|
Nu esti logat.
Tratament candida-9#153 2007-02-12 21:57:58
Re: tratament candidadoctoressa intra abia maine... Nobody home Offline #154 2007-02-13 09:45:03
Re: tratament candidaBuna ziua, Offline #155 2007-02-13 10:59:28
Re: tratament candidanu da nimeni cu pietre. si eu imi amintesc ca s-a vorbit despre biotics-ul asta in loc de iaurt. ia cauta pe forum. Nobody home Offline #156 2007-02-13 12:12:06
Re: tratament candidaAm citit ce scrie pe forum de Biotics, ca de aici mi-a venit ideia. Doar ca toata lumea spune ca inghite Biotics-ul, ceea ce este normal si evident. Insa eu voiam sa intreb daca se poate inlocui iaurtul folosit ca instilatie cu biotics? Offline #157 2007-02-13 12:20:30
Re: tratament candidapai nu cred....ca bioticsul e de inghitit, eu ma tratez acumd e candida cu tratament homeopat. Publicitateloading...
#158 2007-02-13 12:35:30
Re: tratament candidaAndrutza zi si mie ce tratament homeopat folosesti si de unde l-ai luat? Offline #159 2007-02-13 12:43:06
Re: tratament candidapai doctorita mea la care merg sa ma tratez homeopat mi-a recomandat Candida 7 CH, este un tubuletz si iei din el 3 granule dimineata si 3 granule seara, sub limba le pui cu capacelul, nu trebuie atinse cu mana si le lasi sa se dizolve acolo. se gasesc numai la farmaciile homeopate, eu mai folosesc si ovule macmiror complex de 500 de mg, iar inainte sa-mi bag ovulul seara ma spal inauntru cu apa si la exterior cu ceai de pelin si ma dau si cuc rema clotrimazol, fac tratamentul 10 zile. Iar cu granulele homeopate, fac tratament pana se termina tubuletzul. sper sa dea rezultate, oricum parca ma simt mai bine, imi fac f bine ovulele acestea. Succes #160 2007-02-13 12:44:17
Re: tratament candidaandrutza la ce medic mergi? Offline #162 2007-02-13 13:16:29
Re: tratament candidaIoana_ea, zici ca esti manica pentru igiena insa nu te speli in vagin. E drept, ai contacte sexuale doar cu prezervativ insa si el poate deregla flora vaginala. Asadar, spala-te in vagin dupa contactul sexual. Mai departe, lasa stresul deoparte pentru ca si el intretine candidoza. Cumpara actigel sau iaurt si pune-ti in vagin 5 zile seara, inainte de culcare. Dimineata te vei spala!!! Asa ar fi trebuit sa faci si la sfirsitul tratamentului cu gynozol, sa te speli in vagin. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #163 2007-02-13 13:52:51
Re: tratament candidaMultumesc dna doctor. Offline #164 2007-02-13 13:54:22
Re: tratament candidaNu stiu de ce ai schimbat contraceptivele si nu stiu nici daca ai schimbat si partenerul in acelasi timp. Un lucru insa stiu sigur: toate contraceptivele orale combinate au identic acelasi risc de a determina candidoza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #165 2007-02-13 14:04:04
Re: tratament candidaAm schimbat si anticonceptionalele si partenerul in acelasi timp. Primul episod de candida a coincis insa cu un tratament cu antibiotice. Dupa ce au aparut primele simptome ne-am facut analizele amandoi iar la el nu a aparut nimic. Doar eu ma confrunt cu aceasta problema. Offline #166 2007-02-13 14:08:58
Re: tratament candidaatunci partenerul nou este cel cu care trebuie sa asociezi candidoza...nu pentru ca ti-ar fi dat-o el ci pentru ca mediul vaginal reactioneaza la schimbarea de partener(de exemplu asa) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #167 2007-02-13 15:35:09
Re: tratament candidaAsa am sa fac. Am sa caut Actigel, sper sa gasesc, daca nu ma voi intoarce la iaurt. Offline #168 2007-02-13 17:03:19
Re: tratament candidasi eu aceleasi probleme, de 2 ani ma lupt cu candida si fara nici un rezultat... Am fost la o multime de doctori si toti imi recomada aceleasi tratamente, am facut sute de analize si nimic... deja nu mai am mancarimi doar scurgeri ciudate si dureri foarte mari in timpul contactului. Artrebui sa renunt la anticonceptionale (microgynon) pana la urma? Sunt ele cauza acestei persistente ale candidei? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #169 2007-02-13 20:16:51
Re: tratament candidajasmy, si eu am folosit gynofort crema pentru candida si mi-a trecut o luna, insa secretia, desi nu in acele cantitati mari ca inainte, tot era prezenta.....nu am mai avut mancarimi sau usturimi, insa dupa o luna au aparut din nou....asta e....acum o sa incerc altceva....la tine s-ar putea sa functioneze mai bine, cred ca depinde de la pers la pers....bafta! Offline #170 2007-02-13 22:45:27
Re: tratament candidaallexya...eu iti recomand sa incerci "tratamentul" cu iaurt si eventual si biotics...dak medicamentele au dat gres poate medicin naturista te poate ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #171 2007-02-14 10:15:07
Re: tratament candidaallexya, flora vaginala gradul 4 arata ca ai o infectie cu mai multe tulpini microbiene, deci mai serioasa decit o banala candidoza. Eu zic sa mergi sa faci un examen de secretie in alta parte, unde laboratorul sa iti dea analizele mai detaliat, asa fel incit sa orienteze spre un tratament eficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|