|
Nu esti logat.
POSTINOR-116#2186 2010-04-07 20:52:40
Re: POSTINORbuna,iau anticonceptionale yasmin si am facut un tratament cu antibiotic(ospen) acum 6 zile. avand in vedere k nu am inghitit de cat 6 pastile in loc d 7 cat trebuia k sa s instaleze protectia si am avut un contact sexual aseara in urma caruia s-a rupt prezervativul care sunt riscurile daca iau postinor?am inteles k o sa fie o cantitate mare de hormoni in corp(anticonceptionale+postinor), ce pot pati? Offline #2187 2010-04-07 21:01:01
Re: POSTINORin afara de o dereglare hormonala...nimik grav "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2188 2010-04-17 10:03:13
Re: POSTINORfetele, help pls!!! mai astept menstra acum cand era normal sa vina? sau consider sangerarea dupa postinor menstra? incep sa devi iar paranoica si stresata in acelasi timp help pls Ultima oara a fost editat de ramonique (2010-04-17 12:20:29) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #2189 2010-04-17 12:50:36
Re: POSTINORmenstruatia ar trebui sa vina la data normala... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2190 2010-04-17 13:05:49
Re: POSTINORdeci sa inteleg ca ar trebui sa imi vina menstruatia normal, azi sau maine era data normala, fara sa tin cont de sangerarea de dupa 1 sapt dupa administrarea Postinorului care a tinut k o menstra normala. Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline Publicitateloading...
#2191 2010-04-17 13:09:33
Re: POSTINORlasa stresul ca asa intarzie menstruatia "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2192 2010-04-17 13:12:22
Re: POSTINORok, o sa incerc sa ma calmez, stiu ca stresul complica totul ... ms de incurajare Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #2193 2010-04-17 13:25:50
Re: POSTINORn-ai de ce "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2194 2010-04-18 21:41:54
Re: POSTINORfetele stau si tot citesc pe aici tot felul de posturi si tremur de frica ... innebunesc ... am scris mai sus problema mea ... cu postinorul luat la 1 sapt dupa menstra si sangerarea care a avut loc la 1 sapt dupa postinor ... care a parut ca o menstra normala la cat de abundenta a fost ... si acum astept cu stress menstra care trebuia sa vina azi ... ceva simptome am ... dureri de burta si putin sanii sensibili ... nush ce sa mai cred ... vine sau nu Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #2195 2010-04-19 09:57:06
Re: POSTINOREu zic sa mai astepti mesntra deocamdata. Ea poate sa mai intarzie din cauza postinorului. Totusi sper ca esti constienta ca metoda coitului intrerupt nu este o metoda sigura de contraceptie ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2196 2010-04-20 20:15:16
Re: POSTINORam si eu o mare problema...cate zile maxim ar putea sami intarzie menstruatia daca am luat postinor2...eu is in a2a zi de intarziere si tremur toata...nam avut niciun fel de reactie adeversa dupa ceam luat pastila...de obicei inaite sami vina ma dor tare sanii...aku 4 zile au inceput sa ma doara k un semn k trebuie sa vina doar k aku nu ma mai dor si nu sa intamplat nimik...am o frik de moarte nu alta...nu ma pot gandi la nimik altceva...ajutatima va rog Offline #2197 2010-04-20 20:34:24
Re: POSTINORAu fost fete pe forum carora le-a intarziat si doua saptamani. Depinde foarte mult de la organism la organism. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #2198 2010-04-20 20:54:28
Re: POSTINORfluturash si eu sunt in a 2-a zi de intarziere, inca incerc sa ma calmez ca stiu ca si stresul intarzie menstruatia ... sa gandim pozitiv Ultima oara a fost editat de ramonique (2010-04-20 20:55:58) Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #2199 2010-04-20 21:22:42
Re: POSTINORsper sa fie vorba deo intarziere doar...k de altfel nu stiu ce ma fac Offline #2200 2010-04-20 22:11:26
Re: POSTINOR
te joci cu focu si poate o sa te arzi... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #2201 2010-04-25 20:14:53
Re: POSTINOR... in sfarsit mi-a venit dupa 6 zile de intarziere ... numai ca e cantitativ mai putin ca deobicei ... ar trebui sa imi mai fac probleme sau e ok? multumesc tuturor pt sprijin si pt raspunsurile prompte Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära: Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. Offline #2202 2010-04-27 13:31:09
Re: POSTINORam o prietena care a luat postinor..la aproximativ 2 ore a vomitat..acum ce trebuie sa faca?sa ia cealalta pastila si sa mai cumpere altele si sa mai ia inca una dupa 12 ore sau cum vine?ca in prospect spune sa fie luata imediat cealalata În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2203 2010-04-27 13:35:16
Re: POSTINORas vrea sa stiu daca petele rozalii de pe sfarcuri si ma si dor la atingere(sfarcurile) Ultima oara a fost editat de georgy86 (2010-04-27 13:35:47) listen to your heart Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|