homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Operatiile estetice-4

#58 2007-04-02 18:18:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: operatiile estetice

logic ar fi dupa oprirea lactatiei...

mami de minuni hjarta

#59 2007-04-03 00:17:23

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

la cat timp dupa oprirea lactatiei?

#60 2007-06-16 21:22:07

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

eu vreau de mult o rinoplastie dar nu am nici suficienti bani momentan si cred k as innebuni d frica inainte grater imi urasc nasul, il urasc, apare urat in profil cu toate k si parinti si prieteni si iubit  zic k e mai mult in capul meu tot, k nu e asa cum il vad eu,eu tot nu il suport grater
la sani nu as mai umbla k m-au inspaimantat documentarele p care le-am vazut si numai cand ma uitam ma tavaleam d durere k sa zic asa....+ k acum mi s-au marit d la ac si sunt ff mandra d ei big_smile

#61 2007-09-05 10:53:12

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

eu as vrea buzele mai mari...
ce as putea face? si de la ce varsta?
am vazut la tv femei care si-au injectat acea substanta, nu stiu exact cum se numeste, si daca dormeau pe o parte se strangea mai mult spre acel colt al gurii.

#62 2007-09-05 11:01:05

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

fetelor...a facut vreuna dintre voi operatie estetica de acoperire/indepartare a cicatricilor?

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#63 2007-09-05 11:19:17

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

eu am facut peeling, nu e acelasi lucru, dar tot pentru indepartarea cicatricilor, a semnelor de pe fata se face...

#64 2007-09-05 11:29:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ms oana...dar la mine e mai complicat...sunt 2 cicatrici rezultate in urma unei operatii...si sunt destul de vizibile...

happy with him...inlove with him...puss

#65 2007-09-05 15:18:01

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Mi-as face o rinoplastie (am septul deplasat de la o tranta face down pe gheata acum 10 ani) .. si cam atat .. am deja in plina desfasurare un tratament ortodontic, pe care unii il considera tot un fel de "operatie estetica". In rest zic ca e OK. Am inceput sa pun un pic de fluffiness pe burta, dar se da jos in cateva saptamani, ca ma reapuc de karate. De ingrasat oricum nu ma ingras, asa ca e acceptabil.

#66 2011-07-29 21:05:54

diyanna
Membru
Inregistrat: 2011-07-29

Eu nu vi-l recomand pe Dr Bratu pt rinoplasie ,va spun din experienta proprie   ,in 2008 am facut o astfel de interventie la dansu'.Experienta neplacuta a inceput de la primul contact cu clinica dumnealui ,si anume am sunat sa ma programez si sa intreb de pret - 1200 Euro cer asistentele prin telefon,1000E este pretul operatie,deci 200 pt ele ca nu-i dai doctorului ci lor ,dupa operatie(tin sa precizez ca vroiam un 'nas in vant'neavand mai nimic vizbil de corectat);din intamplare stand in salon cu alte tipe aflate acolo pt rinoplastie mi s-a dezvaluit ca lot li s-a cerut 1000E !! si aveau ce corecta .Cand am intrat in birou sa platesc(dupa operatie) am intrebat'1000e ,nu? la care asistenta 'pai nu stiu ,cat ati vb cu domnu doctor' ....i-am lasat 1000E si asta a fost,asta cu pretul.
Eu sunt din Bucuresti asa ca am batut drumu pana in Timisoara special pt asta,aveam programare  la ora 15,cand am ajuns acolo,la clinica Brol ,nu stia nimeni nimic de Dr .Bratu   ,cand vine ,unde e..,si asa nu eram f hotarata,imi venea sa plec inapoi ,raspuns de la asistente : 'puteti sa va internati aici dk vreti si cand vine dr doctor ,pe seara sa va vada ',wtf ?? ,dk tot venisem am zis sa astept pana seara...Vine si dr doctor pe la ora 21.00   ,si ne baga la consultatie 6 tipe deodata sa ne vada ,ii zicea fiecareia ca ce parere are ,timp de 1 min si gata asta e consultatia ,apoi trecea la urmatoarea ,cand a ajuns la mine m-a intrebat'tie ce sa-ti facem?' ,v-am spus aveam doar un mic nod f putin vizibil din profil,i-am zis eu ce as vrea si el mi-a zis ca el nu face nasuri'in vant ' ca poate sa umbla putin sa-l mai subtieze la baza si sa-l faca drept drept...si mai dezamagita va dati seama ,imi venea sa plang de nervi,dupa ce-l asteptasem toata ziua..m-a consultat mai putin de un minut si nici macar nu am bagat in seama ce vroiam de fapt.Am ramas sa ma opereze a doua zi de dim in speranta ca o iesi ceva bun totusi dupa atatea laude cate am citit si atatea pareri...greseala mea ,ne-a bagat pe banda rulanta 6 rinoplstii,3-4 implanturi sani si o ridicare de sani,pana la 12 terminase,a lucrat ca un macelar ,a mai venit a doua zi sa ne vada pe toate -30 de sec pt fiecare si asta a fost toata comunicarea doctor-pacient,respiram perfect inainte ,acu am o deviatie de sept de la operatia dumnealui  si probleme de repiratie ,regret decizia luata ,NU RECOMAND ,ce mai aiurea experinta traita cu un cadru medical si o clinica de renume
Sper sa va fie de ajutor experienta mea si va urez sa gasiti un doctor bun nu  d-astia care isi fac reclama unul altuia ,punand secretarele sa-i laude pe forumuri,aaa  si pt a-mi scoate pansamentele m-a trimis la DR Rebosapca din Bucuresti ,ca l-am vzt mentionat si pe el intr-o discutie,deci asta e echipa lor ,laude aduse unul altuia ,dezamagitor  ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.