homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament candida-26

#476 2009-07-14 15:39:43

alemimi
Membru
Inregistrat: 2009-07-14

Re: tratament candida

Buna Ziua
Sunt Noua Pe Forum Si A Si Dori Sa Stiu Care Sunt Motivele Aparitiei De Candida In Cazul Meu.in Urma Cu 5 Zile A Aparut O Senzatie Usoara De Mancarime In Zona Labiilor Iar Seara La Dus In Contact Cu Apa Mancarimea A Devenit Insuportabila,scarpinandu-ma Putin Si Nu Apasat Am Inceput Sa Singerez.nestiind Ce Reprezinta Aceste Simtome Am Facut Spalaturi Locale Cu Bicarbonat De Sodiu Si Ungindu-ma Cu Crema Nidoflor Singurele Lucruri Pe Care Le Aveam In Casa .in Ziua Respectiva Am Avut O Usoara Senzatie De Usturime Dar Nici Un Pic De Scurgere.a Doua Zi A Disparut Senzatia De Usturime Mancarimea Sa Mai Redus Era Aproape Inexistenta Nu Am Mai Facut Spalaturi Cu Bicarbonat De Sodiu Dar Am Continuat Sa Ma Dau Cu Nidoflor De 2 Ori Pe Zi Tot Fara Nici Un Fel De Secretie.din A 3 Zi Nu Am Mai Folosit Nici Nidoflor Deoarece Nu Mai Aveam Nici O Senzatie De Mancarime Sau Usturime Dar Spre Seara Am Avut O Scurgere Alba Incolora Fara Miros Si Foarte Gelatinoasa. A 4 Zi Sectetia A Devenit Apoasa Si Putin Galben Verzui Dar Tot Fara Miros Si In Cantitate Destul De Mare Necesitand Schinbarea Lenjeriei Intime Chiar Si De 6 Ori Pe Zi Fara Altfel De Senzati Ex Mancarime Si Usturime.tin Sa Precizez Ca Nu Folosesc Produse De Igiena Intima Sau Spalaturi Vaginale,nu Am Luat In Ultimi 3 Ani Nici Un Fel De Antibiotic,nu Am Schimbat Detergentul Sau Sapunul, Nu Am Folosit Produse De Lenjerie Intima Noi,nu Folosesc Anticonceptionale, Etc.este Prima Oara Cind Am O Problema De Asemena Fel.sunt Maritata De 5 Ani Iar Atat Eu Cit Si Sotul Nu Am Avut Relati Intime Cu Alte Persoane,ultimul Contact Sexual A Fost Cu 3 Zile Inainte De Aparitia Sintomei De Mancarime.tin Sa Mai Spun Ca Sotul Meu Nu Are Nici Un Fel De Probleme Sau Simtome .din Documentarile De Pe Net Reiese Ca Ar Fi Candida Vaginoasa Dar Nu Inteleg Cauzele Aparitiei Sau Ce A Provocat Aceasta Ciuperca.ce Tratament A Trebui Sa Folosesc Si Daca Este Necesar Si Un Control Ginecologic Sau Prelevare De Secretie Sau Ce Fel De Analize Trebuiesc Facute.este O Problema Care Ma Sperie Deoarece Nu Am Avut Nici Odata Probleme De Natura Sexuala Si Datorita Fetitel Mele De 1 An Si 9 Luni Care Foloseste Toaleta Si Nu Olita   Cu Toate Ca Sunt Foarte Atenta Cu Curatenia Dupa Folosirea Ei.
Va Multumesc Si Astept Cu Nerabdare Raspunsurile Dvs

#477 2009-07-15 10:44:29

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

foloseste caractere normale , mi-a fost f greu sa te urmaresc
nu trebuie sa intri asa in panica , probleme de natura genitala are orice femeie , si nu trebuie sa fie BTS -uri ,asa ca nu inteleg disperarea ta
candida se regaseste in mod normal in organismul nostru , ea se poate dezvolta in exces din diferite motive , de la imunitate , pana la alimentatie , probabil ai citit si tu pe net
asa ca eu zic cel mai bine sa te duci sa faci o analiza la secretie si o cultura din secretie , sa vezi ce creste pe mediile speciae  , si daca o sa iasa candida sa ceri si antifungigrama , sa vezi la ce medicamente este sensibila
apoi cu analizele te duci la un medic
nu mai face tratament dupa ureche pt ca nu o sa iti treaca decat pt o perioada scurta si va aparea mult mai puternica , stiu din experienta
sotul trebuie sa primeasca si el tratament , chiar daca nu are nici o problema
bafta

