homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament candida-5

#77 2007-01-03 13:14:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: tratament candida

alleda@, candidoza NU e boala cu transmitere sexuala, cine ti-a zis altfel ti-a zis gresit! Refa tratamentul de prima data si va fi ok.
kandy, pentru diagnosticarea candidozei e suficient examenul de secretie. doar pentru chlamidia trebuie un test special

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#78 2007-01-04 00:37:08

kandy
New member
De la: Pitesti
Inregistrat: 2006-11-19

multumesc doctoressa! o sa merg sa-mi fac si eu unul, desi nu mai am probleme, dar as vrea sa vad eu daca totul este ok. a! si inca o intrbare daca se poate... este posibil ca din cauza candidei sa ai si matreata? ...ma refer in cap poate ti se pare ceva banal si comic, dar eu cand am fost depistata cu candida am avut si matreata...iar dupa ce am facut tratamentul am scapat complet de matreata. Oare au legatura cu ceva? Oare cand imi va aparea din nou matreata sa ma gandesc ca nu cumva sa am din nou candida? Multumesc!

Ultima oara a fost editat de kandy (2007-01-04 00:48:53)

#79 2007-01-04 11:23:31

Al Pacino
Administrator

kandy, singura legatura dintre cele 2 este aceea ca amindoua sunt micoze. Nu inseamna ca si apar impreuna.

#80 2007-01-04 12:12:13

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

help doctoressa!Candida s-a reinstalat la mine..deocamdata nu am timp sa merg la medic..ce pot sa fac luasem tratamentul acela cu nistamina(sau ceva de genu) si ovule gynozol.Si imi trecuse..sa incep azi din nou acelasi tratament?(mai am reteta).Secretia e ff multa,alba si mirosul nu e placut:(...am simtit eu zilele astea o mancarime mai intensa dar azi au fost semnele cele mai concludente ca a reaparut.

#81 2007-01-04 12:20:47

Al Pacino
Administrator

refa tratamentul kittyyy, fara panica si nervi. Nu e nici o problema. Cum s-a reinstalat asa va trece, daca o tratezi....

Publicitate

loading...

#82 2007-01-04 12:31:00

kittyyy
Full member

cred ca mai mult m-am speriat...acum mai am o intrebare..partenerul trebuie sa faca si el vreun tratament?Pentru ca am avut relatii intime  dar cand nu aveam semenele ca am candida..adica acum cateva zile.Si m-am dat cu glicerina boraxata asa cum mi s-a zis si ma ustura destul de tare..

Ultima oara a fost editat de kittyyy (2007-01-04 12:39:43)

#83 2007-01-04 12:54:32

Al Pacino
Administrator

nu cred ca are rost sa faca si el tratament. Glicerina boraxata nu ar trebui sa usture. Insa nici nu ajuta daca nu e cu stamicin. daca ustura e semn ca ai ceva eroziuni mai serioase pe acolo

#84 2007-01-04 13:19:52

kittyyy
Full member

pai la ultima analiza mi-a iesi frecvente celule epiteliale,frecvente leucocite abundente,candida patogena.Mi-am luat acum tratamentu ai am luat prima pastila de stamicin si gynozolul.Sper sa fie bine

#85 2007-01-04 13:31:32

Al Pacino
Administrator

gynozolul se pune in vagin seara inainte de culcare(fara sa te speli)...daca il pui acum curge tot pe chilot ca stai in capul oaselor

#86 2007-01-04 15:06:53

GaZa
New member
Inregistrat: 2007-01-03

de la ce tot apare candida asta???azi noapte pur si simplu nu am putut inchide un ochi din cauza mancarimii...sad

#87 2007-01-04 15:08:53

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

dereglarea ph-ului vaginal. big_smile cauzele care il deregleaza s-au tot dezbatut pe forum. ia da cautare. wink

Nobody home

#88 2007-01-04 22:44:22

kittyyy
Full member

de cand am pus gynozolul imi vine sa ma urc pe pereti de mancarime...vi s- intamplat?E normal?

