homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament candida-9

#153 2007-02-12 21:57:58

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: tratament candida

doctoressa intra abia maine...

Nobody home

#154 2007-02-13 09:45:03

casandra74
New member
Inregistrat: 2007-02-13

Buna ziua,

va citesc de multa vreme dar pana acum nu am scris niciodata. Am si eu candidoza de multa vreme si desi am facut tot felul de tratamente pana acum nu am avut nici un fel de rezultate. Se calmeaza dupa tratament apoi, in cateva saptamani, revine. Am facut si antifungigrama la Cantacuzino sa vad la anume raspunde tulpina pe care o am eu (nistatina), am urmat tratamentul (polygynax) si din pacate fara rezultat.

Am incercat si cu iaurt 2 zile as zice ca s-a mai calmat dar mi se pare incomod. Si atunci vreau sa va intreb daca in loc sa introducem iaurt (pentru ca lactobacilii sa populeze flora vaginala cu bacterii bune) am introduce capsule de biotics rezultatul nu ar trebui sa fie acelasi? Va rog nu dati cu pietre in mine este doar o idee si ganditi-va ca vine de la o persoana absolut disperata.

#155 2007-02-13 10:59:28

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

nu da nimeni cu pietre. si eu imi amintesc ca s-a vorbit despre biotics-ul asta in loc de iaurt. ia cauta pe forum. wink

Nobody home

#156 2007-02-13 12:12:06

casandra74
New member

Am citit ce scrie pe forum de Biotics, ca de aici mi-a venit ideia. Doar ca toata lumea spune ca inghite Biotics-ul, ceea ce este normal si evident. Insa eu voiam sa intreb daca se poate inlocui iaurtul folosit ca instilatie cu biotics?

#157 2007-02-13 12:20:30

andrutza
Vizitator

pai nu cred....ca bioticsul e de inghitit, eu ma tratez acumd e candida cu tratament homeopat.

Publicitate

loading...

#158 2007-02-13 12:35:30

casandra74
New member

Andrutza zi si mie ce tratament homeopat folosesti si de unde l-ai luat?

#159 2007-02-13 12:43:06

andrutza
Vizitator

pai doctorita mea la care merg sa ma tratez homeopat mi-a recomandat Candida 7 CH, este un tubuletz si iei din el 3 granule dimineata si 3 granule seara, sub limba le pui cu capacelul, nu trebuie atinse cu mana si le lasi sa se dizolve acolo. se gasesc numai la farmaciile homeopate, eu mai folosesc si ovule macmiror complex de 500 de mg, iar inainte sa-mi bag ovulul seara ma spal inauntru cu apa si la exterior cu ceai de pelin si ma dau si cuc rema clotrimazol, fac tratamentul 10 zile. Iar cu granulele homeopate, fac tratament pana se termina tubuletzul. smile sper sa dea rezultate, oricum parca ma simt mai bine, imi fac f bine ovulele acestea. Succes

#160 2007-02-13 12:44:17

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

andrutza la ce medic mergi?

#161 2007-02-13 12:47:01

andrutza
Vizitator

sorina soescu

#162 2007-02-13 13:16:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Ioana_ea, zici ca esti manica pentru igiena insa nu te speli in vagin. E drept, ai contacte sexuale doar cu prezervativ insa si el poate deregla flora vaginala. Asadar, spala-te in vagin dupa contactul sexual. Mai departe, lasa stresul deoparte pentru ca si el intretine candidoza. Cumpara actigel sau iaurt si pune-ti in vagin 5 zile seara, inainte de culcare. Dimineata te vei spala!!! Asa ar fi trebuit sa faci si la sfirsitul tratamentului cu gynozol, sa te speli in vagin.
Casandra74, daca iaurtul ti se pare incomod incearca Actigel crema. Nu uita, spala-te in vagin dimineata(orice pui in vagin pui seara, imediat inainte de a te baga in pat!)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#163 2007-02-13 13:52:51

casandra74
New member

Multumesc dna doctor.

Am mai cautat si alta data sa cumpar Actigel dar nu am gasit. Sper de data aceasta sa am mai mult noroc.

