|
Nu esti logat.
Tratament candida-3#39 2006-11-23 11:24:47
Re: tratament candidaNimeni nu zice sa nu iei doxiciclina(toate antibioticele, nu doar asta te predispun la candidoza) doar atit ca e de dorit, ori de cite ori iei antibiotic sa faci protectie antimicotica(in timpul tratamentului cu antibiotice) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2006-11-23 11:42:32
Re: tratament candidaprotectie antimicotica cu... ??? Offline #41 2006-11-23 11:46:54
Re: tratament candidacu ovule gynozol sau cu flucovim, tableta, sau cu clasicul nizoral.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2006-11-23 11:47:47
Re: tratament candidaufff,m-am documentat:) am folosit betadine ovule + lomexin... deci,cred ca e okei... ramane de vazut cum evolueaza situatie... Offline #43 2006-11-23 11:59:26
Re: tratament candidaSa ne intelegem, de scapat scapi, daca te tratezi...din nefericire recidiveaza. Asta e nemultumirea fetelor de fapt. Eu le inteleg, ca om, insa, daca o tratezi cind apare, in faza acuta, dispare si o vreme te lasa in pace. Apoi, e posibil sa reapara...o tratezi din nou si gata. Daca insisti in nestire cu mii de tratamente, cel mai adesea pentru ca ti se pare ca asta ai(tie sau vreunui medic zorit) sa distrugi pentru totdeauna ciuperca asta(cind ea traieste in mod obisnuit in vagin) nu reusesti decit sa iti creezi probleme peste probleme, sa petreci din ce in ce mai mult timp pe la medic si sa faci eventul si o nevroza din cauza asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2006-11-23 15:54:36
Re: tratament candidasincer eu sunt super incantata d acest forum...il citeam d ceva timp si m am inscris mai tarziu...insa p mn m a ajutat sa skap d candida...dupa c luam tot felul d tratamente d p la medici(si nu scapam d ea)am incercat si tratamentul p kre il tot recomanda doctoressa(...am zis dc nu?) si kre m a skapat si p mn d candida...gynozol d 400mg si flucovim doza unica...la mn a dat rezultate si tokmai d asta sunt super bucuroasa k p acest forum chiar t poate ajuta cineva...poop Offline #45 2006-11-23 21:41:13
Re: tratament candidaEu am facut candida de 2 ori si asta era acum vreo 2 ani. Am tratat-o si nu a recidivat. Carpe diem! Offline #46 2006-11-23 23:21:15
Re: tratament candidaDa... Si eu iau anticonceptionale. Prefer sa dorm linistita noaptea. Carpe diem! Offline #47 2006-11-23 23:32:21
Re: tratament candidaNu am patit sa nu ma spal in vagin dupa... Carpe diem! Offline #48 2006-11-28 10:59:42
Re: tratament candidaFetelor, despre tampoanele zilnice (protej-slip) ce parere aveti? sunt suficient de igienice, merita folosite,... le folositzi?... Offline #49 2006-12-08 02:48:21
Re: tratament candidaSi eu am avut candida acum un an...partenerul meu, intr-un moment de slabiciune a avut o relatie de scurta durata cu o fata care avea aceasta problema si nu se trata. Bineinteles, ca mi-a dat-o si mie.(eu am aflat ulterior). Eu m-a dus imediat la doctor, am urmat si eu si el un tratament(clotrimazol ovule, ketoconazol si femigin), la el nu mai tin exact minte. Mi-a trecut...dupa 3 luni a reaparut...am urmat tratamentul la sfatul doctorului...apoi iar a reaparut dupa alte 2-3 luni...si tot asa...acum am iarasi. Tind sa cred ca e tot din cauza partenerului meu. Unde se poate duce la un control? Ma voi duce si eu, dar vreau ca si el sa se duca. Offline #50 2006-12-08 11:40:54
Re: tratament candidaBuna fetelor, Offline #51 2006-12-08 12:22:05
Re: tratament candidacolpita micotica e produsa de candida. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #52 2006-12-09 11:34:32
Re: tratament candidaDoctoressa iti multumesc pentru raspuns. Offline #53 2006-12-11 12:34:17
Re: tratament candidaelvira...partenerul tau poate merge la dermatolog...insa daca nu are simptome, il trimiti cam degeaba. Eu zic sa te tratezi tu, sa il tratezi si pe el, pentru buna regula...si cam asta e Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2006-12-11 15:19:41
Re: tratament candidaAceasi intrebare ca ana_matei. Offline #55 2006-12-11 15:27:21
Re: tratament candidaas avea si eu o intrebare,acum o luna am fost la doctor pt ca aveam o scurgere,m-am tratat dar la plecare doctorul mi-a spus sa nu ma m-ai spal cu degetul inauntru,eu nu l-am intrebat de ce,aveyi idee de ce mi-a spus acest lucru?ce se poate intampla?va multumesc Offline #57 2006-12-11 15:41:31
Re: tratament candidanici rana pe col (ca doar cu degetu' sau cu irigatoru' ne putem spala acolo; mai mai recomandat e degetu') si nici nu pute degetu' (pt ca. 1. acolo nu pute si 2. lumea se mai si spala pe maini) Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|