#89 2007-01-04 23:20:41

Tinutza
Sr. member
Inregistrat: 2006-07-16

daa...si eu in noptile cand puneam gynozol nu puteam sa dorm bine, simteam ca ma mananca inauntru...incearca sa te linistesti...dar sa nu umbli acolo wink o sa treaca

#90 2007-01-05 00:53:33

Crissya
New member
Inregistrat: 2007-01-05

hello everybody....sunt noua pe aceste "meleaguri"smile si m-am inregistrat pt ca evident ca toate fetele de aici am o problema legata de aceasta candidoza.Am fost ieri la doctor si mi-a prescris gynofort pe care l-am pus in seara asta...si asa cum ma asteptam a curs aproape tot pe chilot.Ce e de facut?Astept 5 zile sa vad ce se intampla?sau tb sa cumpar altul?si mai am o problema legata de menstruatie care nu stiu de ce intarzie atata...tb sa-mi vina pe 26 decembrie...si...nimic...de regula am intarzieri de 5-6 zile....dar ca acum....nu mi s-a mai intamplat.Testul de sarcina l-am facut la ginec si mi-a iesit negativ....dar nu pot sa inteleg ce e cu intarzierea asta.Poate fi de la candida?sad Ma ajuta cineva cu un raspuns?va roog

Timpul este ucigasul perfect...omoara tot...omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata, omoara ura, omoara iubirea..nu mai ramane nimic...

#91 2007-01-05 01:01:50

Crissya
New member

Am uitat sa scriu ca doctorita mi-a zis ca ceea ce am eu e mai mult decat o candidoza si ca o am de la partener....insa pe prospectul de la gynofort scrie ca trateaza doar candida.Daca era asa cum a spus dansa...nu tb sa-mi dea ceva mai puternic?si se poate sa am de la partener aceasta infectie?din cate am citit...am inteles ca nu...decat daca s-o fi dus cu alta si o fi luat de la ea...apoi sa-mi fi dat si mie.

Timpul este ucigasul perfect...omoara tot...omoara toate sentimentele care ne-au zdruncinat vreodata, omoara ura, omoara iubirea..nu mai ramane nimic...

#92 2007-01-05 05:16:50

alleda@
Membru
Inregistrat: 2007-01-02

doctoressa nu stiu daca ai vazut cel de al 2 lea mesaj pt ca nu ilvad postat probabil nu l am pus eu smile!deci daca eu am aceasta micoza iar prietenul meu nu prezinta nici un simptom ,insemana ca nu are!adika daca intretin relatii sexuale cu cineva i a si respectivu?sau se poate sa nu se transimita de la mine la alta pers?sunt cam nesigura la capitolul acesta!!!!multumesc din nou esti extraoridinara cu rasp!rasp al fiecare pers:)

"Leave people better than u found them"

#93 2007-01-05 12:25:44

Al Pacino
Administrator

Crissya, menstruatia nu intirzie din cauza candidozei. Oricum, diagnosticul se pune pe baza examenului de secretie, ai facut asa ceva? Ai rezultatul? Daca nu, indiferent ce a zis medicul ala pe gura, nesustinut de analize, e sub semnul intrebarii. Evident ovulul se topeste in vagin si curge. El trebuie pus inainte de culcare, ca sa nu bintui pe picioare si sa curga repede tot afara. Daca ai facut asa e ok, nu e nevoie sa pui altul. Daca nu ai facut asa probabil va trebui sa mai pui unul dar nu mai devreme de 4-5 zile dupa asta....si ai warn pentru ca nu ai editat. Citeste regulile si respecta-le!
alleda@, daca igiena actului sexual e corespunzatoare atunci candidoza se transmite foarte greu, catre deloc. Altfel insa fireste ca o poti da partenerului sexual

#94 2007-01-05 13:49:01

Crissya
New member

Multumesc mult pt raspuns Doctoressa.Din pacate la acel cabinet nu mi s-a facut nici un examen de secretie.Diagnosticul mi s-a pus imediat dupa ce doctorita a vazut cum arata secretia si dupa ce mi-a facut testul de sarcina....si cam atat.Mi s-a parut mie cam ciudat comportamentul si ceea ce zicea...dar de emotii nu prea am bagat de seama:(.presupun ca acum tb sa astept sa treaca 5 zile dupa care sa ma duc sa-mi fac un examen de secretie.Oricm dupa ce am pus crema gynofort nu mai am nici o mancarime si ma simt ok.Imi recomanzi si mie te rog un cabinet ginec bun unde te trateaza asa cum trebuie?Ca dau numai peste doctori ciudati...care nu-si fac treaba prea bine:(

#95 2007-01-05 14:53:25

Al Pacino
Administrator

Examenul de secretie va iesi concludent dupa mai mult de 5 zile....adica mai adaugi inca 7 peste alea 5. Apoi mergi si fa un examen de secretie. Eu la Marie Stopes, la dr. Niculescu sau la dr. Ionescu(eventual) pot sa-ti recomand sa mergi....sau la dr. Tarpan(e nr lui pe forum, la propuneri si sugestii-dr. ginecologi buni). Pe el trebuie sa il suni, pentru ca nu stiu exact pe unde mai lucreaza acum, insa garantez pentru el

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.