homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament candida-7

#115 2007-02-01 12:48:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: tratament candida

da, fara

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#116 2007-02-01 19:07:11

sun_a
New member
Inregistrat: 2006-04-10

Doctoressa, te rog ajuta-ma sa inteleg !
M-am luptat luni de zile cu candida, am luat toate tratamentele posibile, rezultatul a fost 0. Apoi am facut pauza de tratament si candida a trecut de la sine.
Ulterior, la un alt control, mi-a iesit vaginoza bacteriana nespecifica, pentru care am facut tratament cu metronidazol si klion. Dupa aceste tratament, am avut din nou simptomele specifice de candida pe care le cunosteam ( scurgeri, mancarimi, usturimi).
Mi-am facut analize pentru antifungigrama si raspunsul a fost surpriza, candida absenta. Am crezut ca este o greseala si am zis ca repet analizele si imi fac totodata toate analizele care se pot face pentru a exclude alte posibilitati.
Rezultatul analizelor este urmatorul:
- neisseria gonorheaa - negativ, chlamydia ( si din sange si secretie ) - negativ
- celule epiteliale poligonale - frecvente
- celule epiteliale rotunde - absente
- celule clue cells  -absente
- leucocite - rare
- trichomonas - negativ
- levuri -absente
- inmugurite-absente
- hife - absente
- candida - absent
- flora microbiana - normala ( flora lactobacilara)
Nu am rana pe col, PAP este II, nu am chisturi, nimic, dar am scurgerile si toate simptomele de candida, ca acum cateva luni.
Te rog sa sa-mi spui ce intelegi tu din toate astea, pentru ca eu nu mai stiu ce sa fac.
Multumesc frumos pentru ajutor. smile

Ultima oara a fost editat de sun_a (2007-02-01 19:18:52)

#117 2007-02-02 11:09:15

Al Pacino
Administrator

care toate simptomele de candida le ai? Pentru ca o oarecare secretie vaginala e perfect normala si poate fi mai abundenta la unele persoane(hormonal)

#118 2007-02-02 12:55:28

bubuveselie
Membru
Inregistrat: 2007-02-02

am si eu o intrebare... am candida si am inceput tratament cu gynozol... dar nu stiam ca nu trebuie facute spalaturi vaginale... si dupa jumatate de ora de la introducerea ovulului a inceput sa am prurit... nu am rezistat si am scos ovulul... sa mai incerc sau e o reactie alergica la gynozol ?

#119 2007-02-02 13:08:04

Al Pacino
Administrator

mai incearca, insa miine, fara sa te speli in vagin de acum pina miine seara

Publicitate

loading...

#120 2007-02-02 13:27:23

sun_a
New member
Inregistrat: 2006-04-10

Simptomele sunt aceleasi cu perioada in care am avut candida : scurgere abundenta de culoare alba, mancarimi, durere la contact sexual si senzatie de usturime dupa.
Incerc sa inteleg de ce determina aceste simptome daca rezultul analizelor e Ok. Ce-as mai putea sa fac ?

#121 2007-02-02 13:31:06

Al Pacino
Administrator

actigel timp de 5 zile...sau iaurt

#122 2007-02-02 22:08:11

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

bubuveselie a scris:

am si eu o intrebare... am candida si am inceput tratament cu gynozol... dar nu stiam ca nu trebuie facute spalaturi vaginale... si dupa jumatate de ora de la introducerea ovulului a inceput sa am prurit... nu am rezistat si am scos ovulul... sa mai incerc sau e o reactie alergica la gynozol ?

Pe prospect scrie ca nu sunt indicate spalaturile vaginale.

#123 2007-02-04 22:56:09

bubuveselie
Membru
Inregistrat: 2007-02-02

doctoressa mai am o intrebare la tine... cand am simtit simptomele de la candida am incetat orice activitate sexuala... el parea sa nu aiba nimik, dar dupa vreo saptamana i-au aparut niste pete rosii si niste vezicule cu un lichid incolor si are si usturimi la urineaza... a inceput tratament cu pimafucin dar am mai vrea o parere face tratament cu pimafucin de 4 zile, de cate 3 ori pe zi, pimafucin crema....

ionela a scris:

bubuveselie a scris:

Pe prospect scrie ca nu sunt indicate spalaturile vaginale.

am citit si eu dupa ce le folosisem... eram foarte agitata cand am citit prospectul (abia venisem de la un examen) si am inteles exact invers, ca trebuie spalaturi vaginale.... stiu ca nu e o scuza (crede-ma ca de obicei citesc foarte atent prospectele) dar cand sunt agitata nu ma pot concentra la ce citesc si de obicei incerc sa-mi aduc aminte.... crede-ma ca data viitoare voi fi mai atenta

#124 2007-02-05 11:36:02

Al Pacino
Administrator

bubuveselie, eu zic sa incerce cu clotrimazol crema....daca dupa pimaflucin nu vede ameliorare