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-07-15 10:45:55)

#478 2009-07-18 11:57:56

ktytza
New member
Inregistrat: 2009-01-12

Fetelor se poate sa fie candida si fara secretii? Pt k yo am doar usturimi foarte mari si foarte usor (mai ales la menstruatie) niste mancarimi. Si vroiam sa va mai intreb dak e posibil sa dezvolt rezistenta la Cervugid pt k l-am tot luat in ultimul timp si ma gandesc k poate nu mai este eficient. Va pup

#479 2009-10-22 18:41:38

Scarletgirl
New member
Inregistrat: 2009-01-07

am o intrebare, rezultatul la examenul de secretie cam in cat timp vine? trebuie vreo 3 zile sa se dezvolte ciuperca in laborator sau nu?

Ultima oara a fost editat de Scarletgirl (2009-10-22 18:43:36)

#480 2009-10-22 20:30:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

daca mergi cu el in mana la laborator ti l da in 15 minute...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#481 2009-11-03 22:59:24

th3sam3
Membru
Inregistrat: 2009-11-03

Am si eu o problema in legatura cu acest subiect. am avutvreo 2-3 perioade(o perioada dura cam o saptamana) in care aveam simptomele candidei (mancarimi, usturimi, inflamari, secretii) insa nu am apelat la medic si nici nu am discutat cu prietenul meu (pentru ca nu stiu sigur care este cauza aparitiei). ultima data am facut spalaturi cu Tantum Rosa si nu am mai avut probleme mult timp. in ultima luna am avut numai contacte protejate dar s-a intamplat acum cateva zile sa nu avem la indemana un prezervativ ( cu precizarea ca nu a ejaculat in mine). a doua zi am inceput sa am iar mancarimi, scurgeri foarte urate si o continua senzatie de discomfort. Intrebarea mea este: poate fii din cauza prietenului meu? El nu mi-a zis de nicio problema si din cate stiu eu nu are alte contacte in afara celor cu mine. Si ce imi recomandati? Precizez ca nu am citit toate cele 18 pagini  roll

Ultima oara a fost editat de th3sam3 (2009-11-03 23:00:11)

#482 2009-11-03 23:06:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

iti recomandam sa mergeti amandoi la medic.
tantum rosa nu vindeca(,) candidoza iar prietenul tau o pate avea si fara simptome. nu trebuie sa te insele, sau tu pe el, ca sa aveti candidoza. ea se face de la antibiotice, dulciuri, lenjerie sintetica, un prosop pe care l-a folosit altcineva etc.

#483 2009-11-11 15:30:10

Monica10
New member
Inregistrat: 2009-02-27

Buna ziua..
Am si eu nelamuriri..am fost pana acum la 3 ginecologi..Incerc sa spun cat mai pe scurt..concluziile au fost :primul-dereglare a florei vaginale(nimic transmisibil pe cale sexuala)(am luat 10 zile polygynax ovule, dar degeaba);cel de-al doilea-candida cu un plus(nu am luat tratamentul constand intr-un ovul lomexin);al treilea-candida cu 2 plus(abia am venit de la el,tratamentul ar fi : lomexin-2 ovule la interval de 3 zile). Toti trei au zis ca partenerul nu trebuie sa ia niciun fel de tratament.Din cate am citit pe aici, se pare ca si partenerul ar trebui sa urmeze un tratament. Ce sa fac?? Si apropo, lomexinul chiar da reactii ciudate?Si daca da, ce sa fac in caz ca apar astfel de reactii??Ca nu vad cum ar putea fi inlaturata substanta decat folosind irigatorul. Ma puteti ajuta cu un sfat?Multumesc.

