Chisturi ovariene-19
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: Chisturi ovariene
Pe timpul tratamentului mai bine protejaza-te. Si sarcina nu se pierde din cauza chisturilor. Poate din cauza uterului retrovers ...
Fericita mamica de Aida Maria!
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
Pustiks a scris:Buna! Sunt noua pe forum, dar am si eu o intrebare. Acum 2 luni am pierdut o sarcina prin avort menstrual si de atunci au aparut dereglari destul de mari. Adica mi-a venit menstruatia la 12 zile dupa prima si m-a tinut mult. Doctorul mi-a zis ca am uterul retrovers si 2 chisturi mici ovariene. Mi-a dat tratament cu utrogestan si flamexin si a zis sa revin peste 2-3 luni. Ceea ce n-am inteles este daca am voie si pot sa raman insarcinata in aceasta perioada, pt ca imi doresc mult un bebe, dar imi este si teama ca o sa pierd din nou sarcina din cauza chisturilor.
srry de intrebare,dar cum e avortul asta menstrual?simptome...ceva???
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- Pustiks
- New member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-07-21
Multumesc pt sfaturi. Doctorul a mai zis si ca am uterul scurt. La avortul menstrual nu sunt simptome speciale. Eu am avut dureri de burta mari ca la menstruatie. Inainte am avut vreo 2 zile greata si sete. Mi-a intarziat 4 zile asa ca am facut test de sarcina si a iesit pozitiv. L-am repetat si a iesit tot pozitiv. Seara mi-a venit menstruatia. Dupa ce mi-a trecut am fost la doctor, testul iesea slab pozitiv, dar nu era sarcina. Doctorul zicea ca poate iesi testul pozitiv cam 2 sapt dupa ce pierzi sarcina.
- norishorulalb
- Banat
- De la: Mika
- Inregistrat: 2007-04-03
- Raluk_
- Hero member
Pustiks a scris:Multumesc pt sfaturi. Doctorul a mai zis si ca am uterul scurt. La avortul menstrual nu sunt simptome speciale. Eu am avut dureri de burta mari ca la menstruatie. Inainte am avut vreo 2 zile greata si sete. Mi-a intarziat 4 zile asa ca am facut test de sarcina si a iesit pozitiv. L-am repetat si a iesit tot pozitiv. Seara mi-a venit menstruatia. Dupa ce mi-a trecut am fost la doctor, testul iesea slab pozitiv, dar nu era sarcina. Doctorul zicea ca poate iesi testul pozitiv cam 2 sapt dupa ce pierzi sarcina.
scuza`ma dak te`a deranjat intrebarea ce ti`am adresat`o! numai bine!
- Pustiks
- New member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-07-21
Nu e nicio problema. Cred ca cu cat stii mai multe cu atat poti sa rezolvi problemele mai bine, asa ca toate ar trebui sa fim informate. Acum am aflat ca daca mergeam la spital din prima zi existau sanse sa tin sarcina. Multumesc pt urari! Acum o sa o iau usurel: sa scap de chisturi si apoi va veni bebele. Sper sa fie bine si la voi ca daca gandim negativ ne facem singure rau
- Raluk_
- Hero member
Pustiks a scris:Nu e nicio problema. Cred ca cu cat stii mai multe cu atat poti sa rezolvi problemele mai bine, asa ca toate ar trebui sa fim informate. Acum am aflat ca daca mergeam la spital din prima zi existau sanse sa tin sarcina. Multumesc pt urari! Acum o sa o iau usurel: sa scap de chisturi si apoi va veni bebele. Sper sa fie bine si la voi ca daca gandim negativ ne facem singure rau
asa e!eu una pot sa spun cu mana pe inima k am fffffffffff multe de la fete.pana cand si din mustruluielile din partea ralucai am inv cate ceva...si cel mai imp k trebuie sa fiu sanatoasa pt a avea un copil...e cel mai bine asa pt aman2...dar deja suntem
- norishorulalb
- Banat
Cu ce te-am mustruluit?
