homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CUM RAMAI INSARCINATA!!!-104

#1958 2009-07-11 02:29:54

sandy usa
New member
Inregistrat: 2009-07-11

Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!

Buna tuturor!!!!
  Asi avea si eu cateva intrebari......de o luna de zile nu mai iau anticonceptionale credeti ca asi putea fi insarcinata???... problema e ca nu m-am protezat ..... de vre-o 2 saptamani am fost balonat cam 3 zile mergeam la baie normal nu sa pus problema de constipare .... normal "musafirii" imi veneau normal niciodata nu am avut probleme cu intarzierea......tin mine ultima data cand mi-au venit a fost foarte scurt doar 2 zile si a fost maroniu nu a fost culaorea rosiatica. De  3 zile am dureri abdominale cand stranut tusesc sau ma intind si ameteli  cand ma ridic de pe canapea sau cada.....nu am problema cu pofte mirosuri sau varsaturi. Musafiri mi-au intraziat doar de 1 zi credeti ca poate sa fie sarcina???? da-tim un raspuns va rog

Ultima oara a fost editat de sandy usa (2009-07-11 03:32:29)

#1959 2009-07-11 07:59:20

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

E normal sa intarzie dupa intreruperea anticonceptionalelor. Dar daca nu te-ai protejat dupa ce ai oprit anticonceptionlele poti ramane insarcinata...
Poti face un test de sarcina a 7-a zi de intarziere sau la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat.

Iubesc si sunt iubita

#1960 2009-07-11 19:31:35

sandy usa
New member

Mersi pt raspuns am sa mai astept sa vad ce se intampla..

#1961 2009-07-12 21:55:13

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

sandy usa a scris:

Buna tuturor!!!!
  Asi avea si eu cateva intrebari......de o luna de zile nu mai iau anticonceptionale credeti ca asi putea fi insarcinata???... problema e ca nu m-am protezat ..... de vre-o 2 saptamani am fost balonat cam 3 zile mergeam la baie normal nu sa pus problema de constipare .... normal "musafirii" imi veneau normal niciodata nu am avut probleme cu intarzierea......tin mine ultima data cand mi-au venit a fost foarte scurt doar 2 zile si a fost maroniu nu a fost culaorea rosiatica. De  3 zile am dureri abdominale cand stranut tusesc sau ma intind si ameteli  cand ma ridic de pe canapea sau cada.....nu am problema cu pofte mirosuri sau varsaturi. Musafiri mi-au intraziat doar de 1 zi credeti ca poate sa fie sarcina???? da-tim un raspuns va rog

Nici eu nu mai iau de o luna anticonceptionale dar nu cred ca poti fi insarcinata, doar daca erai in perioada fertila. oricum calculand perioada fertila la ultima data eram sub efectul lor de asta ma gandesc ca ar fi exclus din prima luna...

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1962 2009-07-13 16:39:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

se poate ramane insarcinata si in prima luna dupa intreruperea anticonceptionalelor.
iar perioada fertila nu aveai cum sa o calculezi corect, deoarece dupa intreruperea anticonceptionalelor poti sa ovulezi de mai multe ori in cadrul unui ciclu sau sa nu ovulezi deloc..
in plus, e nevoie de ciclurile menstruale pe o perioada de 4-6 luni pentru a calcula aproximativ perioada fertila.

Publicitate

loading...

#1963 2009-07-13 17:38:40

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

camysh a scris:

se poate ramane insarcinata si in prima luna dupa intreruperea anticonceptionalelor.
iar perioada fertila nu aveai cum sa o calculezi corect, deoarece dupa intreruperea anticonceptionalelor poti sa ovulezi de mai multe ori in cadrul unui ciclu sau sa nu ovulezi deloc..
in plus, e nevoie de ciclurile menstruale pe o perioada de 4-6 luni pentru a calcula aproximativ perioada fertila.

