|
Nu esti logat.
CUM RAMAI INSARCINATA!!!-125#2357 2010-07-23 12:31:46
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!buna!! m-am culcat cu prietenul meu de curand... am o luna si ceva .. si acum cateva zile am facut-o proteja( protejat o facem tot timpul) si dupa ce a aruncat prezervativul m-a mai atins cand ne sarutam si acum imi pun tot felul de intrebari! cand am facut-o prima data nu mi-a curs sange si eram virgina .. si acum cateva zile dupa ce am patit cele povestite mai sus, cand m-am trezit am mers la baie si ma ustura jos si sangeram putin .... si a fost pentru prima data cand am folosit prezervativ de la market .. k de obicei luam de la farmacie si ne gandeam poate asta este cauza usturimii mele ...dar eu am presupun k s-a rupt chestia aia care trb sa se rupa la primul contact sexual, ceea ce la mine nu s-a intamplat ... nu pot sa nu-mi pun intrebari ....si avand in vedere k nici nu am un ciclu regulat ...si am vazut fel si fel de intrebari... adik dak m-a atins dupa ce a aruncat prezervativul este vreun risc??... va multumesc !! Offline #2358 2010-07-23 13:20:47
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!"chestia aia" se numeste himen si nu e obligatoriu sa curga sange , nici la mine nu a curs ... cat despre celalalta problema depinde cum te-a atins.. adica daca intrat ... cu toate ca sunt sanse minime ... aaaaa si legat de usturime e absolut normal la inceput .. stai linistita Offline #2359 2010-07-23 13:29:34
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!nu a intrat ... doar k asa m-a atins ... chiar si astazi am vb cu el si mi-a spus si el ca nu a intrat dar de atins.. a atins .. multumesc pentru raspunsuri!! Offline #2360 2010-07-23 14:29:26
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!cu multa placere... data viitoare aveti mai multa grija ... Offline #2361 2010-07-24 00:07:09
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Va spun de la inceput ca vreau sa raman insarcinata, insa sotul nu stie inca, vreau sa fie o surpriza. Acestea fiind spuse, ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata daca am avut contact sexual chiar in ziua ovulatiei, insa nu a ejaculat in interior? Menstruatia ar trebui sa-mi vina pe 1, deci trebuie sa mai astept vreo 2 saptamani pana sa fie relevant un test de sarcina. Mi se pare asteptarea asa de grea...mor de nerabdare. Offline Publicitateloading...
#2362 2010-07-24 00:21:31
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!sunt mari sansele, chiar daca nu a ejaculat! totusi ar fi fost si mai mari daca ar fi ejaculat inauntru, dar daca zici ca vrei sa fie surpriza, surpriza sa fie... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #2363 2010-07-24 08:19:34
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Stiam ca sunt sanse mari, ca doar de asta am facut-o in ziua ovulatiei . Aveam nevoie sa-mi confirme cineva ca sa nu astept cu nerabdare si sa fiu foarte dezamagita daca vine menstruatia. Offline #2365 2010-07-24 11:26:41
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!nu-ti pune prea multe sperante in contactul ala... Offline #2366 2010-07-26 10:42:01
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!buna, Offline #2367 2010-07-26 15:26:21
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!
sincer, as miza mai degraba pe venirea menstrei decit pe existenta sarcinii....presupun ca folositi de ceva vreme metoda asta contraceptiva....ea functioneaza intr-un procent mai mare decit 50-60% si continenta e din ce in ce mai buna pe masura ce exersezi....deci renunta la ideea de a face surprize din astea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #2368 2010-07-28 02:53:15
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Da, folosim de ceva vreme metoda, insa niciodata nu a fost in ziua ovulatiei sau imediat dupa (calculez perioada fertila pe baza de calendar, mucus cervical si temperatura bazala) Offline #2369 2010-07-28 09:58:52
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!asa e cel mai bine blazata. sa fiti amandoi in cunostinta de cauza Offline #2370 2010-07-30 08:55:26
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Mi-a venit menstuatia in 3 iulie si urmatoare trebuie sa imi vina maine, in 31 iulie, am avut 1-2 contacte neprotejate in perioada de ovulatie si mi-as dori foarte mult sa raman insarcinata (este prima luna in care incercam sa facem un bebe), astazi de dimineatza (30.iulie) mi=am facut un test de sarcina shure check si mi-a iesit linia de control fff pronuntata si a doua linie fff putin vizibila, dar putin putin de tot se vedea o umbra de linie roz, se poate sa fiu insarconata? pe test scrie k e posibil sa imi depisteze sarcina din prima zi de intarziere a ciclului, adik maine sau poimaine, dar nu am mai avut rabdare Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #2371 2010-07-30 09:17:51
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!eu zic ca-i cu ochisori .... .... mai fa maina un alt test, alta firma ...si apoi mai incerca luni cu sure check ... Offline #2372 2010-07-30 09:31:10
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Gongutza, dc mai citesti pe net despre prima luna de sarcina, vei vedea k scrie k pot fi dureri de burtica, pt k se prinde viermisorul.Dc ai greata e clar,bravo.Cu sanii cum stai?Si prietena mea buna a reusit din prima, nu st povesti!Linia aproape invizibila e din cz k nu ai asteptat sa treaca ziua cand ar treb sa vina menstra,atunci arata sigur!Dar s-a mai intamplat sa fie fete insarcinate si sa iasa neg la test, dar invers mai rar.Important e sa te feresti de raceala in luna asta ,k sa nu ai probleme.Si sa ai grija de spate si picioare!Bafta si hai la Aspirante! Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe... " Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare." Offline #2373 2010-07-30 10:00:34
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Domane sa fie pozitiv si duminca cand imi voi mai face un test si sapt viitoare ma duc la dr ginecolog :D Ultima oara a fost editat de gongutza (2010-07-30 10:08:16) Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte. (Kirkegaard) Offline #2374 2010-07-30 10:13:16#2375 2010-08-04 23:04:08
Re: CUM RAMAI INSARCINATA!!!Am revenit cu un update. Ati avut dreptate... a venit menstruatia pe 1 asa cum trebuia sa vina, aceeasi cantitate si calitate. Sunt putin dezamagita, dar asta e, nu-mi ramane decat sa ma pun pe treaba serios. Multumesc din nou pentru pareri/sfaturi. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|