#484 2009-11-11 15:58:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Mare parte din ovul se scurge. Daca te speli cu degetul, e suficient. Fa tratamentul si partenerului, poti sa-i dai preventiv o pastila de flucovim 150. Insa daca nu era simptome si eu stiu ca nu e necesar sa faca tratament.

Fericita mamica de Aida Maria!

#485 2009-11-11 16:10:49

Monica10
New member

Multumesc! Intr-adevar,nu are simptome..daca ma gandesc bine , nici eu nu am decat din cand in cand cate o secretie alba, ca o crema..nu am nici usturimi, nici prurit.

#486 2009-11-11 16:52:07

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

E o forma mai usoara. Insa secretia alba e semn de candida. Eu zic sa faci tratamentul prescris de medic.

Fericita mamica de Aida Maria!

#487 2009-11-11 17:12:55

Monica10
New member

Multumesc, multumesc!
Mi-e o frica de ovulele astea de parca ar fi bau-bau,dar pana la urma, ca dau sau nu reactii, trebuie sa le iau.

#488 2009-11-16 14:38:31

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Buna fetelor. Inainte de a pune intrebarea trebuie sa fac o mica istorie:
1.  am luat anticonceptionale pe care le-am intrerupt de aprox o luna (vrem bebe)
2. am fost racita cobza si am luat antibiotice in urma carora am facut candida pe care am tratat-o cu meclon.
3. nu a iesit nici un bebe si mi-a venit ciclul sapt trecuta cand faceam tratamentul cu ovule.
si acum problema: pe cand sa spun ca am scapat de ciclu si sa ne punem din nou pe treaba.. am observat ca am o scurgere de sange curat. nu imi pot imagina de ce si de la ce? sa fie ceva normal sau sa imi fac griji?
Multumesc

Daria Ioana - 06.08.2010

#489 2009-11-16 15:13:08

tttttt
Hero member

curgerea a intervenit la cate zile dupa terminarea menstrei ? cumva a aparut dupa un contact sexual?
daca a aparut dupa contact , e posibil se te fi ranit , mai ales daca contactul a fost mai dur , si mai ales ca a fost dupa tratamentul ci ovule , care probabil au sensibilizat colul

#490 2009-11-16 15:28:32

sanca
Hero member

Nu scurgerea a aparut in continuarea menstrei.. cand ma asteptam sa imi treaca surpriza. Nu am apucat sa am nici un contact sexual - asta fiind sambata. Ieri am observat ca s-a linistit treaba si aseara am avut contact sexual.. iar dupa am observat o usoara sangerare.

Daria Ioana - 06.08.2010

#491 2009-11-16 15:36:33

tttttt
Hero member

aici nu prea stiu ce sa zic , sincer , poate te ajuta alte fete

#492 2009-11-16 15:44:46

sanca
Hero member

iti multumesc frumos oricum .. sper sa imi dea cineva o parere

Daria Ioana - 06.08.2010

#493 2009-12-01 00:00:42

mickydutza
New member
Inregistrat: 2009-11-30

buna! din pacate si eu ma confrunt cu candidoza, am facut niste analize la secretie, iar doctora mi-a spus ca nu am candida, ci doar o alergie la geluri de dus.....inainte de analize ea mi-a prescris mai multe tratamente,presupunand si ea ca am candidoza ( lomexin, flucovim, polygynax, diflucan, etc), pe care le-am respectat. Acum am renuntat de ceva vreme la geluri de dus si folosesc doar sapunuri pentru copii, dar eu am toate simptomele candidozei: scurgeri albicioase branzoase, mancarimi, ursturimi in timpul si dupa actul sexual, etc.... As dori sa incerc tratamentul cu gynozol si cu flucovim, deoarece sunt in stare sa incerc orice......dar imi este frica de reactii adverse.....

Am uitat sa specific ca ma chinui cu aceasta candidoza de 6 luni.....

Ultima oara a fost editat de mickydutza (2009-12-01 00:03:29)

#494 2009-12-01 10:02:14

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

tinand cont k te chinui de atata timp,eu zic sa schimbi doctora si sa iei un alt tratament.nu vad rostul sa iei aceleasi pastile,din moment ce nu te-a ajutat sad cel mai bine,mergi la altcineva,repeti analiza si apoi iei tratament

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.