- Raluk_
- Hero member
- norishorulalb
- Banat
- Raluk_
- Hero member
stiu...de asta e bine sa asculti makr parerile si sfaturile celor din jur.faci tratament ralu?am inteles bine?abia ast sa treaca anul asta.poate ne ajuta Doamne Doamne cu
- norishorulalb
- Banat
Eu o sa refac un tratament, dar nu de fertilitate. eu raman repede...dar le tin greu
- Raluk_
- Hero member
ralluka a scris:Eu o sa refac un tratament, dar nu de fertilitate. eu raman repede...dar le tin greu
aaaaa... da de ce?influenteaza ceva?
- norishorulalb
- Banat
de la toxoplasmoza Ralu... Am avut toxoplasmoza si am pierdut. Acum o tratam si speram sa fie ok Chisturi nu, uter ok, col ok Trebuie doar refacut tratamentul pentru toxo
- Raluk_
- Hero member
ralluka a scris:de la toxoplasmoza Ralu... Am avut toxoplasmoza si am pierdut. Acum o tratam si speram sa fie ok Chisturi nu, uter ok, col ok Trebuie doar refacut tratamentul pentru toxo
succes!!
Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-07-22 16:08:16)
- drusk33
- New member
- Inregistrat: 2008-07-16
ralluka a scris:?! cu cine vb? cu mine?
cu raluka cealalta vorbeam nu stiam k si tu vrei bebe,,,atunci la amandoua va doresc sa aveti bebe cat mai repede
..eu stiu k ma pot depasi...dar tu??sperantza moare ultima..viatza te pune la incercare demonstreaza-i k poti depasi orice obstacol...diana
- Raluk_
- Hero member
drusk33 a scris:ralluka a scris:?! cu cine vb? cu mine?
cu raluka cealalta vorbeam nu stiam k si tu vrei bebe,,,atunci la amandoua va doresc sa aveti bebe cat mai repede
as vrea eu kt mai repede dar nu pot decat dupa 1 an asta e...important e sa fim sanatosi
- drusk33
- New member
- Inregistrat: 2008-07-16
Raluk_ a scris:drusk33 a scris:ralluka a scris:?! cu cine vb? cu mine?
as vrea eu kt mai repede dar nu pot decat dupa 1 an asta e...important e sa fim sanatosi
trece repede un an..dupa cele 9 luni trec fulger...si maine poimaine face un an copilasuu
..eu stiu k ma pot depasi...dar tu??sperantza moare ultima..viatza te pune la incercare demonstreaza-i k poti depasi orice obstacol...diana
- iubitzica77
- New member
- Inregistrat: 2008-07-25
Buna ziua! Ieri am facut o ecografie endovaginala, al carei rezultat este: "UTER IN POZITIE INTERMEDIARA, DAP=33mm, STRUCTURA OMOGENA, FARA PROCESE LOCALIZATE ENDOMETRU TRILAMINAR, 7 mm LA NIVELUL CORPULUI, FARA COLECTII INTRACAVITARE COL UTERIN=23 mm TRANSVERS, PREZINTA UN CHIST NABOTH DE 5 mm. OVARUL DREPT, PREZINTA O FORMATIUNE CU ASPECT CHISTIC DE 33 mm DIAMETRU CU NUMEROASE SEPTURI INTERNE, FINE. OVAR STANG PLONJAT IN DOUGLAS=25mm/16mm, PREZINTA CATIVA FOLICULI MICI. COLECTIE IN CANTITATE MEDERATA IN DOUGLAS. VEZICA URINARA FARA CALCULI." Marti pe 29 iulie voi merge cu acest buletin ecografic la un doctor, dar pana atunci nu stiu ce sa mai cred; Ma punteti ajuta cumva, va rog! D-na DR. EVELYN CRISTESCU, imi puteti spune daca este grav ceea ce am eu? VA MULTUMESC ANTICIPAT!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|