|
Nu esti logat.
Usturimi de 2 ani!!!#1 2007-03-04 11:29:20
usturimi de 2 ani!!!am o problema care ma tine de cel putin 2 ani. si a avut si o evolutie destul de ciudata. la un moment dat cand faceam sex cu prietenul meu am inceput sa am usturimi. intai la intarea in vagin, dar pe parcurs castigau din ce in ce mai mult spatiu. am crezut ca este doar ceva de moment pt ca a si trecut repede, dar de fiecare data cand faceam sex usturimile incepeau din ce in ce mai devreme pana cand am inceput sa le simt inca de la penetrare. la un moment dat, incepem sa simt de parca ma ardea, ma zgaria la fiecare miscare. m'a tinut asa cam 3-4 luni, iar dupa aceea au disparut la fel de brusc cum au aparut. dupa alte cateva luni au aparut din nou si erau din ce in ce mai puternice. daca cumva aveam nevoie la toaleta dupa contactul sexual, imi venea sa urlu cat timp urinam si chiar si dupa aceea. dar si fara 'vizita la toaleta' ma ustura o perioada dupa ce el iesea. am fost la doi ginecologi de mai multe ori dar nici unul nu mi'a rezolvat problema. primul mi'a dat un tratament care a avut efect la inceput, dupa care usturimile au reaparut. mi'a dat un alt tratament, dar acesta chiar nu a mai avut nici un rezultat. mi'a spus apoi ca va fi nevoie sa fac o cauterizare, ca e ceva care se inflameaza in timpul actului, dar nu stiu nimic mai mult. al doilea medic mi'a facut doua randuri de analize si a iesit ca sunt perfect sanatoasa. mi'a dat si acesta un taratament dar usturimile sunt tot acolo. i'am zis si de sugestia primului medic, cu cauterizarea, dar reactia a fost total contrara. mi'a spus ca nu am nevoie de asa ceva. intre timp, usturimile nu mai sunt la fel de intense si nici nu mai incep de la penetrare. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #2 2007-03-04 11:34:17
Re: usturimi de 2 ani!!!ti-ai facut un examen de secretie? si eu am la fel ca tine, aceleasi usturimi la contact i-am zis medicului si a spus ca e de la secretie, eu am o candida de la antibiotice dar a zis ca se trateaza. #3 2007-03-04 11:38:10
Re: usturimi de 2 ani!!!da, am facut asta si nu a iesit nimic...cica sunt sanatoasa tun. as vrea eu...( ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #4 2007-03-04 11:41:02
Re: usturimi de 2 ani!!!pai poate nu ai nimerit u unde trebuie, cred ca ar trebui sa mai cauti un medic f bun, poate ai vreo iritatie ceva sau vreo rana, nu stiu, oricum ceva este daca te ustura. lubrifiata suficient esti in timpul actului sexual? pt ca si penetrarea mai mult pe uscat poate duce la astfel de iritatii. #5 2007-03-04 11:47:06
Re: usturimi de 2 ani!!!problema cu lubrifierea o aveam cu tipul cu care eram cand a inceput usturimea. pt el preludiul nu avea nici o semnificatie si din cauza asta era prea putin pt mine. dar in ultimele 2 luni, de cand fac sex cu prietenul actual, e mai mult decat genial din punctul asta de vedere. probabil ca din cauza asta nici nu ma mai ustura decat aproape de sfarsit si nu asa de tare. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-04 11:51:57
Re: usturimi de 2 ani!!!pai inseamna ca asta era pb, probabil te ustura spre sfarsit ca se mai pierde din excitatie si nu mai esti atat de lubrifiata, dar poti folosi suplimentar un lubrifiant ca sa alunece mai bine uite mai citeste aici http://www.anticonceptionale.ro/educati … lui-2.html Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-03-04 11:55:14) #7 2007-03-04 12:03:32
Re: usturimi de 2 ani!!!pai ma ustura spre sfarsit, dar nu am zis ca dispare pe zi ce trece. e doar mai bine decat inainte. plus ca problema la urinat inca o mai am si cateodata ma doare cand merg (daca fac asta imediat dupa contact). uff..incepusem sa ma gandesc la un moment dat ca de fapt analizele sunt facute cum trebuie si toata treaba asta cu usturimea e mai mult o reactie psihologica. faptul ca nu imi convenea deloc ca nu am parte de preludiu ar fi putut sa il deranjeze atat de tare pe creierasul meu incat sa imi dea reactiile astea? nu stiu, poate vorbesc prostii, poate exagerez fiindca ma exaspereaza situatia. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #8 2007-03-04 12:09:08
Re: usturimi de 2 ani!!!pai daca zici ca te ustura si la urinat nu are cum sa fie psihologic, sumar de urina ti-ai facut? poate ai vreo infectie urinara #9 2007-03-04 12:20:57
