa le scot chirurgical dar daca nu vreau nu e risc ca sunt de natura benigna.ce imi puteti spune?

iubind dincolo de moarte

#22 2007-08-25 21:47:28

pisica
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

rayuela orice este benign se poate transforma in malign nu este bine sa stai cu asa ceva in corp.. am avut tumori benigne la deget la picior motivul nu se stia insa de ce apareau dar medicul ma sfatuit sa scot ptr ca se pot transforma o data cu anii. sa asteptam si opinia doctoressei dar eu asa am fost sfatuita

#23 2007-08-27 13:36:08

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

moluscum e o boala infectioasa...pisica, nu are cum sa se transforme in ceva malign...
rayuela, presupun ca ai facut testul hiv.....anticonceptionalele nu au efect asupra moluscum contagiosum in nici un fel....atentie la contactele sexuale

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#24 2007-08-27 15:59:58

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

e pentru prima data cind aud de diagnosticul/ infectia asta moluscum.

cum se transmite?
numai sexual?

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Publicitate

loading...

#25 2007-08-27 18:14:07

rayuela
Full member

nu se transmite numai sexual,ca eu sunt virgina si o am de la 15 ani.pt dna doctor: nu am facut testul hiv,mi-au luat biopsie si singe si a iesit bine,adica ma suspectasera de sifilis.nu cred ca as putea avea hiv.nu am facut sex si nici in spital sau la stomatologie sau alte injectii nesterile nu am facut.credeti ca as putea avea hiv?si dupa atita timp sa nu se manifeste?adica acum 10 ani am fost la stomatolog inainte de moluscum ma refer si cu un an inainte am facut niste injectii dar erau in ambalaj.iar prietenul meu cu care sunt de 3 ani m-a atins de multe ori in zona asta cu penisul si nu a luat nimic.nu mi s-au raspindit pe corp.am doar 3-4 dar s-au cronicizat si uneori ma irit de la ele.am auzit de tratamentul cu podofilina sau condyline,credeti ca e bun? si intrebarea era daca poxvirusul afecteaza eficienta AC?

Ultima oara a fost editat de rayuela (2007-08-27 18:15:14)

iubind dincolo de moarte

#26 2007-08-29 12:20:37

rayuela
Full member

uff!!! subiectele care ajung la pagina 100 se mai citesc:)prea multe subiecte....

iubind dincolo de moarte

#27 2007-08-29 12:23:01

Al Pacino
Administrator

draga mea, fa testul hiv...la imunocompetenti moluscum contagiosum trece de la sine, nu se cronicizeaza...faptul ca la tine s-a cronicizat ma face sa cred ca ai o depresie imunitara

#28 2007-08-29 12:57:05

rayuela
Full member

dr de la dermato-venerice m-a trimis acum 2 ani la epidemologie sau cum se numea nu mai stiu...sa imi ia singe si au zis ca e negativ dar nu stiu exact ce mi-au facut,au zis ca e bine negativ.ma suspectau de sifilis.desi sunt virgina.daca as avea depresie imunitara nu ar trebui de exemplu sa racesc si foarte usor?eu racesc foarte rar,nici o data pe an nu ma apuca. testul hiv cum se face?se ia singe?sunt asa o fricoasa...doamna doctor, cunoasteti cumva o dna dr in craiova?de planning?dar draguta si rabdatoare cu oameni fricosi ca mine si srtesanti?s-a cronicizat, asa ma exprim eu.sunt destul de dure umflaturile alea de moluscum si la stres sau oboseala mi se irita.eu am fost si dupa 4 ani.nu spusesem la nimeni.imi intrase in cap ca am cancer si ca mor.aveam 15 ani.

iubind dincolo de moarte

#29 2007-08-29 13:12:18

Al Pacino
Administrator

nu stiu medici la craiova...
testul hiv se face din singe...
cauta aras-ul la craiova, poate te pot ajuta ei

#30 2007-08-29 13:51:27

rayuela
Full member

nu mai pot de frica acum...sper sa nu am
oi fi si pe moarte..sper ca nu e de la vreun stomatolog sau vreo injectie...chiar asa inconstienti sa fie?

iubind dincolo de moarte

#31 2007-08-29 14:18:20

Al Pacino
Administrator

......cred ca ordinea fireasca e sa faci testul si sa te sperii dupa aceea daca ai de ce....nu te speria de acum ca nu e cazul

#32 2007-08-29 14:39:17

rayuela
Full member

stiu ca aveti dreptae, o sa imi fac.dar ma gindesc ca daca era se inmultea moluscumul asta pe corp si arata urit.diagnosticul a fost moluscum profund parca deoarece eu m-am prezentat tirziu la medic,bubitele s-au facut dure ca si cum fac parte din labie,desi uneori se estompeaza si nu se mai simt,dar alteori noaptea ma maninca si in somn nu mi dau seama si le zgirii si se fac iar mari.uf!!!!

iubind dincolo de moarte

#33 2008-02-22 09:14:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca unul dintre parteneri are .care sunt sansele sa il ia si celalalt?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#34 2008-02-22 11:58:05

Al Pacino
Administrator

evilpink a scris:

daca unul dintre parteneri are .care sunt sansele sa il ia si celalalt?

ce? molluscum? foarte mari sunt sansele

#35 2008-04-06 10:10:24

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Anny a scris:

Mi-a aparut un nou condilom in zona perianala sad si abia luni merg la medicul meu dermatolog, care mi-a facut pana acum doua interventii cu laser CO2 si trei aplicatii cu podofilina in zona labiilor. Este bine daca pana atunci aplic condilyne? Mi-e teama sa nu evolueze pana luni la stadiul conopidiform si sa-mi faca iar laser.

cum arata aceste condiloame? mi'a aparut ceva si tot caut pe forum sa vad ce poate fi...

6 ani de dragoste  hjarta

#36 2008-04-06 10:39:48

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

niste mici ridicaturi de piele... si eu am avut...nu dureau, nu ma mancau, nu ma deranjau in niciun fel

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-04-06 10:40:09)

#37 2008-04-06 10:46:09

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

eu am aproape de anus chiar!! grater ca niste ridicaturi...poate cosulete...nu shtiu...ma epilez la salon cu ceara si interfesier..da' parca nici sa'mi iasa cosulet acolo..e prea aproape de anus! sad

6 ani de dragoste  hjarta

#38 2008-04-06 10:47:25

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

JanisJoplin a scris:

eu am aproape de anus chiar!! grater ca niste ridicaturi...poate cosulete...nu shtiu...ma epilez la salon cu ceara si interfesier..da' parca nici sa'mi iasa cosulet acolo..e prea aproape de anus! sad

cel mai bine, mergi la doctor si vezi...se poate sa fie si cosulete

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.