|
Nu esti logat.
Tratament candida-15#267 2008-02-13 22:00:03
Re: tratament candidaspalaturile alea nu isi aveam rostul mai bine faceai doar instalatii cu iaurt.refa analiza la secretie si daca apare iar refa tratamentul VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #268 2008-02-13 22:08:14
Re: tratament candida
Cu alte cuvinte, nu era nevoie sa ma spal pt. a indeparta iaurtul si a pune din nou (asta a fost logica la mine)? Si cat timp ar trebui sa astept dupa incheierea tratamentului (am 3 zile deocamdata si astept maine menstruatia) pt. ca o noua analiza sa fie relevanta? Offline #269 2008-02-13 22:09:36
Re: tratament candidaera suficient sa te speli cu apa si sa indepartezi iaurtul seara si apoi iti puneai iar.dupa menstra fa analiza la secretie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #270 2008-02-13 22:17:45
Re: tratament candidaMultumesc, evilpink. Pana imi vine si trece menstruatia, stau ca pe ace. E prima data cand ma confrunt cu aceasta infectie. Dar sunt pesimista, din pacate. Caci ma gandesc ca ar fi trebuit sa nu ma simt niciuna din simptomele pacatoase acum, la 3 zile dupa tratament, nu-i asa? Sau dureaza mai mult pana se vindeca? (asta daca am noroc din primul tratament, Doamne-ajuta!). Offline #271 2008-02-13 22:19:18
Re: tratament candidacandida se poate sa fie mai incapatanata dar se scapa de ia si nu te mai stresa ca poate sa apara si dn cauza asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#272 2008-02-13 22:27:20
Punct ochit, punct lovit. Sunt oricum cam stresata, caci am o bebelusa careia ii ies dintii si noaptea se tot scanceste, ziua urla de-a binelea. of of... Offline #273 2008-02-14 07:52:22
Re: tratament candidacu perseverenta trece.... ce sa facem? asta e... Offline #274 2008-02-20 23:36:31
Re: tratament candidabuna seara...intre timp am fost la doctor la control si mi-a gasit o rana pe col, micuta deocamdata...mi am facut testul papanicolau si a iesit clasa a 2a, doctora a zis ca nu e nimic grav ca asa are cam toata lumea nu prea exista femei cu clasa 1. bun...si la secretie vaginala mi-a zis ca am candida si ca rana aia s-a format din cauza ph-ului meu acid..tin sa mentionez ca nu am facut avort si nici sterilet nu am avut...mi-a facut examenul direct-trichomonas vaginalis si a iesit absent, mi-a zis ca asta e sa vada daca e cumva din cauza partenerului si a zis ca e bine ca nu este de la el nimic. eu am mai avut candida si am facut tratament si atunci a fost din cauza antibioticelor. la examenul microscopic mi-a iesit cocobacili gram negativi si pe alocuri frecvent polimorfnucleare sau nush ce scrie ca nu inteleg...la cultura flora aerosa saprofita si la micelii-spori si filamente candida. si ca tratament mi-a dat dupa control pana la rezultatele analizelor sa iau flamexin praf un plic pe zi, spalaturi cu meclon seara si dupa aia sa dau cu crema meclon, si 2 pastile pe zi de cluminol de 500mg. azi mi-a zis sa mai iau si flucovin o tableta pe zi de 150mg. si mi-a zis ca dupa ce termin tratamentul sa imi fac curaj sa ma duc sa imi cauterizeze rana. si mica cum este ea, ma deranjeaza cateodata cand stau jos. intrebarea mea este, oare o sa imi treaca candida cu tratamentul asta? data trecuta am fost la alta doctoritza si mi-a prescris ovule dar nu mai stiu cum se numeau si niste pastile pt cresterea imunitatii. doctra la care am fost acum multe persoane au laudat o ca ar fi cea mai buna de pe la noi din orash si este si de treaba, s-a purtat super frumos si m-a examinat cu toate masinariile de pe acolo nu ca data trecuta cu cealalta doctoritza, decat si-a bagat mainile in mine si m-a chinuit cu spatulele alea de am si plans de durere dupa aia. the dreamer is still awake Offline #275 2008-02-20 23:43:39
nu te doare de la rana. sunt persoane care au rani mai mari si nu au dureri. de regula nu doare nimic ce tine de col. unele interventii pe col (cauterizari, vaporizari) se fac fara anestezie tocmai pentru ca nu doare f tare. Offline #276 2008-02-21 00:07:23
Re: tratament candidamylene...te doare de la candida probabil...in nici un caz de la rana...si daca intradevar e mica insista pe langa doctora ta sa incercati intai un tratament cu ovule pt rana....sa nu saritidirect la cauterizare... happy with him...inlove with him... Offline #277 2008-02-21 00:10:26
Re: tratament candidanu a zis doctora ca ea ma deranjeaza asta am crezut eu...mi-a mai gasit si chisturi multe pe ambele ovare si am si nisip mult la rinichi plus gastrita mea care pe zi ce trece e mai rau...ce sa mai m-am ales cu multe...cu rana asta chiar nu ma asteptam...plus ca e aiurea cu mama nu pot sa vb tre sa ma feresc cand fac spalaturile cu meclon...damn...ma rog sper sa scap cu tratamentu asta the dreamer is still awake Offline #278 2008-02-21 00:14:56
Re: tratament candidascuza ma ca intreb...dar "cluminol" ti a dat sa iei?sau cuminol? happy with him...inlove with him... Offline #279 2008-02-21 00:17:40
Re: tratament candidacuminol...scuze eu am scris gresit:) the dreamer is still awake Offline #280 2008-02-21 00:18:29
Re: tratament candidapai atunci mai greu sa ti treaca candida...ca e antibiotic... happy with him...inlove with him... Offline #281 2008-02-21 00:34:46
Re: tratament candidahai ca ma lasasi masca...si ma mai si sperii acum:((((( pai si atunci ce naiba sa fac sa nu il mai iau? the dreamer is still awake Offline #282 2008-02-21 00:45:59
Re: tratament candidaba l iei daca ti l a dat medicul...si iei si trat pt candida...atata tot ca ma indoiesc ca ti va trece...doar ca nu se vor agrava simptomele... happy with him...inlove with him... Offline #283 2008-04-08 23:32:25
Re: tratament candidadupa ce fac tratamentul cu gynozol 400 si iau o pastiluta d flucovim...dupa 7 zile trebuie iar sa iau flucovim?....cat timp ar trebui sa iau?partenerul cat timp ar trebui sa se dea cu crema..off..candida asta..nu mai scap...eu am mai folosita data gynozol si nimik....recidiveaza:( Offline #284 2008-04-08 23:53:33
Re: tratament candidadaca ai probleme cu recidivarile mai ia inca o pastiluta si la 7 zile de la cea precedenta...si partenerul se da cu crema pana cand dispar simptomele (flucovim banuiesc ca a luat)... happy with him...inlove with him... Offline #285 2008-04-09 08:24:06
Re: tratament candidasau fa-ti o antifungigrama... este foarte posibil sa iei gynozolul si flucovimul degeaba... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|