homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Usturimi de 2 ani!!!-2

#20 2007-03-05 12:12:11

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

Re: usturimi de 2 ani!!!

si eu sunt cam in aceeasi situatie si nu ajung la nici o concluzie.....oare sa fim noi vinovate, poate ne gandim prea mult la alte alea si nu ne lubrifiem suficient?

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#21 2007-03-05 12:20:02

irina99
New member
Inregistrat: 2007-03-03

alte alea? adica..

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#22 2007-03-05 12:21:18

andrutza
Vizitator

pai categoric zboara mintea la alte cele, e bine sa stiti ce va face placere si sa-i spuneti partenerului sau sa pregatiti o atmosfera cat mai calda si romantica, ganditi-va doar la acel moment si incercati sa simtiti orice atingere, sarutare si e imposibil sa nu iasa bine. stati si o ora la preludiu sau mai mult daca e nevoie pana simtiti ca sunteti f excitate pt a incepe actul sexual, iar daca nu sunteti suficient de lubrifiate folositi un lubrifiant pt ca ajuta mult.

#23 2007-03-05 12:32:14

irina99
New member

ideea e ca momentul potrivit ca sa incepem actul e cand simtim ca vrem asta mai mult decat orice. si sunt unii barbati care pur si simplu nu ineleg ca daca fata nu e destul de lubrifiata e ca si cum ar vrea ea(si ar incerca) cu disperare sa faca sex cand penisul lui nici macar nu e cat de cat erect. eu personal nu ma pot gandi la altceva atunci cand sunt cu el, plus ca imi acorda destul timp. dar am avut si parteneri mai nepriceputi, sau hai sa zic mai nerabdatori.

#24 2007-03-05 12:35:28

andrutza
Vizitator

pai atunci e bine daca ai gasit un partener care te asteapta si il intereseaza de tine....dar daca u te gandesti ca iar o sa te doara, usture e clar ca nu o sa te simti bine pt ca subconstientul lucreaza.

Publicitate

loading...

#25 2007-03-05 12:45:22

irina99
New member

incet incet reusesc scap de gandurile astea. ca nu e tocmai usor, avand in vedere ca erau ceva obisniut si a fost si o perioada destul de lunga. mai am de lucrat la asta, ce'i drept nu imi mai e frica, e doar un sentiment mai nasol, ceva de genul:".....iar???"

Ultima oara a fost editat de irina99 (2007-03-05 12:46:38)

#26 2007-03-05 12:51:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

o sa reusesti, sunt convinsa. Esti pe drumul cel bun

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2008-10-09 18:32:27

moniqtza
New member
Inregistrat: 2006-09-17

buna, sper ca discutia nu a "expirat"...voiam doar sa ii spun irinei99 ca si mie mi se intampla cam la fel, numai ca eu sunt aproape convinsa ca tine de mine si de lucrurile la care ma gandesc. de multe ori mi se intampla sa am chef, dar daca il vad pe el prea concentrat pe sine sau mai stiu eu ce chestie ma deranjeaza (mai mult in subconstient) mi se taie cheful instant si de aici...bye-bye lubrifiere...si de aici usturimi.

as vrea sa intreb daca la ea s-a mai schimbat ceva intre timp si daca da, cum a reusit.

v-am pupat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.