|
Nu esti logat.
Clinica Marie Stopes-3#39 2007-04-20 14:56:14
Re: clinica Marie Stopese ok, lama si PAP iti va spune ea la consult dc sunt necesare si nu trebuie programare pentru recoltare, asa ca stai linistita. Cat despre dansa am numai cuvinte de lauda: cauta pe forum, la Discutii Diverse, exista un topic Mi-e frica de ginecolog, deschis chiar de mine.....si gasesti parerea mea. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #40 2007-04-20 14:56:36
Re: clinica Marie Stopessa iti faci programare din timp nu ca mine:((( care trebuie sa astept pana pe 15 mai VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #41 2007-04-20 14:57:23
Re: clinica Marie Stopeshai ca va dau link-ul http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=6284 "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #42 2007-04-20 15:18:37
Re: clinica Marie Stopesmultumim pt. detalii. o sa fac consult si o sa vad daca imi zice sa fac si analize.dar daca vreau eu neaparat nu cred ca sunt probleme pot sa le fac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #43 2007-04-20 15:25:59
Re: clinica Marie Stopesalexamelin poti sa imi dai id-ul tau pe mail sa vb. mai mult legat de acest subiect:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-20 15:27:59
Re: clinica Marie Stopesid-ul meu de mess e public pentru toata lumea pe profilul meu : zaza652003, numai ca inainte sa imi dati accept sa imi spuneti aici id-ul vostru, ca nu accept orice nick---ca sunt tot felul de idioti care cer asa in nestire!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #45 2007-04-20 15:29:30
Re: clinica Marie StopesEu nu am probleme momentan, sper.Dar vreau sa-mi fac un control de rutina, asa ca nu e fff urgent. Oricum merci si bafta multa. Don't drink water, fish have sex in it Offline #46 2007-04-20 15:33:42
Re: clinica Marie Stopespai nici la mine nu e urgenta doar ca am avut un soc ca mi-a facut programarea atunci VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-04-20 16:30:13
Re: clinica Marie StopesOricum iti doresc bafta multa. Don't drink water, fish have sex in it Offline #48 2007-04-20 17:21:15
Re: clinica Marie Stopesok.....astept sa ma bagi in lista si vorbim, numai ca intru destul de rar...asa ca sa nu te superi! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #49 2007-04-20 17:27:13
Re: clinica Marie Stopeste-am bagat in lista si nu ma supar VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2007-05-10 21:32:20
Re: clinica Marie Stopespt o intrerupere de sarcina la aceasta clinica,stie cineva?trebuie sau nu programare?am vazut pretul pt studenti k reducere-104ron iar o consultatie pt depistare sarcina este 36ron.mai trebuie si consultatia platita knd sti clar k esti gravida?cat e costul in total? Offline #51 2007-05-11 09:37:50
Re: clinica Marie Stopesdc se stie sigur ca e sarcina nu mai trebuie acel consult....si da, trebuie programare!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #52 2007-05-21 15:34:37
Re: clinica Marie Stopesma duc maine la marie stopes la doamna doctor silvia niculescu si am niste emotii dar nu stiu de ce ca sa nu mai zic ca imie o frica ca pe langa candida sa nu mai am si altceva.mi-am facut analize la secretie si papanicolau ma duc cu ele direct dar tot am niste emotii .pls heeeelp cum e la doamna doctor ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-05-21 15:43:07
Re: clinica Marie Stopese supeeeeer draguta, intelegatoare si rabdatoare.....mi-e mi-a inspirat o mare incredere.....si sunt la fel de panicata ca si tine!!!! Multa bafta si Doamne ajuta sa nu fie nimic!!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #54 2007-05-21 15:52:11
Re: clinica Marie Stopessper sa nu fie nimic altceva ca iar ma apuca ipohondria si imi efrica sa nu am rana pe col offffffffff piticii mei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #55 2007-05-21 16:35:26
Re: clinica Marie Stopesralucaelena nu iti mai fie frica..va fi bine..gandeste-te ca si daca Doamne Fereste ai avea o rana pe col, dai de ea la inceput..nu evoluteaza lucrurile si apoi sa ai surprize. Eu ar trebui sa imi fac mai multe griji ca de 4 ani (de cand mi-am inceput viata sexuala) nu am facut nici un test Babes Papanicolau..il fac dupa sesiune. Deci stai linistita, o sa fie bine ! Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-05-21 16:35:53) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #56 2007-05-21 16:38:43
Re: clinica Marie Stopesla testul papanicoloau scrie ca sunt k nu e rana doar ca dupa test sa intamplat ceva nu stiu cat de important si din cauza asta imi efrica am scris la la alt topic ce si cum la analize mai bine zis VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #57 2007-05-21 16:42:39
Re: clinica Marie StopesLasa ralucaelena..ca o sa fie bine vei vedea tu (e ziua ta azi, bucura-te de ea..nu iti face griji ) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|