Am constat insa ca de cand am schimbat anticonceptionalele candidoza s-a accentuat. Pana acum 4 luni am luat Rigevidon si am avut candidoza o singura data acum 3 ani. Acum 4 luni am inceput sa iau Yasmin si de atunci candidoza isi face de cap. Am vazut ca este un topic deschis pt Yasmin dar voiam totusi sa intreb daca este posibil ca in cazul meu si anticonceptionalele sa fie cele care pun "gaz pe foc".

ce ma sfatuiti sa fac? sa trec din nou la rigevidon? sa iau altceva?

Cu mii de multumiri,
Casandra

#164 2007-02-13 13:54:22

Al Pacino
Administrator

Nu stiu de ce ai schimbat contraceptivele si nu stiu nici daca ai schimbat si partenerul in acelasi timp. Un lucru insa stiu sigur: toate contraceptivele orale combinate au identic acelasi risc de a determina candidoza

#165 2007-02-13 14:04:04

casandra74
New member

Am schimbat si anticonceptionalele si partenerul in acelasi timp. Primul episod de candida a coincis insa cu un tratament cu antibiotice. Dupa ce au aparut primele simptome ne-am facut analizele amandoi iar la el nu a aparut nimic. Doar eu ma confrunt cu aceasta problema.

Sincer nu stiu ce sa mai fac, ce tratament si ce analize. Pentru-ca asa cum v-am spus mi-am facut si antifungigrama si am urmat tratamentul prescris, fara efect insa.

#166 2007-02-13 14:08:58

Al Pacino
Administrator

atunci partenerul nou este cel cu care trebuie sa asociezi candidoza...nu pentru ca ti-ar fi dat-o el ci pentru ca mediul vaginal reactioneaza la schimbarea de partener(de exemplu asa)
Opreste-te cu stresul si cu analizele. Cauta actigel, daca nu, poate ca nu e chiar asa de ingrozitor de greu cu iaurt...si merita

#167 2007-02-13 15:35:09

casandra74
New member

Asa am sa fac. Am sa caut Actigel, sper sa gasesc, daca nu ma voi intoarce la iaurt.

Multumesc mult si sper sa revin cu vesti bune

#168 2007-02-13 17:03:19

Puccina
Full member
Inregistrat: 2007-02-07

si eu aceleasi probleme, de 2 ani ma lupt cu candida si fara nici un rezultat... Am fost la o multime de doctori si toti imi recomada aceleasi tratamente, am facut sute de analize si nimic... deja nu mai am mancarimi doar scurgeri ciudate si dureri foarte mari in timpul contactului. Artrebui sa renunt la anticonceptionale (microgynon) pana la urma? Sunt ele cauza acestei persistente ale candidei?
Precizez ca am incercat aproape toate combinatiile de medicamente existente (cu indrumarea medicului) si dupa fiecare tratament am facut analize si mereu iesea prezenta si flora vaginala 4...
Va rog mult, spuneti-mi ce pot sa mai fac?

Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ..

#169 2007-02-13 20:16:51

andreea7
New member
Inregistrat: 2006-11-18

jasmy, si eu am folosit gynofort crema pentru candida si mi-a trecut o luna, insa secretia, desi nu in acele cantitati mari ca inainte, tot era prezenta.....nu am mai avut mancarimi sau usturimi, insa dupa o luna au aparut din nou....asta e....acum o sa incerc altceva....la tine s-ar putea sa functioneze mai bine, cred ca depinde de la pers la pers....bafta!

#170 2007-02-13 22:45:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

allexya...eu iti recomand sa incerci "tratamentul" cu iaurt si eventual si biotics...dak medicamentele au dat gres poate medicin naturista  te poate ajuta...

happy with him...inlove with him...puss

#171 2007-02-14 10:15:07

Al Pacino
Administrator

allexya, flora vaginala gradul 4 arata ca ai o infectie cu mai multe tulpini microbiene, deci mai serioasa decit o banala candidoza. Eu zic sa mergi sa faci un examen de secretie in alta parte, unde laboratorul sa iti dea analizele mai detaliat, asa fel incit sa orienteze spre un tratament eficient

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.