Multumesc mult camysh, m-ai lamurit de tot. Sa vedem cand vine luna aceasta ciclul, oricum va tin la curent

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1964 2009-07-14 21:15:20

sandy usa
New member

hello fetelor iarasi va scriu .......va scriu din nou pt ca vreau si eu sa stiu iau anticonceptionale de 3 ani de zile am fact pauza cam 3 luni in 3 ani de zile dar todeauna protejat dupa ce le lasam...... acuma de o luan iarasi nu am mai luat si problema e ca nu mai mai protejat si vreau sa va spun ca am niste dureri de sani ca eu nu am stiut pana acuma cum e sa ai dureri de sani de 4 zile am imsomnii nu stiu ce sa ma mai fac nu mai pot dormi noaptea ma tot invar in pat... am si ceva dureri de burta ..... intradevar deja ciclu  trebuia sa vina de 4 zile si nici semne ca ar veni si inca aseara mi-a simtit picioarele si mainile amortite de parca nu aveam putere.....Eu tot ma gandesc nu asi putea sa fiu insarcinata avand in vedere ca iau anticonceptionale de 3 ani de zile si nu le iau  o luan si nu ma protejez si raman insarcinata se toate asa ceva??????

#1965 2009-07-14 22:13:53

serene
Full member
Inregistrat: 2009-04-04

sandy usa a scris:

hello fetelor iarasi va scriu .......va scriu din nou pt ca vreau si eu sa stiu iau anticonceptionale de 3 ani de zile am fact pauza cam 3 luni in 3 ani de zile dar todeauna protejat dupa ce le lasam...... acuma de o luan iarasi nu am mai luat si problema e ca nu mai mai protejat si vreau sa va spun ca am niste dureri de sani ca eu nu am stiut pana acuma cum e sa ai dureri de sani de 4 zile am imsomnii nu stiu ce sa ma mai fac nu mai pot dormi noaptea ma tot invar in pat... am si ceva dureri de burta ..... intradevar deja ciclu  trebuia sa vina de 4 zile si nici semne ca ar veni si inca aseara mi-a simtit picioarele si mainile amortite de parca nu aveam putere.....Eu tot ma gandesc nu asi putea sa fiu insarcinata avand in vedere ca iau anticonceptionale de 3 ani de zile si nu le iau  o luan si nu ma protejez si raman insarcinata se toate asa ceva??????

daca ai avut contact de risc la ovulatie da se poate intampla sa ramai insarcinata
fa un test de sarcina si vezi ce iese...

#1966 2009-07-15 00:15:05

sandy usa
New member

dar simtomele astea poate duce la o sarcina sau doar pt ca am intrerupt anticonceptionalele am si schimbarile asta asa dintrodata??????? disperat

#1967 2009-07-15 16:48:07

camysh
Moderator

durerile de sani si de burta pot fi atat simptome de sarcina cat si premenstruale...

#1968 2009-07-18 16:15:56

Rhalu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-17

AM si eu o intrebare. Daca ai contact nepotezat, la ct timp de la contact poti face un test ?ca sa sti sigur daca ai ramas sau nu ? se poate dupa o saptamana?

Am sa ti fur un oftat, chiar de ar fi motivul deliriului.

#1969 2009-07-18 17:32:49

serene
Full member

Rhalu a scris:

AM si eu o intrebare. Daca ai contact nepotezat, la ct timp de la contact poti face un test ?ca sa sti sigur daca ai ramas sau nu ? se poate dupa o saptamana?

la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei...

#1970 2009-07-18 17:44:33

Rhalu
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-05-17

serene a scris:

Rhalu a scris:

la 3 saptamani de la contactul cu risc sau la o saptamana de la intarzierea menstruatiei...

multumesc

Am sa ti fur un oftat, chiar de ar fi motivul deliriului.

#1971 2009-07-18 20:24:31

serene
Full member

Rhalu a scris:

serene a scris:

Rhalu a scris:

