|
Nu esti logat.
Clinica Marie Stopes-4#58 2007-05-21 17:11:34
Re: clinica Marie Stopesmultumesc infinity.pup VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #59 2007-05-22 08:52:12
Re: clinica Marie Stopesalexamelin cand ai fost la control la dansa a pus si valvele? consulta usor? voi cum faceti sa va relaxati in timpul controluli? helppppppp VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #60 2007-05-22 08:55:07
Re: clinica Marie Stopesare o mana super usoara...e prima oara cand nu am simtit disconfort in timpul controlului...si am fost stresata rau de tot....o sa vezi ca o sa fie bine.... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #61 2007-05-22 09:20:48
Re: clinica Marie Stopessper .cand am fost pt. analize mi-a recoltat o asistenta si mi-a zgariat labia si imi efrica sa nu patesc la fel si acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #62 2007-08-10 14:35:46
Re: clinica Marie Stopesintrebare pt. fetele care merg la silvia niculescu daca e nevoie de analiza la secretie va recolteaza dansa sau va trimite jos la asistenta? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2007-08-12 14:15:35
Re: clinica Marie Stopesstie cineva,ceva? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #64 2008-04-14 18:53:28
Re: clinica Marie Stopesun nr de la marie stopes al doamnei silvia niculescu cine are la indemana ?este k urgent multumesc Offline #65 2009-01-06 20:20:30
Re: clinica Marie Stopesbuna! Offline #66 2009-12-28 03:35:39
Re: clinica Marie Stopesam vazut in alt topic dp forum k zicea cineva k laboratorul d la Marie Stopes lasa de dorit. Eu vreau sa merg pentru analiza de secretie, ce imi recomandati? I'm in love with love ifself 8-> Offline #67 2010-01-11 19:27:06
Re: clinica Marie Stopescantacuzino, de la piata gemeni, ff bun pt analize Offline #68 2010-04-18 21:23:47
Re: clinica Marie Stopesbuna, fetelor! ati mai fost si la alti medici buni la marie stopes decat dr. niculescu? nu ma poate programa decat peste o luna si as vrea sa merg cat mai repede pentru ca am dureri mari de burtica multumesc Offline #69 2010-04-19 11:20:23
Re: clinica Marie Stopeseu la clinica asta m-am nenorocit....nu clinica e de vina ci o anumita d-na dr de acolo.....daca isi facea meseria cum trebe acum nu aveam o sarcina extrauterina la activ si aveam si eu 2 trompe ca toata lumea......dar asta e , acum a trecut si trebuie sa-mi scot din cap ce a fost Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|