#125 2007-02-06 01:56:43

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

am mai intervenit si la alte subiecte cu aceeasi esenta...candida...eu am facut tratament cu medacter crema vaginala si a functionat foarte bine..sunt foarte surprinsa ca nimeni nu il recomanda...as vrea sa o intreb si pe dna doctor daca considera aceasta crema ca si o solutie eficienta...
adevarul e ca daca nu e recomandata de un medic e greu sa faci experimente ....
p.s. in urma sfturilor de pe acest forum am slabit-o cu spalaturile vaginale exagerate si am aplicat metoda cu iaurtul...e suuuuper...nu ma mai simt uscata nu ma mai ustura nimic si secretiile suspicioase sunt de domeniul trecutului

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#126 2007-02-06 08:30:51

andreea7
New member
Inregistrat: 2006-11-18

Doctoressa....Din pacate revin si eu cu aceeasi problema: candida recidivanta....Am facut tratament cu Gynofort crema, dupa alte incercari nereusite si se parea c-am scapat. Dar fix dupa o luna...vad ca incep sa am din nou simptomele candidei. Intrebarea mea este daca, de vreme ce trebuie s-o tratez cand apare, pot sa incerc un alt tratament fara sa mai merg la ginecolog (de exemplu Gynozode 400 -am vazut pe forum ca ar fi bun) sau sa iau acelasi Gynofort care m-a scapat de ea pt o luna? Ce sa fac? Pls, dati-mi un sfat.......Multumesc!

Ultima oara a fost editat de andreea7 (2007-02-06 08:33:23)

#127 2007-02-06 15:49:01

Al Pacino
Administrator

kinder, nu stiu nimic despre crema asta....sunt ramasa in urma, sorry
andreea7, ambele variante sunt la fel de bune. Cum ti se pare tie mai comod(gynofort e un singur ovul, ginozol insa sunt 3)

#128 2007-02-06 17:07:37

kinder
Full member
De la: constanta
Inregistrat: 2007-02-06

Nume: MEDACTER vaginal

--------------------------------------------------------------------------------

Antifungic-crema vaginala.

Compozitie: 100 g crema contine: Miconazol nitrat 2 g. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica: Miconazolul substanta activa din Medacter este un agent antifungic din grupa imidazolului, are actiune anticandidozica si contra microorganismelor grampozitive. Activitatea sa antipruriginoasa este eficienta cu mult inainte de vindecarea finala.

Indicatii: Vulvovaginite micotice (in general candidozice) suprainfectate sau nu cu bacili grampozitivi.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la derivate de imidazol sau la oricare dintre excipientii utilizati.

Interactiuni medicamentoase: pH-ul acid favorizeaza multiplicarea Candidei si creeaza riscul de inactivare a cremei. Terapia se intrerupe in timpul menstruatiei.

Reactii adverse: Foarte rar sunt posibile senzatii de usturime dupa prima aplicare a cremei. Simptomatologia dispare curand si terapia cu Medacter nu trebuie intrerupta. De asemenea, mai pot aparea, anemie hemolitica, scaderea numarului de eritrocite si leucocite, tulburari ale activitatii hepatice.

Mod de administrare: Aplicatii intravaginale a 5 g Medacter in fiecare seara inainte de culcare, 14 seri consecutiv cu ajutorul aplicatorului.

Forma de prezentare: Crema 2% miconazol nitrat in tub de 78 g crema cu aplicator.

acestea sunt specificatiile care le-am gasit pentru medacter...nu stiu daca e un tratament nou..mie mi-a fost recomandat in decembrie 2005 cand am avut o infectie foarte urata cu mancarimi usturimi ..un adevarat cosmar

niciodata sa nu regreti ceva ce ai facut , ci regreta ce nu ai facut

#129 2007-02-06 17:42:26

Al Pacino
Administrator

gasisem, multumesc....miconazol e subst activa si in gynozol, iar in gynofort si in lomexin se afla "frati" de-ai lui

#130 2007-02-07 12:53:33

DIKUTZA
Membru
Inregistrat: 2007-02-07

bonjur doctoressa,si poopici fetelor.
sunt inscrisa de curand pe acest forum si mi se pare fff interesant.Bravo fetelor ca va mai "ocupati" si de voi.
intrebare : cum se afla  Ph-ul vaginului ?Si daca sapunul sau spuma de baie afecteaza ph-ul , atunci cu ce este recomandat sa ne spalam "acolo"

Multam fain

#131 2007-02-07 13:01:49

nelisor
New member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2006-10-30

DIKUTZA la prima intrebare nu stiu ce sa-ti raspund.cat despre sapunuri sunt indicate cele cu ph neutru.exista geluri speciale pentru zona intima.de exemplu eu il folosesc pe cel de la avon si sunt foarte multumita...ma gandesc ca datorita faptului ca am grija cu ce ma spal jos am scapat destul de rapid de candida

Ultima oara a fost editat de nelisor (2007-02-07 13:03:18)

#132 2007-02-07 13:12:12

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ph-ul vaginal este acid.

Nobody home

#133 2007-02-07 13:19:30

Al Pacino
Administrator

si in vagin ne spalam DOAR cu apa....toaleta externa a organelor genitale....poate fi si asa cum spune nelisor, insa poti folosi si un gel de dus obisnuit.
Ph-ul vaginal normal e acid(cum bine zice Nashira), 3.8-4.5...daca vrei sa vezi ce si cum in anume moment cu Ph-ul vaginului tau, folosesti hirtia de Ph

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.