|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-4#58 2007-02-28 20:22:00
Re: Sunt insarcinata?yeap mami de minuni Offline #59 2007-02-28 21:09:46
Re: Sunt insarcinata?stati ca m-am pierdut , nu mai inteleg sau nu vreau sa inteleg. sugerati ca ar trebui sa fiu sigura de situatie abia dupa 3 sapt? eu am avut acel contact chiar cand ar fi trebuit sa am menstruatie , inante cu o zi sa zicem, si de atunci am facut 2 teste in 11 zile care au aratat doar o linie.sa nu ma bazez doar pe ele, sa mai astept?scuze ca sunt mai grea de cap.in situatia mea, prefer asa decat grea punct . Offline #60 2007-02-28 21:58:12
Re: Sunt insarcinata?nu iti stiu perioada fertila, dar cu o zi inainte de a-ti veni menstra nu cred ca erai. deci tu te agiti degeaba si cum a zis doctoressa mergi la medic sa vada el despre ce e vb (eu nu cred ca e sarcina) si sa iti dea ceva ca sa iti vina. partea cu 3 saptamani de la contact e valabila cand contactul e in perioada fertila. in a 3-a saptamana de la contact embrionul s-a instalat bine-merci (in caz ca este sarcina) si se apuca de secretat hormonul detectat in urina cu ajutorul testului mami de minuni Offline #61 2007-02-28 22:03:48
Re: Sunt insarcinata?multumesc mult eu_vreau. Offline #62 2007-02-28 22:09:26
Re: Sunt insarcinata?cresti mare! mami de minuni Offline Publicitateloading...
#63 2007-03-01 14:20:28
Re: Sunt insarcinata?ei bine, miracolul s-a intamplat in ziua nr 13 .ma bucur sa spun ca a fost o dereglare hormonala probabil, cum ziceati si voi.multumesc inca o data ca m-ati linistit, si sper sa nu mai postez la topicul asta pana nu ma marit .e cel mai frumos 1 martie de pana acum, intr-adevar alb cu rosu , sau rosu pe alb mai degraba .numi bine la toata lumea ! Offline #64 2007-03-01 15:12:11
Re: Sunt insarcinata?ai vazut ca te-ai stresat degeaba... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #65 2007-03-14 20:54:51
Re: Sunt insarcinata?va veni...nu vad motive de ingrijorare.. mami de minuni Offline #66 2007-03-14 22:19:03
Re: Sunt insarcinata?pana maine cand intra doctoressa ar trebui sa te multumeasca parerea mea...sau a fetelor care iti vor mai raspunde... mami de minuni Offline #67 2007-03-14 22:52:02
Re: Sunt insarcinata?doctoressa iti va spune acelasi lucru ca si eu_vreau si ca si mine...o sa ti vina...mai ales dak ai deja si simptome (si si testele ti au iesit negative)... happy with him...inlove with him... Offline #68 2007-03-15 15:51:16
Re: Sunt insarcinata?le sustin pe fete, si pe eu_vreau si pe crys_ty_na....de mare regula stiu ce vorbesc, amindoua Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #69 2007-03-15 15:55:54
Re: Sunt insarcinata?Am o nelamurire......am luat logest timp de doua luni fara pauza ,iar acum m-am oprit pentru cele 7 zile de menstruatie.Sunt deja in a 4a zi si nu mi-a venit.Sunt putin speriata pentru ca de cele mai multe ori imi venea in a 2 zi dupa ce terminam pastilele.Oare acum va intarzia datorita faptului ca am luat fara intrerupere sau.....? Offline #70 2007-03-15 15:57:10
Re: Sunt insarcinata?se poate. eu cred ca va veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #71 2007-03-15 16:05:02
Re: Sunt insarcinata?In caz ca nu va veni in cele 7 zile nu cred ca mai are rost a mai iau pastile ,nu ? Nu stiu ce sa fac sa mai astept sau sa merg deja la doctor(sunt super stresata pentru ca nu am avut astfel de probleme pana acum). Offline #72 2007-10-09 15:41:16
Re: Sunt insarcinata?dc ai fost la medic,nu ti-a zis nimic? Mamica de 2 pui scumpi Offline #73 2007-10-09 16:00:27
Re: Sunt insarcinata?as putea fi insarcinata? ultimul ciclu pe 8 septembrie si am 3 zile de intarziere. Doua teste pana acum negative, unul pe 6 si unul pe 8. Sanii sunt mariti si umflati, in abdomen simt ceva arsuri. Nu simt sa imi vina ciclul, nici un semn! Nu am luat medicamente hormonale. Imi vine regulat la 28 de zile.E important sa stiu pt urmez o medicatie pt. o infectie dentara, dar mi se pare si prematur sa fac un test de sange acum. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #74 2007-10-09 16:04:14
Re: Sunt insarcinata?AI facut neprotejat?Mai asteapta cateva zile si mai fa un test.E relevant la 7 zile intarziere a ciclului Mamica de 2 pui scumpi Offline #75 2007-10-09 16:04:22
Re: Sunt insarcinata?daliana, ai putea fi. eu zic sa mai asteptipina pe simbata si sa mai faci atunci un test Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #76 2007-10-09 16:12:16
Re: Sunt insarcinata?doctoressa! ce bine imi pare ca te regasesc! problema e una cam spinoasa, am scris-o in "medicamentele de tot felul in sarcina", daca vrei sa imi raspunzi vizavi de ea, sa nu ma repet aici sa nu primesc warn. Eu de un an si 2 luni tot incerc si de 2 luni chiar am renuntat, chiar si cu sexul mai putin.., m-am saturat sa tot fac socoteli cand vine, cand ovulez, cand si iar cand, am lasat-o balta cu bebe. Si am de cateva zile o infectie nenorocita si nu imi trece si iau medicamente si colac peste pupaza nu imi vine ciclul... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|