multumesc

cu placere

#1972 2009-07-20 16:17:14

Monaliss
Membru
Inregistrat: 2009-07-20

Buna,

I'm new, astazi m-am inregistrat si eu pe forumul vostru, fireste din nevoia de a-mi lamuri cateva aspecte.
Am 29 de ani, am facut un avort la 19 ani-singurul de altfel, am avut de cand ma stiu probleme, ciclu neregulat, dezechilibru hormonal si chist ovarian. Cu acest chist am avut mari probleme, desi am facut multa vreme tratament cu anticonceptionale si ma atseptam sa scada in diametru, nici o shansa! mare, mare si mai mare pana acum vreo 2 ani cand o doctoressa mai priceputa a zis ca pare a fi hidrosalpings, trompa stanga inflamata. Anul acesta in februarie am facut laparoscopie in ideea de a-mi desfunda trompa insa in timpul operatiei s-a luat decizia sa imi extirpe trompa cu totul, era toata infundata! Multumesc pe aceasta cale turmei de ginecologi care si-au dat "interesul" pentru sanatatea mea si m-au lasat sa avansez in problema asta pana nu s-a mai putut!
si acum dupa cele spuse ca prezentare si onorurile cuvenite unor oameni care mai bine nu se faceau medici, problema mea este ca doresc foarte mult sa am copii. atat de mult simt nevoia sa devin mama ca incep sa ma bombardez cu informatii tocmai pentru ca nu am suficiente info de la medic, limbajul lor academic uneori ma depaseste si desi pun 1000 de intrebari nu sunt prea lamurita.
dupa interventie am avut ciclu-feb, apoi mi-a mai venit in aprilie, apoi regula in mai si iunie si acum, in iulie, pauza. mentionez ca analizele hormonale s-au imbunatatit dupa operatie. ce sa cred? ca 3 luni a ovulat ovarul drept care are si trompa si acum e randul celui stang care nu are prin ce sa transmita ovulul de eliminat din uter? am facut astazi o eco transvaginala si par ok si ovarele, trompa dreapta nu se vede semn ca nu are vreo pb. cum sa calculez posibilitatea de a folosi exact momentul ovularii? am avut odata o sarcina cu acelasi partener cu care sunt si acum, e clar ca nu avem probleme din cauza asta, totushi?
multumesc oricui are rabdare sa citeasca si sa ma sfatuiasca!
Va pup, sanatate!

#1973 2009-07-20 17:06:55

camysh
Moderator

Monaliss, menstruatia vine si daca nu ovulezi, pt ca uterul se pregateste lunar pt a primi ovulul fecundat.
cel mai bine iti poti urmari ovulatia cu temperatura bazala si testele de ovulatie.
intra aici http://forum.anticonceptionale.ro/p1160 … l#p1160576 - la acest topic sunt multe fete care vor bebe si cu care te poti sfatui smile
multa bafta sa vine bebe cat mai repede puss

#1974 2009-07-20 18:33:20

draiana
Full member
Inregistrat: 2008-06-10

buna...daca pe parcursul unei folii de mercilon am avut scaune moi (spre sfarsitul foliei cand mai aveam 2 pastile de luat) si m-am protejat suplimentar toata perioada urmatoare chiar si 7 zile din urmatoarea folie apoi incepand cu ziua 8, dupa ce am luat pastila, am avut relatii sexuale e vreun risc?

#1975 2009-07-20 19:16:28

serene
Full member

draiana a scris:

buna...daca pe parcursul unei folii de mercilon am avut scaune moi (spre sfarsitul foliei cand mai aveam 2 pastile de luat) si m-am protejat suplimentar toata perioada urmatoare chiar si 7 zile din urmatoarea folie apoi incepand cu ziua 8, dupa ce am luat pastila, am avut relatii sexuale e vreun risc?

nu e ok poti sa fi linistita esti protejata...

#1976 2009-07-21 08:26:54

sandy usa
New member

Buna fetelor sunt tot eu Sanda  am fost si eu o perioada buna ca faza " cum poti sa ramai insarcinata???"" acuma stiu cum sta treaba oricum multumesc fetelor pt raspunsul dat de fiecare data cand ceva ma "deruta" si scriam pe forum ca cineva sa ma consoleze sa imi spuna ce se intampla ........deci sa stiti ca chear sunt... insarcinata!!!!! si am observatca  se poate ca dupa 3 ani de anticonceptionale si o singura pauza de o luna sa ramai insarcinata eu am patito am facut doua teste de sarcina si au iesit pozitive si am mai aflat ca am 4 saptamani de sarcina iupi sunt fericita desi parca nu vroiam inca copil am doar 25 de ani dar acuma ca stiu ca ceva creste in maine sunt foarte foarte fericita si bucuroasa ..... Vam pupat fetelor si mersi de raspunsul data todeauna de voi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.