|
Nu esti logat.
Tratament candida-10#172 2007-02-15 17:38:38
Re: tratament candidamultumesc mult pentru raspuns... Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #173 2007-02-16 12:28:46
Re: tratament candidanu stiu din ce oras esti....indata ce stim ce si cum cu flora ta de gradul 4 vom stii ce e de facut cu partenerul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #174 2007-02-16 12:43:48
Re: tratament candidaam si eu o intrebare cred ca am candida dar nu asta ma inspaimanta cat o face aparitia unor mancarimi ingrozitoare cu pete rosii care se usuca ca solzii de peste pe picioare....este posibil sa fie de la candida????si inca ceva ce tratam mai ieftin si eficient exista pt candida (ma intereseaza si pt mine si pt partener) multumesc.. Offline #175 2007-02-16 13:33:31
Re: tratament candidaeu zic sa mergi la dermatolog urgent. Nu pare a fi vorba despre candida. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #176 2007-02-16 13:49:15
Re: tratament candidabuna fetelor, Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu Offline Publicitateloading...
#177 2007-02-16 14:02:16
Re: tratament candidaba da, fa spalaturile in acelasi timp cu ovulele... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #178 2007-02-16 14:10:38
Re: tratament candidamerci mult,esti draguta! Nu merge in fata mea, poate nu te urmez. Nu merge in spatele meu, poate nu conduc. Doar mergi alaturi de mine si fii prietenul meu Offline #179 2007-02-16 14:22:25
Re: tratament candidaacum am intrat si eu, scuzati ca nu am raspuns deocamdata niciunei intrebari, dar am si eu o problema...in urma cu trei saptamani am avut relatii sexuale cu partenerul meu si am folosit prezervativul, dupa ce acesta a ejaculat, am continuat cu un alt prezervativ, dar din nefericire aceasta s-a rupt,partenerul meu observand imediat...m-am cam speriat atunci, am asteptat sa vad ce se intampla iar dupa doua saptamani am avut senzatii de balonare si tensiune a sanilor,mi-a venit menstruatia, cu toate ca nu eram sigura am facut un test de sarcina si a iesit negativ, l-am repetat la 4 zile si a iesit tot negativ. Am o mnstruatie neregulata, dar dupa aceasta perioada care a incetat acum 2 zile am ramas cu tensiunea sanilor, dureri lombare si abdomen intarit. Ce poate fi? Pot fi insarcinata? Va rog sa-mi raspundeti urgent!!! Sunt tare speriata!!! Offline #181 2007-02-16 17:01:53
Re: tratament candidamersi mult fetelor, dar chiar credeti ca nu am de ce sa ma tem???? atunci ce poate fi ? de ce starea aceasta? poate pentru ca am si o anexita chistica pe partea stanga???? Nu stiu ma simt tare rau! Offline #182 2007-02-16 17:08:05
Re: tratament candidamandaryfe, ai warn. si sterg celalalt mesaj; nu ti-a raspuns nimeni acolo. Nobody home Offline #183 2007-02-19 19:18:49
Re: tratament candidamersi mult doctoressa sunt din bucuresti.... unde imi recomanzi sa ma duc sa-mi fac analizele pentru a primi un raspuns detaliat? ar trebui sa il duc si pe el sa-si faca analize sau se poate trata in functie de ce am eu si ce tratament voi urma eu? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #184 2007-02-20 17:17:06
Re: tratament candidaallexya, mergi la marie stopes, de exemplu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #185 2007-02-21 13:12:59
Re: tratament candidaam fost acolo 1 an de zile imi arata doar candida prezenta, tricomonas abs si flora grad 4. e destul de sumara analiza..... Am fost si la vreo 2 doctori acolo si am iesit asa cum am intrat, bolnava..... Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #186 2007-02-21 15:54:56
Re: tratament candidaam si eu o nelamurire ... nu stiu exact ce am dar m-a durut, m-a ursturat si m-a mancat...iar acum doar ma mai ustura ...ar putea fi vorba de candida??? Offline #187 2007-02-21 16:00:00
Re: tratament candidanu putem sti. din cate stiu eu, candida nu ustura si nu doare. mergi la medic. Nobody home Offline #189 2007-02-22 21:28:49
Re: tratament candidabuna . sunt noua pe acest forum dar ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Te rog doctoressa daca poti sa-mi recomanzi si mie un tratament. Am facut un control de rutina si la analiza mi-a iesit candida. Mi s-a prescris un tratament cu ovule polygynax, crema lomexin si spalaturi cu femingin b. Sper ca am scris corect. Dupa parerea mea..cred ca nu am urmat bine tratamentul..nu cred ca am luat exact in fiecare seara ovulul..si in zilele acelea am facut si spalaturi..si nu cred ca trebuia atunci..ci dupa tratament. Rezultatul..normal..ca n-am scapat de candida.. Si atunci n-am tratat nici partenerul. Apoi am mai citit pe net. si am urmat alt tratament. Ovule Clotrimazol care erau ca niste pastile luguiete, tot crema lomexin si spalaturi cu tantum rosa..pastile nizoral..una pe zi. Partenerul a luat si el pastile nizoral..si crema lomexim..dar nu in fiecare seara crema. Ovulele Clotrimazol luam 2 ..una seara si una dimineata. Rezultatul...acelasi..o zi a fost bine,...dupa care a reaparut secretia. Mentionez ca nu am alte simptome..de genul..mancarimi..usturimi..doar secretia deranjanta. Va rog mult daca puteti sa-mi raspundeti. Sa repet primul tratamet..prescris de medic? corect? dar in cazul acesta nu stiu cand sa ma spal si cand nu...sau sa urmez altul..am inteles ca gynozol-ul este bun. ce ma sfatuiti? Multumesc mult Offline #190 2007-02-23 12:51:29
Re: tratament candidate sfatuiesc sa incerci cu gynozol de 400mg, 3zile, cite un ovul/zi, seara inainte de culcare. Nu te speli in vagin pe toata durata tratamentului ci doar in dimineata de dupa al treuilea ovul si atunci doar cu apa. Are avantajul ca dureaza putin si deci sper eu sa il faci corect si complet. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|