|
Nu esti logat.
Tratament candida-24#438 2009-05-23 09:54:46
Re: tratament candidafa un test de sarcina sa vezi sigur daca esti insarcinata sau nu Offline #439 2009-05-23 10:03:14
Re: tratament candidaam facut in dimineata asta,mia iesit negativ,dar acum nu se bat in cap ce mia zis doctora cu testul si nu mai stiu ce sa zic,daca ar fi sa fiu insarcinata as fi in 2-3 sapt,sunt tare nedumerita Offline #440 2009-05-23 10:03:47
Re: tratament candidaSimptomele nu au legatura cu candida. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #441 2009-05-23 10:13:24
Re: tratament candidadeci sa inteleg ca sunt...doctora ma controlat si mia zis ca sunt dar ca e prea mic eram entuziasmata si azi miam facut testul si mam intristat,mia dat si tratament care sami nu afecteze fatul,tantum rosa si gynizol,si e normal sa simt ca ma tine ceva in piept si sa ma doara burta?nu e durere ca aceea de menstruatie sunt ca niste intepaturi?multumesc mult Offline #442 2009-05-23 10:22:21
Re: tratament candidapt durerea de burta poti sa iei no-spa. acesta e recomandat si in sarcina si daca e sa fie bebe nu-i va face rau. poti sa iei unul cam la 4 ore. Offline Publicitateloading...
#443 2009-05-25 13:13:13
Re: tratament candidaSi eu am o intrebare? Dintre ovulele Gynozol si polygynax care sunt mai bune? eu am o problema f mare(asa o vad eu) Din cauza contraceptivelor,fac candida mereu! Am renuntat la contraceptive si lunar fac tratament pt candida.Pana acum am facut cu Flucoric sau Flucovim comprimate, 1/zi timp de 7 zile si cu Klion....insa trebuie sa mai alternez sa nu fac tratamentul mereu cu Klion, sa folosesc alte ovule...si ma gandeam ca poate primesc un sfat.... Cateodata imi vine sa o i-au razna ca nu scap de infectia asta.Scap cateva zile, poate 1 luna maxim 2 si imi reapare Ultima oara a fost editat de Sandryss (2009-05-25 13:14:21) 'The essence of pleasure lies in the seeking of pleasure itself.' Offline #444 2009-05-25 18:17:33
Re: tratament candidain primul rand fa o antifunigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca Offline #445 2009-05-26 14:21:31
Re: tratament candidaHey, am si eu o intrebare ... si eu ma tot lupt cu candida, devine un pitic pe creier ... tratamentul pe care mi l-a dat medicul meu a avut roade doar 1 luna si apoi iar simptome de candida ... daca ma mai vede pe la cabinet cred ca i se ridica parul in cap. Am tot citit pe forum si am inceput de ieri sa iau ovule gynozol 400 mg - o sa continui 3 zile si am luat si un flucovim ca sa fie complet. Acum vine intrebarea: dupa ce termin cele 3 ovule tb sa ma spal inauntru? Si daca da ? Doar cu apa ? Adica sa pun si putin bicarbonat ? Dupa menstruatie repet, adica iar 3 ovule ? M-am hotarat sa incerc si iaurtul - eu folosesc oricum actigel dar se pare ca nu da roade si in cazul meu. Multumesc mult! O zi minunata! Offline #446 2009-05-26 15:36:41
Re: tratament candidaO antifungigrama ai facut sa vezi la ce e sensibila ciuperca? Daca nu cred ca ar trebui sa o faci. Cat despre tratamentul facut din auzite/ citite nu sunt de acord. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #447 2009-05-26 22:48:55
Re: tratament candidaAm facut, am urmat tratament ... toate bune si frumoase 1 luna - max 2 si apoi iar ... nu sunt nici eu de acord de tratamente din auzite ... am citit ca doctoresa a recomandat - in ideea ca in gen cele care au urmat tratamentul au fost ok si asa am ajuns sa-l incerc ... daca iar nu da roade am sa ajung iar si iar la medic pentru alte analize mai amanuntite. Am renuntat acum si la dulciuri tocmai in ideea de a elibera orice urma de poate poate ... Multumesc mult oricum. O seara buna tuturor! Offline #448 2009-05-27 09:17:25