Re: usturimi de 2 ani!!!am facut si asta si tratamentul de rigoare pt ca chiar era ceva. acum ma ustura la urinat doar dupa contact. ca si cum asta mi'ar face o rana si ma ustura ca intra in contact cu urina...cred Ultima oara a fost editat de irina99 (2007-03-04 12:23:16) ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #10 2007-03-04 12:23:39
Re: usturimi de 2 ani!!!pai poate nu ti-a trecut si trebuie sa mai faci. mergi la medic nu stiu ce sa-ti zic #11 2007-03-04 12:35:40
Re: usturimi de 2 ani!!!da..pana la urma asta cred ca e singura solutie. sa merg din nou la medic. poate peste cativa ani buni de acum incolo o sa pot si eu (sau nu) sa ma simt bine si sa nu ma gandesc de fiecare data ca iar o sa ma usture. la un moment dat incepuse sa imi fie frica sa fac sex. stiu cat de aiurea suna asta, dar chiar nu mai suportam. in general nu mi'e frica de durere si strangeam din dinti pana simteam ca nu mai pot. poate nu trebia sa fac asta. Ultima oara a fost editat de irina99 (2007-03-04 12:56:24) ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #12 2007-03-04 17:51:02
Re: usturimi de 2 ani!!!irina nu e deloc aiurea ce spui...si eu trec printr-o situatie asemanatoare.la mine usturimile aveau cauza insa..flora bacteriana+candida care dupa nu stiu cate tratamente mi au disparut cu gynozol.Acum au aparut iar.imi vine sa mor de ciuda si nu mai rezist sa am problemele astea.cunosc fete care n au facut in viata lor o vizita la ginecolog si n au avut niciodata probleme din astea cu dureri si usturimi.probabil ca am candida AGAIN! Problema e ca numai ce terminasem un tratament de 5 zile cu niste ovule (monofemina2) pt igiena vaginala,cicatrizare etc.N au avut nici un efect,ba din contra..aseara cd am incercat sa fac sex m-a usturat de am zis ca ma urc pe pereti.Nu mai stiu ce sa fac,si iaurt am incercat.am sa mi iau gynozol iar si flucovim si daca nu trece tre sa caut un alt medic ca parca nu i bun nici unul!! Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-03-04 17:52:08) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #13 2007-03-05 11:22:07
Re: usturimi de 2 ani!!!irina, reactia psihologica nu e de neglijat. In absenta lubrifierii, vezica urinara sufera dupa actul sexual...cu atit mai mult zici ca ai avut perioada in care ti-era frica sa faci sex....sincer cred ca mai putin componenta organica si mai mult cea psihica explica usturimile tale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-03-05 11:45:53
Re: usturimi de 2 ani!!!dar acum nu mai am probleme cu lubrifierea. si am spus si mai devreme ca asta mi'a rezolvat o parte din problema. nu mai e la fel de rau. insa pana sa dispara...mai e mult din pacate. am trecut de perioada in care imi era frica, chiar nu mai simt asta deloc. eu nu inteleg insa cum de analizele pe care le'am facut au iesit ok. si de ce tratamentele nu au nici un efect. cat despre partea psihologica..din pacate nu prea am cu cine sa vorbesc. ma refer al cineva care chiar stie despre ce e vorba si ar putea sa ma ajute. banii sunt problema, pt ca inhibitii nu am. nu vad nici o problema in a vorbi cu cineva. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #15 2007-03-05 11:48:49
Re: usturimi de 2 ani!!!pai de vreme ce nu era vorba de o boala, ce sa fii tratat medicamentele acelea???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-03-05 11:55:36
Re: usturimi de 2 ani!!!singurul lucru care ma calmeaza cat de cat acum e ca vad ca mai sunt si alte fete cu probleme asemanatoare. pt k majoritatea persoanelor pe care le cunosc nu au avut niciodata vreo problema. si daca au avut, s'a rezolvat imediat. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #17 2007-03-05 11:57:17
Re: usturimi de 2 ani!!!da, inteleg ce vreti sa spuneti. doar ca problema cu lubrifierea a disparut acum. si totusi, nu si problema principala. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #18 2007-03-05 11:57:57
Re: usturimi de 2 ani!!!pentru ca, din nefericire, fie nu stiau fie ar fi fost mai putin profitabil pentru ei. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-03-05 12:10:42
Re: usturimi de 2 ani!!!l'am tot scurtat, slava domnului.. ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|