|
Nu esti logat.
POSTINOR-33#609 2008-01-06 18:20:50
Re: POSTINORpai pe prospect scrie k trebuie luat in 72 de ore prima pastila si a doua pastila in maxim 16 ore dupa prima..unde am gresit? Offline #610 2008-01-06 18:47:49
Re: POSTINORa doua se ia la fix 12 ore de la prima. nu stiu de ce scrie altfel in prospect. mami de minuni Offline #611 2008-01-06 18:52:16
Re: POSTINORexista posibilitatea de a se fi instalat sarcina?k totusi sangerarea a aparut..nu stiu ce sa cred... Offline #612 2008-01-06 18:55:45
Re: POSTINORdaca tu zici ca menstra trebuia sa vina atunci cand a si venit cel mai probabil nu erai in perioada fertila si l-ai luat oricum degeaba. daca in lunile anterioare n-ai mai luat postinor iti poti calcula perioada fertila si vedea daca erai sau nu cu risc atunci: mami de minuni Offline #613 2008-01-06 18:58:06
Re: POSTINORpai am mai luat in lunile anterioare postinor..aci e buba.... Offline Publicitateloading...
#614 2008-01-06 19:00:59
Re: POSTINORbun asa...se ia de maxim 2 ori PE AN. mergi la medic. mami de minuni Offline #615 2008-01-06 19:05:36
Re: POSTINORyo mai exact ultimu postinor lam luat pe 23 decembrie..iar penultimul pe 30noiembrie...ma gandesc ca ar putea fi si o dereglare de la postinor...pt ca oriunde am citit sangerarea de la postinor ii un sange pur..nu ca la menstruatie..ceea ce am si eu acum..si nu e o sangerare abundenta...deci as putea sa scad varianta sarcinii? Offline #616 2008-01-06 20:38:13
Re: POSTINORdaca ce ai acum e la fel cum e de obicei menstra atunci menstra e...ce nu e normal e ca tine atata...daca nu da semne ca s ar opri ascult o pe eu_vreau si mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #617 2008-01-06 20:41:34
Re: POSTINORms mult..mam mai calmat acum.. Offline #618 2008-01-06 20:52:22
Re: POSTINOR...yupi...a venit insfarsit..postinorul asta din cauza lui s-a deraglat ciclul...!!mersi pt ajutor..is happy acum.. Offline #619 2008-01-07 16:09:33
Re: POSTINORam inceput sa sangerez mai tare si acu e la fel ca menstruatia..miam facut un test de sarcina si a iesit negativ..e a9a zi de sangerare...sa mai astept cateva zile sa vad dak se opreste sau sa merg la un doctor?chiar nu stiu ce sa fac.. Offline #620 2008-01-07 22:51:39
Re: POSTINORtu cate postinor ai luat in ultimele 6 luni?din cate am inteles ultimele 2 au fost in decurs de nici o luna..iar postinorul se ia de maxim 2 ori pe an...este un contraceptiv de urgenta!ar trebuii sa mergi la medic chiar daca inca sangerezi..si chiar cat mai repede pt ca parerea mea e ca aceasta sangerare este datorata postinorului...si nu e bine delok.....si de ce nu incerci tu o metoda contraceptiva sigura si fara alte probleme cum ar fi antibebe..bafta pe viitor.. Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #621 2008-01-08 11:09:41
Re: POSTINORBuna sunt noua pe aici dar am vazut ca se discuta lucruri foarte interesante si destul de utile pt nestiutori..cum este si cazul meu: am si eu o problema si v-as fi tare recunoscatoare daca m-ati putea lamuti: deci ..s-a intamplat ca dupa ce mi s-a terminat menstruatia..sa am contact sexual k prietenul meu .neprotejat si a ejaculat ft putin n mine..dar imediat s-a int sa am si eu orgasm si ma rog eram destul de ingrojorata chiar daca s-a int imediat dupa menstruatie si se spune k nu ar fi perioada fertila cam urm 8 zile..am luat postinor cam la 34 de ore pt k erau toate darmaciile inchise pe 1 ianuarie si am luat una la 34 de ore si celalata la 12 ore dupa prima pastila...iar akm..dupa 7 zile...am niste scurgeri..am citit mai sus si se spune ca asa ar fi normal deci postinorul si-a facut efectul in cazul acesta?..cam cat vor dura scurgerile astea?k par a fi mestra si m-a cam speriat cand am vazut ca parca ma si doare putin burtica?e normal?trebuie sa-mi fac griji? ce ma sfatuiti?..cand ar trebuii sa ma astept la urmatoarea menstruatie? va multumesc mult si astept raspunsurile voastre! Offline #622 2008-01-08 11:26:44
Re: POSTINORsangerarile sunt de la postinor, dar nu au o durata exacta asta depinde de la pers la pers.urmatoarea menstra ar trebui sa vina normal, daca nu iti apara dereglari mari in urma postinorului; se stie k postinorul are o marja de eroare de 2% dar, asta nu inseamna k se aplica si la tine ( e bine de stiut insa ) si daca ai sangerarile astea asta nu inseamna ca si-a facut efectul 100% sau nu, dar dak l-ai luat corect eu nu cred sa fie probleme Offline #623 2008-01-08 11:59:27
Re: POSTINORbufiuta...de unde pana unde 8 zile dupa menstra est safe? daca ai o menstra care tine 5 zile sa zicem + 8 de care spui tu = 13. la un ciclu regulat de 28 de zile cand ovulatia apare cu 14 zile inaintea urmatoarei menstre nu crezi ca dupa calculul asta esti in plina perioada fertila, posibil chiar in ziua ovulatiei? nu mai ascultati toate miturile astea ci protejati-va! mami de minuni Offline #624 2008-01-17 21:11:27
Re: POSTINORam si eu o problemuta, de fapt e pt o prietena http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #625 2008-01-17 21:13:40
Re: POSTINORnu i poti calcula perioada fertila dupa ce a luat postinor...asa ca daca contactul a avut loc in pauza sansele nu sunt f mari...dar ele exista... happy with him...inlove with him... Offline #626 2008-01-17 21:16:39
Re: POSTINOR
nu ia anticonceptionale... sau e vreo pauza de care io nu stiu? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #627 2008-01-17 21:20:21
Re: POSTINORsunt ametita...am vrut sa spun menstra in a 4 zi de menstra...examenele astea happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|