Re: tratament candidaTotul tine si modul de viata pe care il duci si de organismul tau. Ai facut bine ca ai renuntat la dulciuri, poti sa incepi sa mananci un iaurt pe zi si sa iei si biotics. Ajuta la reglarea florei. Dupa ce termini cu gynozolul poti sa pui 5 ml de iaurt in vagin timp de cinci seri la rand si sa mai iei o pastila de flucovim la o saptamana de la prima. Partenerul se trateaza? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #449 2009-05-27 17:31:56
Re: tratament candidaMultumesc mult, da se trateaza. I-am dat si lui iar flucovim si are si crema. Incerc acum si asta, daca nu o sa mearga am sa ajung iar la doctor sa vad ce mai pot face. Multumesc pentru sfaturi. Nu-mi pierd speranta Offline #450 2009-05-29 13:41:03
Re: tratament candidaFetelor,am avut si eu de "furca" cu aceasta candida aproape 3 ani,pana de curand, cand...datorita cautarilor pe google,am descoperit un tratament simplu,eficient si ieftin.Nu incurajez automedicatia,dar nu am vrut sa fiu egoista,pentru ca acum ma simt foarte bine.Am sa va citez de pe un site, nu si singurul, http://www.sfatulmedicului.ro/Infectii- … otice_1048 , urmatoarele: "Vaginitele micotice recurente pot fi tratate cu medicamente eliberate fara prescriptie medicala (una sau doua doze), medicamente cu administrare vaginala (7 pana la 14 zile) sau ovule cu acid boric (acestea sunt capsule ovoidale, gelatinoase care se introduc in vagin o data pe zi timp de 2 saptamani), urmate de un tratament de intretinere cu durata de la 6 luni pana la 1 an pentru prevenirea recidivelor." Mentionez ca acest tratament l-am inceput imediat dupa diminuarea fluxului menstrual si trebuie folosita crema sau ulei cu vitamina E,eu am folosit crema cu galbenele,pt ca exista riscul aparitiei unei iritatii la nivelul labiilor.Acidul boric il puteti gasi la farmaciile cu preparare de ex. Dona, iar capsulele(goale,pt ca le veti umple cu acid boric)le puteti comanda de aici http://www.econetshop.ro/advanced_searc … 99059df777 . Toate ovulele si pastilele prescrise,nu le mai enumar,nu au avut rezultatele pe care le are acidul boric. Foarte multe articole despre acid boric veti gasi pe site-urile straine daca veti da un search cu 'boric acid candidiasis'.Daca aveti intrebari,va voi raspunde cu placere.Multa sanatate! Zambeste! Maine poate fi mai rau... Offline #451 2009-05-29 13:56:29
Re: tratament candidaflower power eu inca incerc cu bioclin.daca nici asta nu da rezultate atunci te rog sa pastram legatura intr-un fel ca sa fac ce ai facut si tu.de asemenea voi cere si parerea medicului meu homeopat.daca poti sa-mi lasi un mesaj cu mailul tau chiar sa-mi trimiti un mail ar fi perfect. Offline #452 2009-05-29 14:02:25
Re: tratament candida
Am incercat si eu bioclin si gel si tablete si nu m-au ajutat, poate tu vei avea un rezultat,daca nu...iti voi trimite acum pe private un mesaj cu adresa mea de mail si vom comunica acolo. Zambeste! Maine poate fi mai rau... Offline #453 2009-05-29 14:05:40
Re: tratament candidams mult Offline #454 2009-05-29 14:08:23
Re: tratament candida
Cu placere Zambeste! Maine poate fi mai rau... Offline #455 2009-05-30 21:40:01
Re: tratament candidaAm si eu o mare nedumire si deja incep sa ma ingrijorej ... am urmat tratamentul ptr candida ( ovule si flucovim), azi tb sa-mi vina menstruatia si inca nu a venit. Ma ingrijorej ptr k mereu venea in a 5 zi de la oprirea anti bebe si deja se fac 6 ... sa fie tratamentul de vina ? Am luat mereu la ac ora acc si nu am uitat sau mai stiu eu cea ... iau yasmin ... oare sunt eu paranoia ? Multumesc. O seara frumoasa! Offline #456 2009-05-31 12:02:10
Re: tratament candidanu are nici o legatura cu tratamentul...insa stai linistita k vine dak zici k le-ai luat corect "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|