|
Nu esti logat.
Operatiile estetice-3#39 2007-03-13 23:47:01
Re: operatiile esteticemersi mult si scuze ca te stresez dar am mari emotii si probabil cautam incurajari:)si am gasit sper sa fie asa cum spui tu Offline #40 2007-03-14 14:30:25
Re: operatiile esteticenu ma stresezi deloc sper sa imi pove si mie cum a decurs operatia inca o data iti urez toata bafta! curaj! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #41 2007-03-14 16:30:41
Re: operatiile esteticeOfftopic:fetele!!!deea23 si alezzone ati aruncat un ochi la topicul "Vrea cineva?" Poate ne intalnim si noi cele din TM Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #42 2007-03-14 16:59:08
Re: operatiile esteticeam vazut pe discovery cum se face o operatie ceva la sani...nu mai stiu...si mai trebuiau sa faca si pe la abdomen ceva Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #43 2007-03-15 19:44:11
Re: operatiile esteticeeu nasul si sanii nu mi-as "modifica".dar pe viitor..cand o sa fiu o babuta in devenire:40-45 ani poate o sa recurg la botox(deja ma cred nush ce vedeta cu fitze).am vazut si eu multe operatii pe discovery(in fiecare sambata de la ora 22 sau 23)sau pe euforia(tot sambata pe la 22-23)si imi venea sa vomit.adevarul ca multe persoane chiar aveau nevoie dar si multe care ba vroiau sanii mai mici,ba nasul jumate de centimetru mai jos..despre liposuctie am auzit ca sunt dureri postoperatorii dar si ca daca te ingrasi(nu ai grija ce mananci,nu faci sport)se va vedea f urat.apropo:totusi unde sunt aripioarele astea ale noastre? Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-19 11:53:21
Re: operatiile esteticesalut !m am operat ai avut dreptate nu a fost dureros mai ales ca m-au adormit :)sunt cu nasul bandajat si abia astept sa vad rezultatul eu am avut deviatie de sept nazal toata lumea e super dragutza la clinica lui bratu in special doctoritzele de garda !!Langa mine era o tipa din oradea care a venit pt acelasi lucru si a plecat acasa in dimineata urmatoare vineri imi vor scoate bandajul.....abia astept Offline #45 2007-03-19 11:57:43
Re: operatiile esteticeuauuuuuuuuu deea 23!!!!!! super! big hug! ma bucur ca esti bine puteam sa jur ca asa va fi >< ai grija de u in cont si sunt sigura ca vei fi multumita de rezultat. There ain't no sunshine now that he's gone Offline #46 2007-03-19 12:24:44
Re: operatiile esteticeeu stiu ca e 600 de euro.dar deea 23 stie mai bine.poate ne lamureste so in love ... Offline #47 2007-03-19 12:31:54
Re: operatiile esteticeeu nu mi-as face niciodata o operatie estetica,gen marire sani,subtiere nas etc ...dar nu am nimic impotriva celor care apeleaza la asa ceva;eu nu am curajul,sunt o fricoasa.la nas tb sa fac insa una care ma ajuta mult la respiratie. Mamica de 2 pui scumpi Offline #48 2007-03-22 00:24:27
Re: operatiile esteticeanul acesta merg in italia la lucru 2 luni....si cu banii de acolo o sa imi fac operatie la nas!!!sa speram ca va fi bine desi mie tare frica!!! "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline #49 2007-03-22 20:19:34
Re: operatiile esteticeaveti idee cat costa o operatie de micsorare/ridicare a sanilor? Cocorosie! Offline #50 2007-03-23 19:30:32
Re: operatiile esteticeam o intrebare pt fetele care si au facut operatie la nas eu am fost lovita duminica trecuta si am fisura la nivelul partii cartilaginoase a septului nazal si imi trebuie rino plastie ca sa imi indrept nasul pt ca arata rau.....medicii de aici mi au zis ca abia peste 6 luni voi putea face operatia de ce oare????nu stiti nu se poate mai devreme? Offline #51 2007-03-23 19:38:25
Re: operatiile esteticeuau! chiar nu stiu de ce. inteleg ca ai mers la mai multi medici... se prea poate ca ei sa aiba dreptate. stii tu... cand exista mai multe pareri de acelasi fel, ar cam trebui sa le luam de bune. intraba un chirurg plastic DE CE si sper sa te lamureasca. chiar nu vad de ce nu ar putea sa te opereze acum... sper ca esti ok There ain't no sunshine now that he's gone Offline #52 2007-03-23 19:48:05
Re: operatiile esteticechiar nu s bine deloc.....nu am mai iesit din casa nici la scoala nu ma mai duc mi e rusine.....am iesit pana la magazin si toata lumea s a uitat urat la mine.....a fost o lovitura puterinca.....nu am pe cine intreba.....poate ma ajutati voi:)! Offline #53 2007-03-23 20:46:52
Re: operatiile esteticede unde esti? daca ai posibilitatea de a ajunge in timisoara, iti recomand cu incredere clinica brol! medicii d acolo sunt extraordinari! imi pare foarte rau de tine imposibil sa nu se poata faca ceva! se fac operatii pe cord! ce d-zeu???a-nnebunit lumea? ufff! mi-e ciuda ca nu stiu ce sa-ti zic sa te simti mai bine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #54 2007-03-24 09:18:47
Re: operatiile esteticesunt din onesti......un oras f mic cu un singur spital municipal si vreo 2-3 cab particulare.....(daca as putea sa intru in leg cu vreun medic bun din bucuresti ca as avea posibilitatea sa fac acolo operatia sora mea e la fac acolo si pot sta la ea pt recuperare......un nr de tel macar sa intreb daca nu se poate face nimic inainte de 6 luni??? Offline #55 2007-03-24 09:29:03
Re: operatiile esteticepfff, eu sunt din timisoara intra pe http://www.brol.ro/ si vezi daca te ajuta cu ceva. nu stiu, ar trebui sa fie ceva adresa, nr de tel pt contact, sper sa poti intreaba acolo si sa se rezolve. toata bafta! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #56 2007-03-24 09:55:39
Re: operatiile esteticeam trimis un mail la adresa gasita pe site ul care mi l ai dat....abia ast sa mi se rasp!multumesc! Offline #57 2007-04-02 16:37:48
Re: operatiile esteticela cat timp dupa nastere se poate face o operatie de marire a sanilor ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|