|
Nu esti logat.
Tratament candida-16#286 2008-04-09 08:30:55
Re: tratament candida
un examen de secretie ai facut? Offline #287 2008-04-09 22:44:29
Re: tratament candidada..am facut un examen de secretie ...si am candida:(ce alte analize ar trebui sa mi mai fac..sa vad dk am altceva?e posibil sa am altceva si din cauza asta ..sa nu scap?!nu stiu ce sa mai iau sa mi treaca...acum am niste usturimi groaznice:(de asta seara mai incerc o data cu gynozol..poate..poate merge.cu iaurt nu am incercat pana acum,dar am citi pe forum si am vazut a dat rezultate. Offline #288 2008-04-09 22:51:36
Re: tratament candidao analiza pt chlamydia ai putea face. ea poate intretine candida mami de minuni Offline #289 2008-04-10 08:38:17
Re: tratament candidade-o simpla curiozitate... cum anume intretine chlamydia candida? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #290 2008-04-10 08:43:01
Re: tratament candidapai nu o lasa sa se vindece.... degeaba tratezi tu candida care e o infectie hai sa ii zicem mai mica cand ai chlamidia afectiune destul se serioasa... mai inta trebuie sa scapi de chlamidia si apoi poti sa te ocupi de candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#291 2008-05-14 21:55:18
Re: tratament candidaBuna,va citesc si eu de ceva vreme,dar nu am sris niciodata pana acum! am nevoie si eu de ajutor din partea doctoressei....in urma cu vreo luna jumatate,am fost la cel de-al doilea control ginecologic al meu si mi s-a spus k am candidoza vulvo vaginala determinata de trichomanas(ceva de genul asta era diagnosticul) Chiar cu cateva zile inainte de a merge la control,aveam o scurgere alba,branzoasa cu mancarimi si inflamarea si iritarea vulvelor,o senzatie f nasoala....si am observat aceste simptome si in urma cu 2 luni inainte de a merge la control si incepeau sa se manifeste cam de la a 20-a zi de la menstruatrie...prima data,simptomele mi-au aparut in ianuarie,knd eram la ultima(a treia)folie de anticonceptionale Karissa(mi s-au prescris de ginecoloaga pt tratarea chistuletelor si mi-a mai dat si ovule Cervucid atunci) mai trebuie sa mentionez faptul k tot atunci(la ultimele anticonceptionale),prietenul meu a ejaculat in mine si la kteva zile,mi-au aparut simptomele!inainte de control am facut kteva spalaturi cu irigatorul cu ceai de galbenele,dar mi`era si putin teama de ele,citind pe net k ar distruge flora microbiana! trebuie sa va mai spun k prietenului meu ii apareau pete mici,rosii pe capul penisului din knd in knd,kiar si de la primul nostru contact sexual(este primul partener,incepandu-mi viata sexuala acum un an,la 18 ani,iar inainte de a avea contacte sexuale,el si-a facut o lama si nu i-a iesit nimic in neregula) doctorita mi-a prescris urmatorul tratament pt mine si prietenul meu:TINIZOL,FLUCONAZOL,KLION D-100,MECLON...l-am urmat si a fost totul bine,pana knd inainte de menstruatie cu 2 zile au reaparut simptomele si au incetat pe durata menstruatiei!acum,sunt in a21-a zi a ciclului mentrual,iar secretia vaginala incepe sa devina solida,sa se faca bucatele mici,dar nu simt mancarimi si nici nu miroase,iar vulvele ink nu mi s-au iritat!!! la control,doctorita mi-a spus sa folosesc prezervativul,l-am folosit de kteva ori,dar cred k ma irit de la el,nu-mi place deloc senzatie si nu ma lubrifiez destul in timpul actului sexual din cauza lui.In privinta igienei intime,ma spal local,km o data,de 2 ori pe zi,iar knd am contact sexual,inainte si dupa el!Doctoressa,va rog,spuneti-mi ce as putea sa fac sa-mi treaca???...sa fac si spalaturi cu irigatorul? sunt mai micutza si am nevoie de sfatul dumneavoastra si al vostru!! Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #292 2008-05-15 01:39:27
Re: tratament candidadraga jasmina...ce trebuie sa faci e sa mergi din nou lamedic pt o analiza de secretie si un tratament...cel maiprobabil candida a recidivat...nu trebuie sa faci spalaturi acum...dar pe viitor dupafiecare contact te speli frumusel inauntru ca sa nu ramana pe cat posibil sperma... happy with him...inlove with him... Offline #293 2008-05-15 11:43:49
Re: tratament candidaSunt noua pe forum si am si eu o intrebare (poate pare o prostie dar nu stiu si mi-e rusine sa intreb pe cineva) -cum te speli in vagin? Am auzit de irigator -dar nu l-am folosit niciodata (se procura de la farmacie?), exista si alta modalitate? Offline #294 2008-05-15 12:04:09
Re: tratament candidaNu e neaparat nevoie sa te speli in vagin, daca faci sex fara prezervativ e suficient sa te speli dupa contact cu apa si cu degetelul. Offline #295 2008-05-15 12:28:37
Re: tratament candidaAdica...bag degetelul acolo (in vagin)? Offline #296 2008-05-15 12:36:54
Re: tratament candidaadica da...bahi degetul acolo(in vagin). Offline #297 2008-05-15 12:50:36
Re: tratament candidaexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #298 2008-05-15 15:12:04
Re: tratament candidamultumesc mult!! nu pot merge in curand la doctor,poate luna viitoare! si dupa fiecare contact(nu kiar imediat),ma spalam local,in afara vaginului....acum sa folosesc irigatorul dupa fiecare contact sau asa cum ziceati voi,cu degetelul putin inauntru? Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #299 2008-05-15 15:13:33
Re: tratament candidaexact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #300 2008-05-15 16:00:31
Re: tratament candidadoctoressa,dar se poate k din cauza sexului neprotejat,sa fi facut candida Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013! Te iubim, comoara noastră! Offline #301 2008-05-19 14:32:03
Re: tratament candidabuna fetelor, Offline #302 2008-05-19 14:37:56
Re: tratament candidacel mai bine e sa mergi la medic,dar primul pas e o analiza a secretiei. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #303 2008-05-19 14:50:18
Re: tratament candidaruxandrelul mai bine faci analiza aia...ca n-ai de unde sa stii ca e candida Offline #304 2008-05-19 14:52:44
Re: tratament candidafetele care au facut asa poate stiau deja ca diagnosticul este candida si nu le-a trecut cu tratamentul dat de medic de au apelat la alt tratament mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|