|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa - condiloame-3#39 2008-04-06 10:56:44Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamefetele... ce bine ca am gasit un subiect de genul asta; demult vroiam sa va intreb! la mine labiile nu sunt fine am ca niste coshulete mici mici cu ceva alb in interior, insa nu ca si cum ar fi puroi si o chestie asa mai dura... insa le am de mica, asa ma stiu cu ele acolo stiu ca trebuie sa fac un papa ... aman de destul de mult timp insa la controlul obisnuit medicul mi-a zis ca sunt ok!! ar trebui sa fac mai multe investigatii? Ultima oara a fost editat de annna (2008-04-06 10:58:50) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #40 2008-04-06 10:58:21
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamedaca le ai de cand erai mica, condiloame nu sunt...ca astea cresc Offline #42 2008-04-06 11:02:50
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamede ce nu mergi la un control? sa te lamuresti... iti spune medicul daca e ceva in neregula Offline #43 2008-04-06 11:08:04Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamedupa ce termin cu bacul si admitere e programat un control, o lama... tot; pana atunci insa nu cred! multumesc El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-06 11:20:19
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloame
janis...unde e sau sunt mai exact? exact pe linia intre anus si vagin...dar langa anus? happy with him...inlove with him... Offline #45 2008-04-06 16:45:42
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameeu nu inteleg ceva daca doar unul are leziuni active si fac sex fara prez.care sunt riscurile sa ii apara si partenerului candiloame VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #46 2008-04-06 16:48:38
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamemari mami de minuni Offline #47 2008-04-06 16:51:14
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamebanuiam eu si totusi.daca partenerul nu a avut in viata lui leziuni active si ea se trezeste cu candiloame cum se poate explica transmiterea lor?pe mine asta ma baga in ceata inteleg eu ca sunt mici nu se vad dar la un moment dat cres si devin si ele vizibile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2008-04-06 16:55:06
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepai da le poti avea si fara sa stii. ori sunt f mici ori nu sunt bagate in seama. cati barbati stau si se scobesc cum fac femeile? mami de minuni Offline #49 2008-04-06 16:56:56
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamenici un barbat nu face asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2008-04-06 16:58:28
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameai vazut? despre asta era vb mami de minuni Offline #51 2008-04-06 17:00:57
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloame
nu crys nu la perineu....langa anus.... sincer cred ca e de la ceara..ca mi'a bagat aia ceara si'n...... Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-06 17:01:27) 6 ani de dragoste Offline #52 2008-04-06 17:06:30
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameai facut papanicolaul ala janis? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2008-04-06 18:33:13
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameeu_vreau eu cred ca nu e nevoie sa se uite prea atent barbatii ca sa se vada ...tocmai ca la noi e mai greu de depistat ...eu am avut si habar nu avam ,pt ca nu aveam nici un simptom..s-au format intr-un loc in care nu ai cum sa le vezi si ....dar la barbati ar trebui sa se vada pt ca la ei se afla in exterior organul cu pricina in fine , si eu am patit ceea ce intreba evilpink,prietenul meu nu are leziuni active si eu totusi am luat condiloamele ... Offline #54 2008-04-06 18:36:28
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamee foarte ciudat cum se transmite virusul asta nici medicii nu stiu foarte bine ce si cum.... si mai stiu fete care la fel partenerul nu prezinta candiloame vizibile si totusi au facut si ele.... gai ca sunt microscopice dar trebuie sa creasca si ele.... tu unde ai avut purple? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2008-04-06 18:39:52
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameeu am avut pe labiile interioare chiar de jur imprejurul intrarii in vagin , dar in interior se pare ca nu mi-au gasit.... si nu le-am simtit nici la dus ,nu m-au deranjat .... de vazut le-am putut vedea abea cu o oglinda foarte mare si asta dupa ce am aflat ca le am , de curiozitate m-am uitat ... Offline #56 2008-04-06 18:41:33
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepai da astea nu dor nu deranjeaza nu nimic.... si evident nu stam cu oglinda sa ne uitam in fiecare zi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2008-04-06 18:46:25
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameda si nici chiar cu oglinda nu se vad asa simplu,trebuie sa iti desfaci labiile.....presupun ca nu sta nimeni sa faca asta ...cel putin eu nici nu m-as fi gandit sper doar sa nu imi reapara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|